Chill

Ligger i soffan och kollar på konståknings vm som är på tv. Gud vad jag saknar det där alltså, känns som en del av mig saknas! Sadface... Men jaja blir hemma ikväll, men det är ganska skönt!


Fixat naglarna


Hemmakväll

Blir hemma och myser ikväll. Är jättetrött, som vanligt haha. Måste börja sova mer.


Haha jag dör

Min sööööta bebis! ♥


Hiss - Dr.Denim

Fet hiss till Dr.Demins jeanstights, finns i tre olika modeller. De finns som lågt skurna, mellan och högt skuren. Har ett par svarta låga och mörkblå och svarta mellan. Dessa som är på bilden är alltså de som är mellan och heter Plenty. Är skitsnygga, töjer sig inte och sitter som en smäck. Kostar 399:- om jag inte minns fel, inte så jättedyra alltså, men åh vad jag älskar dom!

A million feelings, a thousand thoughts, hundreds of memories. All for just one person.

 

 


Nytt i garderoben

Hellööö! Har precis kommit hem från en dag på stan med min kusin. Jag och Sofia vaknade runt 11 i morse och fixade oss och sådär. Sen åkte Sofia hem och jag mötte Lina. I stan gick vi och kollade runt lite och åt lunch och så. Hittade ett par nya jeans från Dr.Denim och sen ett gulligt linne ifrån Hollister. Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag innan middagen och sen vet jag inte vad som händer!


Nattinatti

Är hemma hos moi och ska sova nu, båda är skittrötta! Berättar om kvällen imorgon för jag orkar inte nu hehe!


Hos Lisafisa

Är hemma hos Lisis och ska sova här inatt. Det var allt jag hade att komma med just nu haha. Aja hejdå!


Det är dags för fredagsmyyyyyys!

Äntligen fredag! Åh så nice! Dagen har väll varit helt okej, seg som alla fredagar men jaja! Nu är jag iallafall äta och sen gå ut med tha dogs ett tag! Hehe har så mycket intressant och berätta alltså, fast nej! Smell ya later!


Smile


Lisas new boyfriend


Åh så tråkigt


Gotta get down on friday

Fredag imorgon, supermegaasnice! Ska bli en rätt skön helg! Idag har det varit en helt okej dag, åkte hem och städade lite och sådär och sen åt jag donken framför biggest loser, mohahah! Imorgon är det skola, efter det ska jag gå ut och gå ett tag med hundarna och sen på kvällen ska jag vara med lite kompisar! Blir säkert hur bra som helst!

Bjuder på två bilder från tidigare ikväll!


PPL

Idag såg vi ÄNTLIGEN Hunger Games. Den var bra, inte lika bra som böckerna, men det är ju nästan alltid så. Nu sitter jag och kollar på Pretty Little Liars, men ska snart sova. Så nattinatti.


Hunger Games


Atm

Ååhh gottis!


Give me food!

Sitter på bussen påväg hem! När jag kommer hem ska jag äta, är ashungrig, och sen ska jag städa. Efter det blir det lite plugg, inget nödvändigt men det är skönt och få det gjort!


Godnatt på er

Bild från förra året!

Q/A

Sara om Wanties:
Oooh, vart är bikininen och shortsen ifrån? :* Fin blogg!!

Svar: Bikinin är ifrån H&M och shortsen är ifrån Jofama by Kenza! Tack sötis! ♥

Need summer now

Tumblr_lm7tl837ko1qjod14o1_500_large
Tumblr_lybrnwzeq61r08i8yo1_500_large
Tumblr_li6hp6hqhu1qdbbywo1_500_large
Tumblr_lso9jwvena1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lgivpy0lmg1qgf9j8o1_500_large_138015240_large


Wanties


Ska jag?

Ska jag kanske klippa lugg igen? Funderar faktiskt på det men är fortfarande lite osäker, hade ju det förut iof!


Middag

Har inte mått så bra idag så jag stannade hemma. Har inte gjort något speciellt idag förutom att plugga. Lagade precis middag, blev omelett för jag orkade inte göra något annat hehe.


2012-03-28

Kom hem för någon timme sen, fick sluta en timme tidigare för vi inte hade någon svenska. Så det var nice! Nu ska jag börja med mitt svenska tal till nationella och sen franskan. Sen när jag är klar med det vet jag inte vad som händer, kanske går ut ett tag men får se!

