drömma kan man ju


-

Sitter just nu och pluggar, känns som man inte gör annat än pluggar! Idag har jag och Jossis varit ute och åkt moppe typ hela dagen, det var kul! Imorgon börjar jag tio, sen på eftermiddagen åker klassen till tom tits på team building, blir säkert kul!


sliten chey!!


Dag 1 - Presentera mig själv

Jag heter Sofia Erika Westerlund och är född den 18 maj 1995. Jag bor i samma grå villa i Vendelsö som jag ahr gjort i hela mitt liv. Började gymnasiet i år, förra måndagen för att vara exakt. Naturvetenskapsprogrammet på Fredrika Bremer fick det bli. Valde Natur mest för att det är en sån bred linje, man lämnar alla dörrar öppna kan man säga.. Och det är ju bra för mig som inte har j*vla aning om vad jag vill jobba med i framtiden. Fredrika blev det eftersom att det är det närmasta gymnasiet för mig, är för lat för nåt annat haha. Dessutom så verkar det bra och fint och så..
-
Jag är både blyg och framåt, beror på vilket humör jag är på och vilka människor jag har omkring mig.
Min familj består av mig, mina föräldrar, min 14-åriga lillebror Fredrik och min hund Orlando. Orlando är drygt 3½ år och min lilla bebis. Han sover alltid i min säng myshunden, gosigare vove får man leta efter!
-
På fritiden är jag mest med vänner, slappar eller pluggar. Har gått på bland annat ridning och fotboll förut, men går inte på någon sport alls nu. Slutade med fotbollen för 1½ år sedan, det var helt enkelt inte kul längre plus att jag var skitdålig haha. Hade spelat sedan jag var 5år och kände efter 10år att det inte riktigt var min grej, snabb tjej va?
Ridningen slutade jag på för drygt ett halvår sedan. Älskade verkligen min ridgrupp och alla brudar i den, men de flesta började droppa av då. Det var inte så kul heller att bara göra samma saker varje gång. Egentligen skulle jag viljat fortsätta rida, men inte så seriöst utan mest på blaj. Typ rida i skogen och leka och sånt varje gång haha.
Nä nu ska jag och Lisa börja gymna snart, innan jag börjar rulla fram!

70%

Det går ju hyffsat tycker jag!

fffffmmmmlllll

Sitter och pluggar grundämnen och deras kemiska tecken, kuuuul va? Nja, pass på den..
Dessutom funkar inte den dumma hemsidan som jag försöker använda mig av, glosboken.se, det hackar hela tiden...
Kom hem för drygt en timme sen, har bara hunnit leka lite med min vovis och ätit. Slutade ju 12.30 som Lisa sa, fett skönt. Då drog jag in till stan för att fixa mina naglar. Valde vitt med glitter den här gången och det vart jättefint! Slipade även ner dem så pass mycket så att hela tipparna försvann, det är alltså bara mina naglars längd nu. De hade blivit så himla långa innan, så det var jätteskönt. Men nu måste jag börja plugga igen så jag kan titta på Robinson sen klockan 8.
SLänger nog upp något mer inlägg senare, pusssssssss ♥

Onsdag

Sitter just nu på mitt rum och kollar runt lite på facebook. Ska snart sätta mig med pluggandet idag med, men sånt är livet! Aja, skolan idag var asskön! Började tjugo över nio och hade matte en timma, sen hade jag håltimme till typ typ halv 12! Så då gick jag, och några till, till handen och kollade lite. Sen vid halv 12 hade vi svenska en timme, sen slutade vi för dagen. Men jag och några till från klassen skulle stanna på typ ''extrahjälpen'' fast vi satt mest och snackade haha, lyckat! nejmen det va rätt många där, så det var lite svårt och koncentrera sig så får ta hjälp av pappa istället! 


Gaaaammaal!


Dag 1 – Presentera mig själv

Jag heter Lisa Mari Westerlund och är född den 14 juni 1995 i Stockholm. Går den Naturvetenskapliga linjen på Fredrika Bremer, går alltså första året där. Jag kan säga själv att jag är rätt social, har inte svårt att prata med folk och har lätt att skapa nya kontakter eller vad man säger.

