hej

Eftersom jag brnde mig igår så kunde jag inte vara i solen idag. Därför åkte jag till Handen Centrum och köpte lite sommarprylar. Två par shorts och ett par svarta ballerina. Tyvärr så kan jag inte lägga upp några bilder på dem efterswom att min mobil krånglar och vägrara föra över bilder till datorn.. Irriterande!
När jag var i handen så passade jag även påa tt gå till bibblan, men fanns någon av de böcker jag skulle ha? Nope.
När jag kom hem så gick jag ut med vovvisen, kollade på tv och solade lite iaf hehe, fast de var nog dumt för nu är jag öm i skinnet igen. Klantskalle.
Sedan spenderade jag och mamma en och en halv timme på Ica Maxi, woho.. Fast det var rätt bra ändå för mammi köpte en av böcker jag skulle ha till mig! Tack! Nu måste jag hålla mig från att börja läsa den för om jag börjar så är den slut innnan vi ens hinner ut med båten. Just ja, ska åka ut med båten imorgon till på söndag så vet inte om jag kommer kunna skriva något då. Men nu ska jag gå ner och titta på tv med min mamma, och äta lite frysta hallon kanske.. Mumsigt.
PUSS ha de bra

Kräfta

HEJ!
Igår sov jag hos Lisa, och som hon redan har skrivit så var vi vid flatenbadet idag och sedan hemma hos henne. Efter det så har jag inte gjort något specellt, kollat på film med min mamma bara.
Föresten så brände jag mig över nästan hela kroppen idag, så det blir nog inte så mycket sola för mig imorgon.. Måste vara bätter på att smörja mig! Så nu ser jag ut som en kräfta, men det kommer ni inte få se nån bild på hehe.
Nu ska jag snart sova hörrni, är trött eftersom jag vart vaken rätt länge varje natt den senaste veckan haha.
Så godnatt, sweet dreams!
Jossan och jag idag hemma hos Lisa. Bilden är lånad från Jossans blogg dubbleup.blogg.se.

Skön dag

Hejsvejs!
Dom senaste dagarna har varit så härliga. Det har varit runt 24-25 grader i luften så det ända man gör är att sola och bada, nu känner man att det verkligen är sommar.

Idag vaknade jag och Sofia runt 11 tiden, runt 12 drog vi och några till till flatenbadet. Det var roligt. Hoppade från hopptornet gjorde jag också hehe. Runt 3 tiden drog jag, Sofia, Jossan, Jessica, Oskar, Adam och Dennis hem till mig och fortsatte att bada och sola.

Nu ska jag fixa mig lite, sen åker jag hem till Jessica. Vi kanske ska se på film eller gå ut ett tag. Good information!

Imorgon drar vi antingen till Flaten igen eller så är vi kvar hos mig och chillar. Vi får väll se!

Här kommer två bilder från idag!


Josefine och jag

Josefine och Sofia


Varmt som f

Tjobre,  är hemma hos Fisa och solar&badar. Det är skiiiiitvarmt, så nu ska v i bada hehe.


Avslutningen.


Kommentera!

Nu under helgen har statistiken sjunkigt jättemycket, och det är trååååkigt!
Så vi undrar vad ni vill att vi ska skriva om? Så kommentera nu!

Äntligen värme!

Rubriken säger ju allt, har varit så otroligt varmt och skönt väder idag och det ska fortsätta va lika bra hela veckan, det gillar vi!

I morse vaknade jag runt halv 12 tiden, sen kom Jessica nån timme senare. Sen lite senare kom grabbarna hit då vi bara badade, solade och hade det asnice och sen åkte vi till Gårdens en snabbis också!

Om ett tag kommer Mickis, Josse, Sofia och Felicia och vi ska bada och bara mysa, Mickis åker till England på onsdag, så då får jag inte träffa henne på 3 veckor!

Imorgon ska det bli lika bra väder som idag, så då kommer Wille hem till mig. Kanske kommer hit några till men vi får se!





Bilder lånade från Weheartit.com




Handen C

Hejsansvejsan!
Idag vaknade jag ganska tidigt (blev väckt) och gick sen ut med hunden. Efter det så fixade jag mig i ordning lite och åkte och hämtade upp Mickis innan vi drog till handen. Efter drygt tre timmar i där hade vi köpt en saka var förutom mat, haha.
Nu när jag kom hem så undrade Lisa om jag ville dra till henne och bada, men jag orkar inte, är trött. men ikväll så ska jag träffa henne, Josse och Mickis. Då ska vi hitta på nåt kul för på onsdag så åker Mickis till England på språkresa och blir borta i tre veckor! Och samma dag som hon kommer hem så åker jag och Johanna till Malta, så jag komemr inte att kunna träffa Mickis på minst 6 veckor sen...
Det var allt jag hade att skriva just nu, heeeejdåååå!
Jag och Mickis på spexfotot, hahaha!