Sorry

Har inte skrivit någonting alls idag, ska bli bättre jag lovar. Eller? Nä men har inte så mycket och berätta, hade två lektioner idag mellan 10 och 14.20, kuuuul! Men aa det var ju ganska skönt! Men nu ska läsa biologin innan jag ska sova! Godnatt!


♥♥♥


Mästerkocken

Har precis gjort pannkakor. Blev ju sådär alltså.. Den sista blev nästan fin iaf. Och de smakar helt okej. Godkänt tycker jag.


Spanish

Försöker plugga spanska men det går inte så bra, Pretty Little Liars är mycket roligare...


Justin Bieber - Boyfriend

Justin Biebers nya singel, har lyssnat på den hela dagen! Sååå azzuuum!
och ja tack, du kan mer än gärna bli min pojkvän!

Monday

Kom precis innanför dörren och ska göra mig i ordning för sängen. Har varit ute och varit med Jessica och Johanna. Var vid gropen och åt godis hehe och sen kollade vi på fotboll ett tag, träffade lite fler också så det har varit en ganska bra dag!


True story


Wazzuuuup!?

Kom hem typ nyss och ska äta lite nu. Får se vad som händer sen, fortfarande inget plugg vilket är mycket skönt! Trodde att mina skåpnycklar låg i min jacka som blev snodd, så i morse köpte jag ny dutt och knipsade låset och nu när jag kom hem så hittade jag nyckeln såklart, låg i väskan! Så irriterande! Men aa det var ju skönt, får jag pengar tillbaka också! Wey!


Försenad

Började klockan 08.00 men kom precis till. Först försov jag mig, men om jag åkte moppe tills skolan så kanske jag skulle hunnit i tid. Men när jag går ut i garaget så har pappa skruvat av någon grej på den som han skulle ha med sig när han skulle köpa ny färg till moppen. Så det gick inte. Då tänkte jag gå upp till sågen och ta en annan buss där. Men då kommer jag ju självklart på att jag glömt min skåpnyckel. Så det är bara att gå hem igen. Nästa buss gick 08.15. Fan va lyckat. Fan.


Teenager posts


Fan

Jag har klantat mig så jävla hårt haha. Känner mig så himla dum så jag tänker inte ena skriva vad jag gjort. Nu ska jag, Mickis och Malin kolla på Big Brother iaf.


That's the way it is

Sitter i bilen påväg till Ikea nu, ska bland annat kika på en ny säng! Weho! Men när jag kommer hem ska vi få gäster och sen blir det chillkväll i soffan!

 


OMFG!

Omg!! La ut en bild på en skitsnygg modell som heter Francisco Lachowski på instagram,  och gissa vem som gillade bilden? Jo Francisco Lachowski!!! Han har kontrakt med Ford models och har modellerat för bland annat Gucci, Dior, Lacoste, Armani m.m. Skoja inte om jag blev typ glad!

 


Good morning

Tjaaaa. Vaknade nyss och ligger i sängen och myser nu, ska väl gå upp och äta frukost snart. Åkte hem från Mickis ganska tidigt igår, mina föräldrar hade varit på teater och sen tog de taxi hem och då plockade de upp mig på vägen. Så det var skönt. Och man förlorade ju en timme inatt också, fy va jobbigt. Men nu är det ju sommartid, wohoo! Känns verkligen som att sommaren är påväg nu, äntligen!
Jag vet inte riktigt vad som händer idag, ska kolla om Lisa vill följa med och träna, annars orkar jag nog inte hehe.. Ikväll blir det bio med Malin och Mickis, blir nog skitkul!


24 03 12

Kom precis hem från Mickis och nu ska jag sova. Puss och godnatt!


Lördag it is

Snart ska jag börja röra mg ner mot bussen, ska möta Felicia och sen ska vi handla godis och sen gå hem till mig och mysa! Åker kanske till en kompis senare, men får se om vi orkar!

Segt

Åh herregud, har suttit och läst i nästan tre timmar nu! Och måste läsa 200 sidor imorgon också! Kuuuul! Jaja, har inte orkat fixa mig eller nått så sitter fortfarande i pyjamas! Hehe! Men är i te på humör för att göra nånting speciellt ikväll, så skitsamma!