Bor utanför Stockholm med min mamma Mari, pappa Peter och lillasyster Stina i en villa.

På fritiden brukar jag vara med kompisar eller bara vara hemma, ska börja gymma lite och börja på tennis med Jossan också så jag har nån sportaktivitet också. Men just nu tar skolarbeten upp mest tid, även fast vi bara gått en vecka så är det mycket plugg. När jag var runt 6-7 år började jag på konståkning, men slutade för något år sedan. Tappade lusten helt enkelt.


I centrum

Är just nu i centrum, har håltimme till 20 i ett! Har bara en lektion då och sen slutar jag, så det blir vara att fördriva tiden här ett tag till alltså!

Nu när man ändå är i farten..

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Om de bloggarna jag läser
Dag 3 – Det här hade jag på mig idag
Dag 4 – Något jag hatar

Dag 5 - Betydelsefulla låtar
Dag 6 - Mina föräldrar

Dag 7 - Min bästa vän 
Dag 8 - Jag för länge sedan
Dag 9 - Något jag älskar
Dag 10 – Jag har fobi för..
Dag 11 – Saker som ni kanske inte visste om mig
Dag 12 – Det här saknar jag
Dag 13 – Något som betyder mycket för mig
Dag 14 – Någon som betyder mycket för mig
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – En bild på mig förra året och en från idag
Dag 17 – Vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 18 – Detta ångrar jag
Dag 19 – Något jag längtar till
Dag 20 – Min hiss/diss lista
Dag 21 – Det här upprör mig
Dag 22 – Det här får mig att må bättre
Dag 23 – Det här får mig att gråta
Dag 24 – Min favoritplats 
Dag 25 – Mina rädslor


Får se om Sofia också kommer att följa den här. Det blir lite lättare att blogga när man har nått att skriva om! Men jag börjar med listan imorgon.


Nolifeeer!

Hade tänkt och gå och lägga mig, men är inte riktigt trött än.. så då kan jag göra en hejjagharsupertråkigtochvetintevadjagskagöralista...

Jag har insett att: Att folk inte alltid säger det dom menar..
Jag har lärt mig: massa saker.
Jag lyssnar på: musik och andra folk typ!
Jag pratar: mycket.
Jag tycker om: mina fina vänner, min familj och massa annat!
Jag avskyr när folk: är falska..
Min bästa vän är: Jossan och Sofia
Min första bästavän heter: Josefin
Kärlek är: Underbar, men kan vara lite jobbig ibland
Jag har insett att min senaste kyss: var bra
Bästa tiden i mitt liv var: Tror den inte har varit än!
Om jag fick en sak i hela världen: Ett kort med obegränsat med pengar på, hehe nej men jag vet inte.
När jag borstar tänderna: Kan jag oftast inte stå still!
När jag lagar mat: står jag i köket?
Jag tänder på: Starka, charmiga, snygga, snälla killar!
Jag är rädd för: Att förlora någon närstående och döden!
Den värsta känslan är: att vara sviken och ensam.
Den bästa känslan är: att vara älskad och lycklig!
Jag är bäst på: ALLT!
Jag är sämst på: bollsporter och sånt, haha!
Om jag var ett djur skulle jag vara: en snel liten flodhest!
Jag kommer alltid att vara: mig själv!
Det finaste som finns är: mina nära & kära!
Sist jag verkligen grät var: länge sen, eller kanske för någon vecka sen tror jag!
Jag kan: gå ner i spagat
Jag kan inte: gå ner i splitt
När jag vill tänka går jag: och lägger mig
Min mobiltelefon är: min besta ven
När jag vaknar på morgonen: Är så jag sååå trööött
Innan jag går och lägger mej: Är jag oftast aspigg
Just nu tänker jag på: vad jag ska svara på den här frågan haha!
Bebisar är: jättesöta, om dom inte skriker!
Idag har jag: Pluggat, duktig chey! 
Ikväll ska jag: Sova?
Imorgon kommer jag: Gå till skolan och plugga!
Jag vill verkligen: att det ska bli lördag!


Goooood!


Sånt här gillar vi, blir så mycket roligare att blogga när statistiken ökar!