Lååångt inlägg!

Hejhej, förlåt att jag inte uppdaterat under helgen. Har verkligen inte haft tid, det fanns ändå inget internet där vi var. Jag har varit på Gotland hos våra kompisar sen i torsdags och kom hem rätt sent idag, så har inte orkat sitta vid datan förns nu. Men ska skriva lite om vad vi gjorde.

Torsdag
I Torsdags åkte vi alltså till Gotland, båtresan var det värsta jag har varit med om. Det blåste asmycket och det va nästan 5 meter höga vågor. Allt i butikerna eller vad man ska säga ramlade ner på golvet och nästan alla på båten blev åksjuka och låg i korridorerna och kräktes, fresh! Haha, men ingen i våran eller våra kompisars familjer mådde dåligt så jag, Felicia, Eve och Wille satt och kollade på film och åt godis. När vi kom dit så packade vi in oss och sånt som man brukar, dom hade väääärldens sötaste hund på nio veckor. Sen gick vi ner på stranden ett tag.

Fredag
På midsommarafton så åkte vi till Lickershamn och dansade runt midsommarstången, sen åkte vi hem igen och käkade middag. Sen hände inte så mer den dagen.

Lördag
I lördags åkte jag, Felicia, Eve, Stina och Viktor till Kneippbyn vattenland, det var roligt! På kvällen spelade vi kort och bara mös.

Söndag
Idag åkte vi hem, fast då tog vi båten till Oskarshamn, för vi skulle lämna av Stina och Eve på sports camp. Blir lite avis alltså, det verkar vara så roligt där. Lite synd att man är för gammal. Vi käkade på donken och sen rullade vi hemmåt, vi kom hem runt sex tiden. Sen kom Johanna och Jessica hit och vi åkte lite moppe typ innan vi träffade några andra, rätt tråkigt men jaja!

Nu får ni massa tuffa bilder

Jag hoppade högst dåra!



Så söööt!

Dans på midsommar!

Jag och Felicia fick sova i bilen, för vi fick inte plats i huset!

Ska kolla lite på tv nu innan jag ska sova! Godnatt!


Home again

Heeeeeeeeeeeeeej!
Nu är jag hemma igen efter en rolig midsommarhelg på Ornö tillsammans med Josefin. Vädret har varit okej, det har regnat lite smått men varit sol för det mesta. Vi har gjort massa roliga saker, spelat tennis, kub, femkamp, badat och plockat 100000 smultron til exempel.
Vi var på Josses landställe tillsammans med hennes kusiner, familj och farmor&farfar. Därför fick vi inte plats i huset, utan har sovit i tält. Men det gjorde inget för tältet var stort och mysigt och i sov jättebra där.
Nu tänkte jag slänga upp några av de få bidler som jag faktiskt tog.
Pussar & Kramar Sofia

Midsommardagen

Hej! Jag vet att vi inte uppdaterat under helgen, men från och med imorgon kommer uppdateringen bli bättre!

Dålig uppdate

Tjatja! Det kommer inte bli så bra uppdatering under helgen, då vi båda är på midsommarfiranden och är rätt upptagna! Men det kanske kommer upp några mobilinlägg! Men hoppas ni får en bra midsommar! Puss och kram

Midsommar på Ornö

Hellu, det här blir mitt sista inlägg innan Söndag eftersom att jag ikväll ska åka med världens tuffaste Josefin till hennes landställe på Ornö för att fira midsommar. Det kommer nog att bli skitkul!
Här är två bilder på mig och Josse när vi var på Ornö förra året och skulle ut och plocka blåbär!
Normala brudar!

Q/A

madde om Fest hos Mange!:
Vart är plånboken köpt? :)

Svar: Plånboken är köpt på Amazing och märket heter Ceannis. :)



Jag borde packa..

.. men jag tänker titta på tv först.
Idag har jag bara varit hemma med min vovvis. Runt fyra-tiden så tog jag ut honom på en långpromenad i skogen, men självklart så börjar det att regna efter drygt en halvtimme, och då hade jag bara gått halva rundan.. Woho!
Men nu har inget mer att skriva faktiskt så jag lägger upp lite bilder istället!
Ciaooo!
Jag och Johanna hemma hos henne för några veckor sen.