Gammal bild, typ ett eller två år sen!


God morgon

Vaknade för någon timme sen och gick upp och åt frukost/lunch! Sen gick jag tillbaka och la mig i sängen igen och nu ligger jag fortfarande här! Lat.. Nej men somnade sent inatt så är ganska trött! Idag kanske jag åker en sväng till Ikea med familjen, sen på kvällen vet jag inte vad som händer. Får se vad jag är på för humör!


Kaos

Japp, har precis kommit hem från Gustav. Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, kom dit runt 11 kanske och någon halvtimma senare märker vi att jackor och skor hade försvunnit. Så där stog jag helt utan jacka och skor för någon hade snott det. Sorgliga människor det finns som inte vet vad som är sitt eget. Men aa det var lite kaos där ett tag, pappa kom som tur var och hämtade mig, Patricia och Sara som också hade blivit av med sin jacka och sitt busskort. Jaja får se hur det blir med det, men just nu är jag bara så irriterad.
Tumblr_lond2anssf1qcntud_large

Tröttis

Ligger i sängen och kollar på BB. Myspys. Har fixat mammas naglar och kollat på några Pretty Little Liars avsnitt. Har inte sett det innan, men det är ju asbra! Fan nu kommer jag fastna på det också haha..
Imorgon händer det inget speciellt på dagen, på kvällen ska jag hem till och äta. Det blir några tjejer bara tror jag så det blir nog mys. Och på söndag kväll blir det äääntligen Hunger Games på bio med Malin och Mickis. Wohoo!


Wii

Är påväg In mot stan nu, ska till en kompis så det blir säkert roligt!


Fredag

Hej på er! Kom hem för en halvtimme sen och har bara hunnit äta lite sen dess. Nu ska jag gå ut på en liten prommis och sen ska jag hem till duschen. Dagen har varit rätt bra, asnice väder så satt ute ganska mycket, sen så hände det lite saker som inte var så roligt. Så nu är jag inte på så jättebra humör längre, jaja anyway. Skyndade mig som fan för att hinna med bussen, hade nämligen tid för ansiktsvård klockan 3, men det var skönt iallafall. Har inte mer och säga just nu, vet inte vad som händer ikväll men har lite planer! Puss
Shiiiit glad chey

Heeeeeeelg

Wohooo, nu är jag hemma och det är äntligen HELG! Har inga direkt planer för kvällen, tror att jag bara ska mysa lite idag men vi får se. Är suuupertrött.


Just nu

Sitter ute har det asnice i solen


True


Trött

Har precis ätit middag och sådär, är skittrött just nu även fast jag sov ett tag efter jag kom hem. Dagen har varit helt okej, sen gick jag och Sofia hela vägen hem från skolan. Var egentligen inte så jättelångt men tyckte vi var jätteduktiga. Nu vet jag inte vad som händer, kanske går ut ett tag men får se hur det blir!


Just nu


Stepmetr


Today

Heeeeej. Har precis ätit middag och nu ska jag fixa naglarna. Idag slutade vi 15.40 och sen gick jag och Lisa faktiskt hem från skolan. Hela vägen. Blev lite av en omväg också när vi skulle hämta upp min vovis. Jätteduktigt av oss tycker jag, var faktiskt rätt skönt också. Rörde lite på oss för en gångs skull och var utomhus! Pausade och lekte lite i en lekpark också haha.
Lisa när vi åkte nån gunggrejsimojs. Lat som hon är så var det jag som fick göra fart heeela tiden..


Och sen vägrade hon att gå av när vi skulle gå! Superseg alltså..


Men kolla vad glad hon var hahaha!


Orlando var inte så glad för han fick inte vara med och leka pluttenutten då..


Eeeh, ja.. Ser inte ett dugg mobbad ut HAHA!

Sköööönt


Grattis på födelsedagen älskling!

Idag fyller min lilla älsklingsvove 4 år. Grattis bebis! Love you.


21 03 12

Har glömt att blogga idag oops. Var iaf hemma strax efter 2 och då slappade jag bara fram tills strax före 6. Då åkte jag faktiskt till najaden och köpte ett gymkort wohoo. Har tänkt göra det i över ett år nu hehe. Så jag och Patricia körde ett pass som heter bodycombat och sen gymmade vi lite. Det var aaasjobbigt med bodycombaten haha. Märker verkligen hur dåligt tränad jag är..