20:34

Nu får det räcka med plugg för idag, så just nu gör jag inte så mycket. Ska börja packa lite så det är fixat också, haha kul och veta, men har verkligen ingenting och skriva.. Imorgon går jag i skolan från 09.20 - 13.30, sen v efter det vet jag inte vad jag ska göra, men det lär jag se dååå!



true, but who is not a little bit fake?


plugga haha

Här kommer ännu ett kul inlägg om läxor.. De kommer nog tyvärr att fortsätta så också, med tanke på att man var dum nog att välja Naturvetenskapsprogrammet. Menmen, lär väl vara glad över det när gymnasiet är över och jag kan välja nästan vad jag vill för högskola. Om jag lyckas få bra betyg förstås..
Ska jobba lite matte, läsa några sidor i biologiboken och försöka banka in några grunämnen och deras kemiska betäckning i skallen. Önska mig lycka till!
Och för att göra livet ännu bättre så har jag en stor bula mitt i pannan, ser helt sjukt ut.. Slog i huvudet i garderoben imorse, tummen upp för den va?

Plugg

Kom hem för kanske en halvtimme sen och ska snart sätta mig med alla läxor.. Har inte direkt så jättemycket att göra egentligen, är bara stressad över matteprovet tills fredag! Känns som jag inte fattar ett piss!
Anyway, dagen har varit helt okej, hade bara tre lektioner idag, så det var skönt! Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, har fortfarande lite ont i halsen, så ska kanske åka och upp det också..




sant!
Var bara tvungen att lägga in den här oxå, hihi!


/Lisa

Kom hem för ett tag sen, ligger just nu i sängen och bara tar det lugnt! Iallafall, skolan var bra.. började åtta och slutade två, så det var en rätt skön dag! Drog hem och tog det lugnt, skulle egentligen plugga, men somnade vid bordet och vaknade en timme senare.. lyckat! Haha, men då när jag vaknade satte jag igång med matten och gjorde den ända tills jag skulle käka! Åkte sedan med Jossan till torvalla för att kolla på killarnas träning, så vi hängde där ett tag. Sen åkte vi till donken och köpte mat till Jossan och glass till moi, sen åkte vi snabbt hem till Jossan för att se Svenska Hollywoodfruar.

Imorgon går jag i skolan från 10-14.20, sen ska jag direkt hem och PLUGGA,PLUGGA,PLUGGA och ingenting annat, mmmhmm man kan verkligen inte få för mycket av matte...eller?


Tallinn ♥


-


Hos Willeeeee

Just nu är jag hemma hos William och Evelina och ska snart äta! Är grymt hungrig! Sen ska jag nog vara med lite folk innan jag ska hem och sova, börjar åtta imorgon.. Kul!

William säger att han är cool, fast jag är så mycket coolare!


William och Jag förra veckan


Summer of 2011

Sommarn kom lika fort som den försvann.. Här är i alla fall några bilder.
-








Björnrike

Tjenareeee! Här kommer lite bilder från när jag och Lisa var i fjällen på påsklovet.







Lördaaaag

TJA TJA! Nu är jag och Sofia hemma hos moi och ser på film och äter chips, hihih gooott!

Idag vaknade jag rätt tidigt, så jag ringde och väckte Sofia och Jossan och frågade om dom ville hänga med på killarnas match, och det ville dom! Så runt halv ett tiden drog vi, och jessica, till Skanstullhallen där matchen var. Sen när den var slut satt vi och snackade lite med några innan vi åkte in till Gamla stan där vi satt vid bryggan och snackade, sen drog vi och åt innan vi åkte hem. Nu på kvällen kom släkten hem till oss, eftersom mormor fyller år idag, så vi åt skaldjur och lite sånt. Sen kom Sofia också och hon ska sova här inatt!






långt inlägg

Tjenatjena, var rätt länge sen jag skrev något ''seriöst'' inlägg.. Men eftersom jag började i skolan i måndags har jag inte orkat bloggat, har även hänt rätt mycket under de senaste två veckorna. Har inte så mycket fantasi om vad jag ska skriva om nu heller men kan berätta lite om vad jag har gjort de typ två senaste veckorna, kanske slänger in lite bilder också!