Jag, Mickis och Nadja innan balen. Haha, jag ser skiiitlång ut! Men jag hade faktiskt högst klackar av oss 3..


Jag och Jessica som håller på att göra oss iordnig inför Lisas födelsedag.


Igår när vi var i stan.


Orlando sötnosen idag!

Fest hos Mange!


Dagen outfit, haha tönt jag är!

Är hemma från centrum nu, eller jag har varit hemma i typ en halvtimme.
Anyway, gick och hämtade min plånbok, sen gick jag till mammas jobb och åt.
Efter det så gick jag och kollade runt i butiker, men det enda jag hittade var en tjocktröja från BikBok.
Något jag verkligen behöver nu till kyliga sommarkvällar.










Ikväll vet jag inte vad som händer och fötter, men jag ska nog bara ta det lugnt eller så kanske jag träffar några!
Just nu är jag inte så taggad på att dra någonstans, men det blir säkert goodie!





It's Wednesday

Hejhej!
Vaknade runt tolv, men låg kvar i sängen typ en halvtimme, sååå ni vet!
Nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag till centrum, ska hämta min plånbok jag fick när jag fyllde år! Wohoo! Får se om jag hittar nått snyggt också, alla affärer har ju typ sommarrea nu! Haha, lite snåååål!
Sen när jag kommer hem måste jag packa, har inte ens börjat haha, men det blir nog bra!

Skriver mer när jag kommer hem!


Åh vad jag vill utomlands, blir så trött på regnet!!!          
(Bilden är lånad från Weheartit)


LillaLisa

Tjenixen!

Här kommer lite söta bilder på Lisa från när hon var liten!











Och nu...


Jaa, vad ska man säga? Det går inte alltid åt rätt håll...



Solig dag.. eller?

Tjohooo!
Igår så kollade jag vädret på datan och såg att ddet skule bli en regnfri dag idag. Jippie! tänkte jag. men vart det de? NEJ! Självklart så ska det börja regna när vi är i stan så att man blir HELT blöt. Kuuuuuuuuuuul. Nej inte speciellt.
Idag så var som sagt jag i stan tillsammans med Lisa, Nadja, Vickan och Johanna. Det avr kul, fast det hade ju vart ännu roligare om man haft lite pengar.. Menmen..
Just ja! Det hände en dålig sak till alldeless nyss, mina fina bilder som jag tog idag men mobilen går inte att ladda över på datorn så jag kan inte lägga upp dem. Ledsen blev jag då.
Aja, nu ska jag dra till Lisa och bada i hennes super coola pool. Hare bra!
En bild på mig från i sommras när jag avr på konfaläger och vi kollade på raukar.

Hooome



Vi satt i Kungsträdgården och solade ett tag!

Det började spöregna!

Det här är vad jag har köpt, en söt klänning från JC - 299 kr!
På bilden ser den ut och va rätt blå, men den är lila! Sååå ni vet!!


Idag har jag alltså varit i stan, kollade efter lite kläder jag ville ha. Men såklart finns dom antingen inte kvar i min storlek eller så är dom helt slut, så irriterande. Jaja, får kolla om det finns på internet eller nått.
Orkar inte skriva mer, är tröööööött!


Mot stan

Tju!
Åker till stan med Sofia nu, får se om vi träffar på Victoria och Johanna också! Men måste springa till bussen nu, skriver helt enkelt när jag kommer hem!


Sol, eller?

Hej på er!
Idag vaknade jag runt 12 tiden, sen gick jag upp och åt frukost och kollade lite på tv! Sen på förmiddan var det rätt fint väder så då böt jag om till bikini och gick ut och la mig i solen. Skööönt! Fast sen började det och spöregna, så då gick jag in igen. Åkte till VI och handlade för min syster och kusin skulle baka, kan säga att det blev rätt fail.

Snart ska jag äta och sen vet jag icke vad jag ska göra, ska kanske ringa Sofia och se vad hon ska göra. HMMMM!



Tre bilder från förra veckan


Gossip Girl

Idag har har varit en lugn dag. Jag har städat, rensat bland mina kläder och kollat på en film, Mean Girls 2. Den var faktiskt rätt kul, lite förutsägbar bara haha.
Nu ska jag snart kolla på Gossip Girl, har totalt fastnat för den serien! Och den går varje dag, skitabra!
Föresten, Lisa du får skynda dig att läsa klart din senaste Gossip Girl bok så att jag kan låna den, segis..
Det var allt för mig just nu, hejdåååååå :)

Veckans blogg hos Stinawesterlund.blogg.se!