21 Mars 2012

Har precis kommit hem och ska plugga igenom franskan lite, blev ingen ansiktsbehandling idag utan det var lite som ett event så det blir på fredag istället. Imorgon är det skola som vanligt mellan 10.10-15.50 sen ska jag och Sofia faktiskt promenera hem från skolan, på kvällen ska jag träffa Jossan. Var jättelänge sen jag träffade henne, blir inte så ofta nu sen hon flyttade, vilket är jättetråkigt!

Play the moments

Lilla jag för två år sen, herregud vad tiden går fort!

Dag 24: En bild på dig från din förra julafton och en från i år

HAHAHHAHA

Sunny day

Det är verkligen en jättedålig uppdatering, från både mig och Sofia. Men har värsta bloggtorkan, så har liksom aldrig någonting roligt och berätta. Är mest under helgerna som det händer någonting, men då har man inte tid osv. Har iallafall varit asnice väder idag också, så himla skönt att det börjar bli varmare, så det har varit en ganska bra dag. Hade även hälsosamtal hos skolsystern idag också, visste redan innan vad hon skulle säga så det var inget speciellt. Men jaja, sitter iallafall och pratar med Andreas på facebook och ska snart börja fixa i ordning mig lite. Ska nämligen på ansiktsbehandling klockan sju, ska bli jätteskönt.
Just nu, usch bjuder på den!

Min dag

Chacha blogg gästbloggaren Dahlström här.
Sitter i skolan och har matte. Vi slutar 13:30 idag men ska stanna efter skolan och plugga spanska för vi har prov nästa vecka. Efter skolan ska jag upp och gymma då jag är skadad och kan inte träna. Så ser min dag ut. Pusspuss kära läsare


Händer tyvärr rätt ofta..


Top model

Var nyss ute en sväng med vovis och nu sitter jag i soffan och kollar på top model. Sen blir det DHW och BB. Riktig tv tönt är jag hehe.
En bild som Nicolina tog på mig för två år sen nu tror jag att det är. Det känns inte så länge sen. Herregud.


18.23

Har precis kommit in efter ha varit ute och gått en timme sådär. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, är superhungrig och det blir kött med pommes till middag, så det ska bli gottigotti! Ikväll är det chillkväll framför tvn, sköööönt!
Tumblr_lm8rd9ffvo1qfr4exo1_500_large

Dag 22: Din nuvarande profilbild på facebook.


Nu: powerwalk


Kom just hem

Och nu ska jag äta lite mellis, läsa biologi och dö för att jag är trött. Min eftermiddag <3


I skolan

Sitter i skolan och har lunchrast, börjar inte förns om typ 35 min så det är chill. Slutar tidigare idag för har ingen labb, men vet inte vad jag ska göra men aa får se senare.

Dagens idag då


Sleep tight

Var supermegatrött imorse så jag måste se till att kunna somna ikväll. Imorgon har jag sovmorgon och jag slipper dessutom gå ut med Orlando för farmor och farfar kommer extra tidigt och hämtar honom. Jätteskönt!

Jag och Jessica första kvällen på sommarlovet innan vi åkte hem till Lisa och firade henne. Skolavslutningen var ju på hennes födelsedag och det är den i år igen. Saaaknaaar sommarn. Hehe, måste tjata lite om det nu precis som alla andra..


Godnatt

Har precis övat in lite glosor tills imorgon, kan alla nu så det går säkert bra. Är iallafall jättetrött nu och ska göra mig i ordning såfort Stina har duschat klart, sen ska jag sova. Ska bli skitskönt!
Bild från i morse, har bestämt med Sofia att vi ska bli bättre på att ta bilder osv.
Men det är lite svårt när vi inte vet vad ni vill se mer av här i bloggen!

What's love, nobody knows

Såå bra, lyssnat på den typ hela dagen!

Forever


Dag 21: Något du önskar dig när du fyller år.

Converse                                                                             Pengar

Bikini från VS

Kommer inte på nå mer nu, men det som saknas är typ kläder, parfym och lite till grejer.