För någon helg sen drog jag, Sofia, Jossan, Josse, Nadia och Jessica till Josses landställe på Ornö! Vi hade det jättemysigt och på kvällen kom senare Gabriel och hans kompis Hampus och umgicks med oss då vi spelade kort och mös. På natten var det tänkt att vi skulle åka och ta ett nattbad, men det regnade och blåste asmycket så mopparna hade blivit sura, så vi fick inte igång Josses moppe plus att Gabriels fyrhjuling la av mitt i skogen.. Så det blev inget bad, det var synd! Sen åkte vi hem, njöt av sista dagen av sommarlovet och bara tog det lugnt.




Har inga fler bilder..


Bloggelibloggblogg

Tjenare bloggisen! Har inte tyvärr besökt dig på länge, ledsen hörru men har inte haft lust. Vi får se lite hur det blir med besöken i framtiden.. Den här veckan började ju skolan igen, men nu i en ny skola. Har ju börjat gymnasiet, stooor tjej nu. Går natur på Fredrika Bremer tillsammans med Lisa och Josefin som jag har gått med sen jag var fem. Hur ska jag klara mig utan er när gymnasiet är slut? Aja, inte tänka på det nu, tre år kvar! Har väl inget mer att skriva direkt, slänger upp några bilder sen får det duga för den här gången. Hare braaaaa tills vi hörs igen!
Min och Jessicas moppe på färjan på väg till Ornö.
Jag och Malin för nån vecka sen, skitbra bild jag vet haha...
Och så avslutar vi med en egobild på moi!

I skolan

Sitter i min coola skola just nu, så ni vet!

vintage


inget

Jag har verkligen ingen lust att blogga nu, vet inte ens vad jag ska skriva. Skriver sen om jag känner för det.

VI ÄR HOS SOFIA!!

k bry

Mys

Tjenatjena, är hos Jossan! Men har ingen lust att blogga, får se när jag skriver igen..

Mysig kväll

Kom hem för ett tag sen efter en jättemysig kväll! Runt 3-4 tiden åkte jag, Sofia, Jessica och Jossan till stan då vi gick och kollade i affärer lite innan vi åt middag på Nooshi, jättegott! Sen gick vi förbi kungsan en snabbis där det är Ung08 just nu, känner att man verkligen passar in där.. Eller? Nejmen sen gick vi till sergel där vi såg på Bio, vi såg Source code och den var faktiskt jättebra! Efter det åkte vi hem till Jossan och Elias, Rasmus, Viktor, David och Adam kom och var med oss ett tag innan jag var tvungen att gå hem.. Men är jättetrött så lär nog somna snart, blir en lååång dag imorgon!


Tuuuuuuffa!


Nu ska jag sova!


Jobbigt

Tjenaree!
Gissa vad jag just har gjort? Jo jag har varit duktig och vart ute och sprungit med min vovis. Och snacka om att det var jobbigt! Jag har verkligen ingen kondition kvar haha, det märks att jag inte tränat på länge..
Men nu måste jag skynda mig in i duschen så jag och Lisa hinner iväg till stan. Vi ska hälsa på en hon känner som jobbar på ung08 och sen gå och äta middag innan det blir bio, roligt.
Världens finste hund!

Captain America

Idag blir det bio, får se vilka som hänkar. Puss

You make me smile, without even trying

Sitter just nu och tittar på solsidan med min syrra. Har inte gjort så mycket nu ikväll, skulle åkt till Rasmus men så blev det inte, så jag har suttit och kollat på film typ hela kvällen. Aja, idag har jag varit med Sofia och vi träffade Jessica ett tag också, trevligt!




Exakt ett år sen


På fredag kör vi igen, taagggaaad!


fina syster

nu sitter jag i mitt kök och och lyssnar på musik, snart drar jag till bästaste sofia som jag älskar så mycket.


Love you lillesyster ♥

Tomt

Tjaaaaaaaaa! Idag ska jag va med Lisa. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra, eller Lisa vill spela minigolf haha. Just ja, jag ska gå ut med min vovis runt 3 och vi ska lämna in hennes moppe på lagning 4-5 så får se hur det blir innan det.. Ikväll tänkte vi kanske gå på bio, det vore kul! Men första måste jag bara hitta min biopresentkort..
Men nu ska jag gå och äta frukost, byyyeee!
Har ingen bilder att lägga in slumpar nån på datan bara.
Saknar er..