Nu är det såhär va, Vi är med i en ''tävling'' på min/Lisas systers blogg. Det man behöver göra då är att motivera varför vi tycker våran blogg borde vinna veckans blogg! Så här kommer den, haha!

Vi är två otrooooligt coola brudar, som har en blogg tillsammans. Vi skriver det vi känner för och det vi är intresserade av, så det ni får läsa i vår blogg handlar mest om vad vi gör på dagarna, mode och annat roligt. Eftersom vi är två som skriver, så upptateras vår blogg rätt bra, så därför finns det kanske en del och läsa om. Eftersom vi är rätt nya inom bloggandet, så vill vi då vinna så vi kan få lite mer uppmärksamhet och alltså dra till oss lite nya läsare. För ju mer läsare, desto större blir blogglusten, och alltså blir alla glada!  

(Sen är vi ju bäst, så därför kommer vi vinna)



Pööööööss / Lisa och Sofia





Snyggt till Sommaren!





Allt är från BikBok!


Jag älskar att göra ingenting, och sedan vila efteråt!

Vilket jag har gjort idag, precis ingenting. Eller jag har ju gjort något, men eftersom vädret har varit sämst så blev det är stanna inne för det mesta. Haha!

Kvällen har varit rätt lugn, jag va hos Sofia med Victor, Fabian och Philip. Vi skulle egentligen se den senaste Pirates of the Carabien filmen, men det va ingen som hängde med så vi satt och snackade mest. TrevligtTrevligt! Kom hem runt tolv-tiden, och satte mig i soffan där resten av familjen och Ida satt och umgicks lite med dom.

Så i stort sätt har hela dagen varit seg, alltså så har jag inte gjort så mycket utan mest legat och slöat. Men sånna dagar kan vara rätt sköna ibland.

Aja, vi höres imorgon! Puss på er!


Björnrike 2011, så grymt kul vi hade!

Bästavän

Jag älskar dig, och kommer alltid att finnas där för dig. Du är bäst, glöm aldrig det.


REKORD

TJENAREEEE, NU ÄR LISA HÄR HEMMA HOS MIG, SOFIA, OCH VI SITTER I MITT RUM OCH ÄR ALLMÄNT TUFFA.
OOOOOOCH, IGÅR HADE VI BESÖKSREKORD. Vi har iofs bara haft bloggen i 4 dagar nu, men de är ju ändå kul med rekord på den tredje. Kan ha något att göra med att vi länkade bloggen på våra facebooks som små töntar, men det ebetyder inte att vi är töntar!!! För vi är coola, och tänker göra om det mohahahahah. Men nu ska vi fortsätta med att vara tuffa så ni får klara er själva.
PUSS OCH KRAM, GRÖN BANAN! (om man säger det snabbt så låter det som att det rimmar, så ni vet)
Tufft!


Våra snygga muffins som vi gjorde på hemkunskapen förut!

Söndag

Tjo broes!
Idag har jag bara legat och degat och käkat godis, rätt skönt faktiskt eftersom det har spöregnat hela dagen. Inte så kul eftersom det är sommarlov..

Igår va jag och Felicia hos Mickis, vi va först hemma hos henne ett tag. Sen gick vi ner till Jessica, där några va, men vi gick hem till Mickis igen efter ett tag. Då såg vi på film och sen somna vi.

Nu ska jag snart åka till Sofia. Kommer nog va med henne senare ikväll också, då ska vi typ bara se på film och kanske va några andra. Men vi får se hur det blir med det.

Här är tre bilder jag har tagit helt själv!  (Stolt fotograf)



regn

HEEJ hej Sofia här!
Jag vill bara säga att jag verkligen vill se den nya pirates of the caribbean filmen! Jag älskar alla de filmerna, de är skiiiitkul! Jag och Lisa ska antingen se den på bio snart eller ladda ner den. ROLIGT.
Och som ingen kan ha missat så forstätter det mysiga vädret med regn och blåst att förstöra sommarlovet, najs!
Nu ska jag egentligen städa men de orkar jag inte, måste ladda lite först..
Pusselipuss
När vi var på fuerteventura i höstas, längtar verkligen tills jag och Johanna ska åka till Malta nu!
(Ignorera att jag ser ut som en mobbad snorunge på sista bilden, tack!)

Bajs

Hej, jag ar hemma hos mickis och chillar!! Vi har fettat oss med läsk, chips, ostbågar och popcorn..GOTT!! ;) ska sova här ikväll, nice! Jag älskar Mikaela och Felicia, dom är bäst i världen!! Puss

Skön lördag

Just nu sitter jag, Felicia och Stina på baksidan och sitter med varsin data. Hahah sociala tjejer! Idag kom några från släkten och firade mig, fick pengar och lite annnat! Ikväll ska jag och Felicia till Mickis, får se om vi stannar där eller om vi drar någon annanstans! Vi får se hur det blir senare! Ajaa vi hörs senare, har inget mer och skriva! Juste, haha statistiken har varit rätt bra idag och det gillar vi!