Fjorrrääää

Fett sööööt!

but my heart still beats faster when I see you


Nobody knows

Kom hem för några timmar sen och sitter i min säng och äter macka och dricker iste, gottis. Vet inte vad jag ska göra nu, har inga läxor fortfarande så har freetime, sånt gillar vi!


Home

Kom hem för en halvtimme sen och nu kollar jag på Jersey Shore. Har verkligen fastnat för det, reunion är de roligaste avsnitten hehe.


Bästa listan


Home

Kom precis hem och sitter och kollar på tv, ska sätta på någon film snart innan jag ska duscha och sen sova! Blir inte så mycket mer uppdatering tror jag!


Dream


Grattis pappa!

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa! Jag älskar dig!


In the car

Ursäkta för en dålig uppdatering, men har inte pallat. Sitter i bilen påväg till Tullinge nu iallafall, blev tvingad och följa med på min syrras match. Hade ändå ingenting och göra ändå så jaja, ikväll blir det bara chillkväll framför tvn.


En sån här borde du ha i sommar Lisa..


Natti

Stannade hemma idag, hade ingen lust eller ork och fixa i ordning mig eller dra någonstans överhuvudtaget! Har varit ganska mysigt ändå, mina släktingar från Umeå var somsagt här! Nu ska jag göra mig i ordning och sen sova, imorgon har jag inget planerat, kanske åker till Ikea för att kolla på lite saker, bland annat en ny säng.

 


Omg

Har fått konstiga fläckar på foten, ser ut som pigmentet är borta liksom! Har inte haft det där förut! Men det kanske bara är ett ärr, men det ser lite läskigt ut!


Pusspuss

Blir hemma ikväll, allt blev krångligt och jag fattade inget så jag gav upp och bestämde mig för att vara hemma. Nu ska jag kolla på BB och äta chips eller nåt annat nyttigt.


Cause baby tonight

Sitter i soffan och tittar på gladiatorerna. Skulle åkt iväg till Västerhaninge med Mickis och några ikväll, men så blev det inte. Så nu vet jag inte riktigt vad som händer. Lisa ska höra av sig när hon ätit iaf.


Vad tycks?

Kanske skulle klippa page ellääär?

 


.


Today

Har varit i stan och shoppat lite med Josefin. Nu är jag påväg hem igen. Josse stannade kvar för hon ska träffa några kompisar och gå och käka och gå på bio sen. Så sitter själv på bussen hem. Men det gör inget, tycker faktiskt att det är skönt att åka buss själv.


Nu

"Nyttig" frukost + Harry Potter


Dag 19: Din mobiltelefon.

 

 


Godmorgon

Ligger i sängen och tar det lugnt, vaknade för ungefär en halvtimme sen och ska gå upp snart. Blir en slappdag idag, ska kolla på film och ha det mysigt, sen ikväll ska vi ha gäster. Får se om jag drar ut sen eller om jag stannar hemma.


It's saturday saturday

Goodnight to er alla som läser och er som inte gör det. Nu är jag superdupertrött. Så godnatt igen.


Godnaaatt

Kom hem nyss och sitter och kollar på nån film som är på tvn. Åkte somsagt till Rasmus, dom hade typ pokerkväll haha. Men det var mysigt och så, tog bussen sen runt ett och när vi behövde byta buss så skulle den gå efter 20 minuter, så vi började gå och gick typ 5 stationer, så nu har man fått lite motion på köpet. Nu ska jag hoppa i säng och sova!


But you treat me like a stranger and that feels so rough

Tjohooo! Sitter och väntar på att Lisa ska ringa, som sitter och väntar på att Elias ska ringa henne.
Sen ska jag, Lisa och Jessica åka hem till Rasmus och träffa några. Trevligt.
Fick en ny jacka av pappa idag, Jofama by kenza nr 9. Ååh vad jag ville ha den här jackan!
Tacktacktack pappa! Love you!

Vad ska man säga?


Hehe glad tjej


Segt

Sitter i min hall med Jessica och väntar på att Elias ska ringa, för vi ska kanske till Rasmus sen men dom är ju så himla sega! Har inte gjort så mycket idag, men aa skriver senare!


Lisas konstverk

Jag och Lisa ritade lite på varandra, här är Lisas målning. Fin va?


Dagens


Dag 18: En bild på dig och någon i din familj.