Vill ni veta?

Idag har vi haft bloggen i:
2 månader

eller

62 dagar


eller

1488 timmar


eller

89259 minuter


eller

5355516 sekunder


Cooolt, nej bara brist på fantasi..



Q/A

Fråga: Amelia om hej:
Vart har du köpt halsbandet?

Svar: Jag köpte det på en Finlandsbåt, men det finns att köpa på Guldfynd!


HAHAHAHAHAHHA!


Om det är nån som undrar vad jag gör..

Just nu..

+ Sunes sommar


Baby, jag tror jag är kär

Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik, hundarna är här också, så det är mys. Jossan frågade om jag ville hänga med till stan och fika på cafe 60, men hade varken ork,lust eller pengar, så det får bli en annan dag. Ska alltså bara ha en hemmakväll. Idag har det inte hänt nånting speciellt så har inte så mycket och berätta. Imorgon hade jag tänkt och åka in till stan, men ska jag lämna in på moppen på lagning vid 5 tiden, så får ta det på torsdag istället.


@ Jossans crib

Är just nu hos Jossan, ovanligt.. Nejmen det är typ mitt andra hem, haha! Vi gör inte så mycket, ska kanske ut och ta lite bilder eller bara ta det lungt!


Loooove ♥

.


/L



Kom hem från Jossan för ett tag sen och är helt död just nu, är sjukt trött! Jaja, idag var jag med Josefin och Sofia på dagen och sen när dom drog så kom Jossan hem till mig och hon åt även här. Sen följde vi med Jossan syster till affären och sen gick vi hem till Jossan igen, vi såg en film och sen kom lite folk dit också då vi fortsatte se på filmen och bara mös.

Men nu ska jag sova, skriver mer imorgon..


vet ej

vad jag ska skriva. Hmm... Jag vet fan aldrig vad jag sk skriva, PROBLEM ALLTSÅ. Nej men seriöst, hej. Jag är skittrött så ska nog gå och lägga mig efter det här. Eller det är jag ju egentligen inte. Fast jag borde va.. Ska gå och lägga mig och kolla på tv, bra lösning där Sofia!

Felica när vi var i stan för några dagar sen.
Min goda 62kr's macka. Det är soltorkade tomater som jag ha pillat ut som ligger där om ni undra..
Jag själv sådär hemma hos Jossan i lördags haha. Fiiiiiiiint

Om jag..

… Kunde, skulle jag köpa en villa i Frankrike och bo i på sommaren

… Vågade, så skulle jag ha gjort massa saker jag ångrar att jag inte gjort

… Ville, så skulle jag gått kvar på konståkningen

… Fick en önskan så skulle det vara att alla skulle vara friska och att det inte skulle vara krig och sånt.

… Fick välja mellan äta Sushi varje dag eller vinna en miljon, skulle jag välja vinna en miljon

… Hade, massa pengar, skulle jag shoppa jättemycket

… Om jag fick välja när jag skulle bli gravid, så skulle jag välja att få det när jag var mellan 25-30 år, absolut inte tidigare

... Inte stänger av datan nu och lyssnar på Jossan, så blir hon arg! För vi ska gå på promenaaaad!

Haha lite random, men hade inget och blogga om!



Mihihih busigt


Juuuust nuuu


pics

Tjaaa! Här är lite bilder jag hittade på min lilla vita bärbara dator.
-
Påväg till stöten i år, låååång bussresa som blev lite roligare med en dator (med webbcam) hehe..
I fjällen med Lisa.
Jättefina bilder känner jag!