Hej!

Kolla min syrras blogg -->http://stinawesterlunds.blogg.se<-- //Lisa.

feest i hela huuuuset!

hej mina fina vänner!
Nu är det fest hos mig, jag har ju fyllt 16 år vettu! så stooooooor :)

Har ätit frulle, duschat, fixat mig och jag är nu ready to goo :)



hoppas eran dag blir lika bra som min!
puss och hej


hejsna

HEeeeeeeeeeeeeej!

Jag är hemma hos Jessica nu för jag och Jossan sov här igår. Igår gjorde vi inget spc, var ute och luffade som muppar. De va kul och trkigt på samma gång haha. Nu ska vi dra till handens cetrum för Jossan ska köpa en present till sin syrra. Ikväll ska vi typ dra hem till Jessicas mamma och laga middag några tjejer, det blir kul. Bra för mig också då jag inte har något kök hemma just nu eftersom att vi bygger om.
Men nu ska jag inte sitta här vid datorn mer för vi ska snart dra, så tjaaarråååå!
Här är en gullig bild från förra årets Halloween som jag hittade på Jessicas dator.

Puss o Kram från Sofiaaaa

02.58

Tjo fadderittan!
Nu är jag och Felicia hos mig och ska sova. Vi har varit hemma hos henne tidigare ikväll med Lina och Bea. Vi mös med godis, ostbågar, läsk och såg en film. Nattbuss 807. Den handlar om ett mord som har hänt på riktigt här i Haninge och den spelades in på många platser där man kände igen sig. Så även fast den va lite förvirrande och man fattade inte så mycket, så den va lite små creepy.

Ajaa, har nog inge mer och säga. Imorgon blir det en rätt lugn dag, släkten kommer på lunch eftersom jag fyllde 16 i tisdags, wohooo! Sen på kvällen vet jag inte vad som händer, blir väll att dra ut med nån typ. Vi får helt enkelt ta och se hur det blir imorgon, för nu ska jag sova!

Godnatt!


Här är en bild från skolavslutningen i tisdags med mina tjejor!


JOsefiNE

Hejsan jag är med Josefine och de är roligt. Vi har inget att göra puss hej!

Här är två gulliga bilder på oss just nU!

rubrik . HEJ

Hejsaaaaan.
Sommarlovet fortsätter att bjuda på härligt väder, regn och kyla är det bästa som finns visst?
Inget finns det att göra, sov till 12 och efter det har jag:
1. spelat the sims2
2. köpt pizza och växlat in 50 enkronor till en 50lapp i VI-butiken i sågen (han i kassan tyckte inte alls att jag var jobbig och det tog inte alls 100 år)
3. tittat på tv
4. spelat mer sims
Just nu sitter jag och spelar lite sims samtidigt som jag skriver det här. Sendan ska jag duscha och sen har jag inge aning om vad som ska hända. Skulle gått på bio med Jessica och Jossan, fast sen kom Jessica på att hennes mormor fyller år idag, tjejen med koll här alltså!
Så nu vet jag inte vad det ska bli av mig ikväll, ledsen :(
Jaja, får väl sitta hemma och fortsätta spela sims själv som en deprimerad 12åring.
PUSSSSSSS hejdå
Ganska charmig bild på mig och Lisa, om jag får säga det själv.

Första inlägget, woho!

Tjo everybody!
Just nu sitter jag i soffan och tar det lugnt, kbry , har städat hela huset heeeelt själv idag! Duktig Chey!
Ikväll ska jag vara med min kusin, Felicia och hennes syster och ha lite fredagsmys!

Haha, har inte så mycket mer att berätta! Fail den här bloggen kommer bli men JAJA!


Här får ni en liten halvgullig bild på mig dåra!

Pöööss / Lisa


HEJ

Nu håller Stina på att göra en finfin header år oss. Det kommer bli toppen bra tror jag, hehe!

Jag och Lisa har precis ätit middag hemma hos henne, kyckling och de var gott.
Nu städar Lisa och jag skriver det här samtidigt som vi kollar på "Klassträffen".

Hejsvejs!


Tjosan!

HEJSAN vi heter Lisa & Sofia Westerlund och detta är våran blogg.
Hejdå.


RSS 2.0