Imorgon är det fredag mhmhhm

Ni som har sett videon kanske får den rösten i huvudet, ni som inte har sett den sök på imorgon är det fredag på youtube så fattar ni vad jag menar haha! Jaja, har städat idag, duttig chey, och så har jag lämnat in min ansökan till sommarjobb. Wehoo! Hoppas det blir nått jag blir nöjd med bara! Men nu väntar sängen och imorgon är det skola mellan 8-14.30 som vanligt, på kvällen vet jag inte riktigt vad som händer men någonting blir det iallafall! Puss!


Almost friday!

Bara en dag kvar till heeeelg! ÄNTLIGEN.


Bekännelser

♥ Jag har väldigt hög panna och högt hårfäste.
♥ Jag har jättesvårt för att gå upp i vikt, även fast jag äter mer än många av mina kompisar.
♥ Jag gillar inte pannkakor, bullar, tårta och har aldrig gjort.
♥ Jag har aldrig skadat mig riktigt allvarligt, inte brytit nått osv. Inte ens blödit näsblod.
♥ När jag var yngre ville jag ha tandställning, inte för jag behöve det men jag tyckte det var fint.
♥ Jag gillade inte Justin Bieber så mycket förut men nu älskar jag han!!!!
♥ När jag var liten blev mina tänder missfärgade pågrund av en viss pencelin eller vad det var jag åt för jag var sjuk. Så fick vita fläckar som var vitare än själva tanden, så nu ser mina tänder gula ut.

Tips: Victoria's Secret Bombshell

Den här parfymen fick jag i julklapp av några vänner till familjen. Luktar så sjukt gott, har även en bodylotion till och använder den ungefär varje dag. Vet dock inte vad den kostar men ungefär 500 tror jag, annars hittar ni den säkert på Victoria's secrets hemsida.

Tryck på bilden för att komma till hemsidan!

HAHHAHA TENNY!


Dag 17: En bild på dig och någon vuxen person.

Gammal bild, men jag och mamma

Coca Cola ♥

Bästa tårtan jag sett haha. Snälla ge mig en sån när jag fyller år.

Donken och BB

Har precis käkat middag och nu sitter jag inne på min syrras rum och ska kolla på BB! Ska inte göra så mycket mer ikväll än och ta det lugnt, vill egentligen hitta på något men aa får se.

Bild från i morse


Chillpill

Åkte direkt till handen efter skolan och köpte nagellacket. Träffade Mickis där, så det var kul. Måste träffa henne och Malin snart, saknar dem. Kom hem runt halv fem och har i te gjort någonting sen dess hehe. Ska nog ta och fixa om naglarna och sen blir det BB och nattinatti. Intressanta inlägg vi skriver, jag vet. Men ungefär så här intressanta är vi naturare haha, nä skoja vi är superroliga egentligen..


Sunshine

Har supertråkig mattegenomgång på sånt vi redan gjort nu. Slutar inte förns 15.40 idag så det är ju lite tråkigt. Jag kanske ska åka till handen och köpa ett nytt vitt nagellack sen innan jag åker hem. Mitt gamla är helt klumpigt, och det är ju inte så bra. Blir inget stan eller sånt med Lisa för hon ska hem och städa. Stackarn.


Älskar vädret

Sitter ute och läser med Sofia, fick sitta ute nu på engelskan så det är asskönt! Är jättehärligt ute!


Godnatt

Har inte gjort någonting speciellt idag förutom att sova hela eftermiddagen, har legat i sängen hela kvällen för att jag inte mått nå bra men nu är jag pigg så lär ju inte kunna sova på ett tag heller. Får se om jag går till skolan eller inte, men har inte så mycket mer att berätta mer än så. Godnatt på er!
Bjuder på den haha

Sweet dreams

Jag har haft en skön eftermiddag idag, har inte gjort någonting alls hehe. Har inga prov på två veckor nu tror jag, superlycklig! Imorgon kanske jag och Lisa åker till stan eller något efter skolan. Men inget bestämt så vi får se. Men nu ska jag fortsätta kolla på BB, som vanligt haha jag har inger liv, och sen sova. Puss och godnatt!


Knashund

Är det verkligen skönt att ligga sådär Orlando? Haha, lilla knäppis.


Dag 15: En bild som får dig att le.

Haha!

Why can't this moment last forever?