Skype


Trött

Hej alla bloggläsare!
Kom hem för ett tag sen och somnade på en gång i soffan, är helt sänkt fortfarande. Iallafall så har varit på en slags fest hela dagen igår, med mina föräldrar och massa kompisar, och kvällen innan det så åkte som sagt jag och Sofia till Elias där det var lite folk. Så har inte haft tid att uppdatera. Anyway.. bussen, som tog oss till the secret destination, åkte runt nio så kom vi fram dit vi skulle runt tio och så var vi där då hela dagen + att vi övernattade där också. Vi körde massa olika lekar/tävlingar och åt mat och gjorde lite andra grejer, gick och la mig runt 4 då vi sov i tält. Det var grymt kallt! hade på mig två tjocktröjor, en dunjacka,mjukisbyxor,strumpor, sovsäck och filt och jag frös fortfarande! Men det var ändå mysigt! Vaknade runt 8 och då var det dags att plocka ihop allting och bege sig hem. Men den här dagen/natten har varit jätterolig verkligen!


Haha, jag och Sofia i fredags ♥


Helt galeet

Uppdaterar imorgon när jag är hemma Puss

hej

Tjaaaaaaaa!
Idag har jag vart med Lisa heeeela dagen, fett mys! På dagen gjorde vi ingenting och på kvällen så drog vi hem till Elias där det var lite folk. Det va kul, inte för att vi stanna så länge men ändå haha. Var tvugna att åka hem 11 för Lisa ska iväg på något imorgonbitti och jag var taxi. Nu har jag inget att skriva så jag lägger upp lite pix på moi istället.
Och så min och Lisas mat från Tacobar från igår haha, lite random sådär..


Long time ago









Haha, lite blandade bilder! hah lite från min halvfjortis period också!


frukost

Tjaaaa! Jag och Lisa vaknade precis och nu sitter vi här och äter frukost med varsin dator hehe..



Kort kväll

Tju broes, just nu är vi båda hemma hos Lisa, och snackar med folk på skype, vi ska sova här! Nu på kvällen var vi med Elias, Rasmus och Emil och sen lite senare åkte vi till Christian! Vi satt mest i soffan och skulle se en film, men han knappt se hälften innan vi var tvugna att dra hem.. Det var lite tråkigt!  Aja, imorgon vet vi inte än vad vi ska göra men det lär vi se då! Puss och godnatt!


Snygga tjejer!


Detta fält måste fyllas i

Hallu, sitter just nu på mitt rum och ska snart äta! Är jättehungrig! Iallafall, idag var alltså jag och Sofia i Handen och kollade runt i affärer och åt på Taco bar. Efter det åkte vi hem till min mormor och var där ett tag och mös med hundarna medans mormor sydde upp en klänning åt mig. Sen åkte vi hem till mig igen och gjorde inte så mycket, bara tog det lugnt alltså!

Ikväll ska jag kanske träffa Sofia igen, kuuuuul! Så vi får väll se om jag åker till henne eller om hon kommer hit, jaja vi får väll se vad som händer!


Glad tjej, just nu..


Handish



Nu åker vi till centrum en snabbis,  catch ya later


Wnb Lisa? Ohyes!


Allmänt sådär

Mmmm, hallon..
Så blire när man äter vitt godis hemma hos Jossan.
Lilla Lisa på McD. Gullis!

Ny header

Som ni ser har vi en ny header! Jättesnygg, visst?

Tack så jättemycket Nadia ♥


Music ♥




Sommaren var kort, det mesta regnade bort

Jadu, börjar skolan om mindre än två veckor. Har lite blandade känslor om det, vill inte börja skolan men börjar ju ny skola, får en ny klass,kommer lära känna nya människor osv och det kommer blir kul! Men det skulle inte göra nått med lite längre ledighet med bra väder, har knappt varit på stranden nånting den här sommaren för det har varit så dåligt väder och det känns sådär..

Jaja, idag vaknade jag runt ett tiden och sen var jag hemmma ett tag. Sen blev det värsta ovädret, så jag drog på mig stövlarna och sprang helt livrädd till Jossan. Där satte vi igång och bakade, vi bakade muffins med typ glasyr. Vi skulle egentligen bakat cupcakes men dom sjönk ihop när vi tog ut dom från ugnen, så det blev muffins istället. Men dom blev iallafall jättegoda!

Ikväll ska jag vara med Fillefjong, får se om nån annan hör av sig men jaja!