Hellö alla söta läsare, haha leker storbloggare eller nått.. Haha nej men kom hem för ett tag sen och sitter och lyssnar på musik. Har varit en rätt bra dag förutom att jag knappt kan andas genom näsan + att mina ögon kliar som fan, hehe men annars är det skitbra! skulle egentligen bara gått första lektionen, då vi hade prov, men hade så kort dag idag så kunde lika gärna stanna hela dagen så jag inte missar nått. Duktig som jag är! Heh men nu är det så extremt skönt i skolan alltså, har typ inga läxor inplanerade framöver. Det lär ju säkert bli någonting som ska göras, men äntligen en ledig helg utan plugg! Såååå skönt och inte ha någonting och vara stressad över.

Stämmer haha


Kemiprov njhkdhfkjg

Blev precis klar med kemiprovet, rätt skönt sådär, men det känns som att jag missat nåt..
Jaja, minst C tror jag iaf att jag får. Nu har vi rast 11.50. Finns väl inte direkt något mer att skriva om nu.
Tråkigt jag vet, men så äre.



Gamla bilder från skolan.


Natti

Har försökt förklara kemin för Lisa på Skype samtidigt som jag försökte hänga med i BB. Ska sova så fort det är slut. Imorgon blir det värsta megaprovet på kemin. Men det går nog bra, det här är min grej alltså. Duttig jag är!


Dag 14: En bild du tycker visar kärlek.


Get over it


Matematik

Kul vaaa? Men snart är det lunch wihoo. Sen veckans värsta eftermiddag, spanska OCH biologi...


Fuuuck det hääär

Ligger i sängen och har precis vaknat, har aaasont i halsen och fryser skitmycket. Tror jag har feber.. Inte kuuuul, fan också orkar inte!

 


Glömt att blogga

Ojdå, så kan det gå. Men säger godnatt nu iaf men en gammal bild på mig och Jessica. Puss och godnatt!


Godnatt

Åkte somsagt till skolan och kollade igenom sommarjobb, fanns egentligen ingenting som jag fastnade för direkt men jaja. Efter det åkte jag hem och åt, duschade och nu ska jag läsa lite kemi. Mår fortfarande dåligt, så det blir ingen skola imorgon.
Gammal bild

Fts

Ska till skolan igen nu. Kommunen är där så man kan söka sommarjobb, så ska kolla om det finns nått kul. Innan jag satte mig och pluggade sov jag och vaknade av att jag mådde ännu sämre, stackars mig!


11 mars

Åh vad det är nice väder ute nu asså! Så himla skönt att det börjar bli varmare så man kan ta fram vårkläderna! Men iallafall, kom hem för någon timme sen och ska börja plugga kemi nu. Orkar egentligen inte eftersom jag mår skitdåligt, rinner i ögonen och näsan, ont i halsen och känner mig bara hängig, så det är inte så kul. Det var ju inte ens längesen jag var sjuk, så vill helst inte bli det igen.. Jaja nu måste jag sätta igång, laterooo!


Dag 13: Några favorit citat.



Har inga favoriter direkt men aa, den här var ju ganska bra.


.


Grattis världens bästa kusin!

Just den här minuten för exakt 18 år sedan föddes du. Ha en underbar födelsedag nu och ha det ännu bätter i London i helgen! Älskar dig min finaste. 


Vacker bild haha...

Har precis gått och lagt mig

Kom nyss på att jag har glömt att äta middag idag. Och nu är jag jättehungrig. Fan. Livet är hårt ibland, men får väl klara mig till imorgon. För nu orkar jag inte gå upp hehe..


Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan.


BB 2012 kommer suga från och med nu

Fan asså, Hannah var typ den enda i huset som jag tyckte om. Men förstår henne att hon valde att lämna, hur vissa andra behandlade henne var rent äckligt. Kommer definitivt börj följa hennes blogg nu iaf!
Och fyFAN vad jag hatar Sipan! Äckligaste deltagaren i Big Brothers historia! De borde kastat ut honom, jag mår fan dåligt av att se honom. Riktig jävla dagisnivå, någon borde klappa till honom. Hårt.

Vaaa??

Hannah Widerstedt åkte ut ur Big Brother! Nu tänker jag sluta kolla på det! Hon är ju den ända som är rolig i det där huset!!!! Fan...