Fina, Visst?


you can't have a rainbow, without first having little rain


Mamma <3

Grattis på födelsedagen mamma, du är bäst!

life is easy, so don't complicate it

Tjo fadderittan! Kom nästan precis hem, har varit med Jossan hela dagen, var även med Emma på eftermiddag! Hade inte träffat henna på jättelänge, så det var kul!

Idag hade jag och Jossan lite planer, men det sket sig, så vi var i Centrum och kollade runt lite i affärerna. Fick med mig en efterlängtad ear cuff och en tröja hem. Yey! På kvällen skulle jag och Jossan vara lite duktiga och laga mat, men det blev lite jobbigt då vi inte hade någon bacon, så vi gick ner och köpte burritos, gooott!


Snygg va?


Kapsyl

Det är de små värdelösa sakerna i livet som är de bästa.

Lisafisa

Tjenareeeee!
Idag har jag träffat min kära Lisa som jag saknat massooor! Hon kom hit runt 1 och sen gjorde vi lite grejer, drog till McDoalds bland annat och köpte glass. Gott hehe. Sen så har vi vart med Jossan och några andra hemma hos Jossan ikväll, det var skoj. Men nu ska jag sova pusselipuss!

Sofia

Tjeeeenareee, nu e jag hemma efter tre härliga veckor på malta.
Orkar inte blogga just nu, men tänkte slänga upp EN bild hehe..

Seg..

Tjennnaaaräää! SItter just nu i soffan och ser på tv, är aaasseg och orkar inte göra nånting typ.. Idag ska jag och min familj kanske dra in till stan och se på bio. Är ju inte så bra väder, så det blir najjs! Idag kommer Sofia hem också, weeii!

Anyway, igår gjorde jag inte så mycket. Skulle varit med Vickan och Nadja, men jag åt så sent så det blev inte så, så jag och Jossan var med Danne och Simon ett tag där på kvällen.


Taaallliiiinn med Jusefine ♥

Som ni vet så var jag på kryssning med Jossan och hennes mamma, syster och mormor. Vi hade jätteroligt och det var verkligen jättemysigt. Tack för allt och för att jag fick följa med ♥ På kvällarna var vi på Discot och dansade haha, sen på dagen var vi och kollade runt i stan och i affärerna. Jättemysigt!










HAHAHAH






Har massa mer bilder, men orkar inte lägga upp fler haha!








Bilder från Gotland

Har inga bilder från värmdö just nu, men det får bli en annan gång då, så nu får ni massa bilder från Gotland!









har inga fler bilder från vattenlandet på den här datan, men det här får ni nöja er med!


Långt inlägg

Hellu everybody! Nu äre såhär va att jag har varit borta i två veckor, först på värmdö en vecka och sen direkt till Gotland en vecka så jag har inte haft tid och blogga alls, och Sofia är på språkresa på Malta och kommer hem om några dagar! Har saknat henne såhäääääääääääääääääär mycket! Men jag vet att uppdateringen har varit asdålig och imorgon drar jag på kryssning till Tallinn med Jossan, taaagggaad chey, så jag kommer hem på Torsdag och vet inte om jag orkar skriva då, men antingen på torsdag eller fredag kommer det komma upp massor med bilder från veckorna och kanske en ny design! Yey!

Men kan berätta lite om min dag nu när jag ändå är i farten.. haha eh aa iallafall! Vaknade typ vid 11 tiden av att mormor kom hem till oss med hundarna, då gick jag upp direkt och fixade mig lite innan jag och min syster skulle ut och göra straffarbete.. haha nej men vi fick rensa ogräs! Efter det så åt jag lite och sen gick jag till Jossan då vi träffade Danne och Simon. Vi gjorde inte så mycket, satt mest och snackade och våra planer sprack då min moppe har blivit lite konstig så vi kom inte iväg nånstans. På kvällen hade vi lite beslutsångest över vad vi skulle göra, men det slutade med att vi tog bussen till Adam där några folk va, trevligt trevligt! Och nu sitter jag här och ska fixa det sista inför imorgon, sen ska jag sussa!

Får se om jag slänger in nått inlägg imorgon, men det ser vi då!


hah en random bild från gotland som jag har tagit heeelt själv! Stolt!




RSS 2.0