Så himla duktig jag är

Fast så vare inte så, har inte pluggat någonting idag. Jaja, det blir säkert bra ändå. Har iallafall kommit hem nyss, har ätit jättegod mat och kollat på frankrikefilmer från när vi varit där på semester typ 2006-2007, så det har varit mysigt! På vägen hem så fick jag övningsköra och det var skitkul! Weho!

Jag och Wille förut idag


BB time

Myser framför BB just nu. Blev inte så mycket plugg direkt... Lockade håret istället, värsta korkskruvslockarna. Men man måste ju öva lite ibland. Har faktiskt nästan blivit lite bra nu. Fattade noll förut hur man skulle använda den där jävla locktången hahaha.


Chillin in ma hood

HAHA skoja, men jag är hemma iaf. Och gör ingenting. Så jag skojade inte, fast ändå. Funderar på om man orkar plugga lite.. Nä. Eller? Vi får se. Ska kolla på ett avsnitt av Jersey Shore nu. Älskar det! Och ikväll är det BB veckofinal. Kuuuul. Hoppas äckel Sipan åker ut. Hatar honom. Heja Hanna W. 



Trött

Blöö har jätteont i halsen och är astrött, somnade runt sex inatt och vaknade runt 11 av att Sofia ringde. Åkte och kollade på två innebandy matcher och nu sitter jag på bussen påväg hem. När jag är hemma sen ska jag plugga, sen runt halv 5 ska vi på middag.


Innebandy i torvalla

Tjenaree, nu sitter vi och kollar på innebandy match här i torvalla. Tyvärr missade vi mer än halva matchen eftersom att Lisa försov sig, men det gör ingenting.


Tidig kväll yeah right

Var skittrött för några timmar sen och hade tänkt gå och lägga mig efter melodofestivalen typ runt 11 eller något. Men sen blev jag pigg och på något sätt blev klockan nästan 2. Fan. Men nu ska jag iaf sova. Godnatt!


Sleep tight

Kom hem typ nyss, har varit rätt så roligt ändå. Var somsagt hos Christian först, sen när killarna hade spelat klart så drog vi till någon tjej som hade fest. Var helt okej, var inte så taggad eftersom jag kände mig skitful eftersom jag kom där i tjocktröja, weho. Men jaja, nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det plugg hela dagen, ser inte fram emot det alltså.
Bild från i somras!

Melodifestivalen

Ligger i soffan och kollar på melodifestivalen. Är supertrött så ska nog lägga mig rätt tidigt idag. Imorgon ska jag hem till min älsklingskusin som fyller 18 på måndag. Blir nog roligt.
Bild från igår.


Chill

Sitter hemma hos Christian med några till killar, dom sitter och spelar poker men jag vet inte ens hur man gör så kollar på melodifestivalen. Men det är mysigt och orkade inte göra någonting speciellt så!


Perfection


Dag 11: Din bakgrundsbild på mobilen

 

 


BB och chirre

Kom hem för en halvtimme sen typ och nu ska jag lägga mig och kolla på big brother och äta chips. Har sovit skitdåligt inatt eftersom jag knappt fick nån plats i sängen, så har legat intryckt mot väggen. Ganska skönt ändå! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska iallafall inte vara hemma eftersom min syster ska ha hennes kompisar här på middag och så. Men får se hur det blir senare!


Frukost

Kom hem för en halvtimme sen och gick ut med hunden. Nu har jag precis kommit in och äter frukost framför BB.


Hemma hos Jessica

Vi kom hem till Jessica för typ en kvart sen och nu sitter vi och snackar lite. Vi ska snart sova, är skittrött. Imorgon måste jag vara hemma senast 1 och ta ut Orlando. Sen ska Josefin komma över och jag ska färga hennes hår. Blir skoooj. Men godnatt då!


Home

Kom hem till Jessica typ nyss och ska sova, har precis kommit hem från Andrés som fyllt år. Har varit en jätterolig kväll faktiskt, så det var lyckat! Men nu är jag supertrött och ska göra mig i ordning för att sova!

Blev bara en bild, ska bli bättre på att fota mer nu!


Tonight is gonna be a good night

Väntat på att alla ska bli klara så att vi kan dra in till stan till Viktors kompis. Sen så sover jag hos Jessica ikväll. Blir nog suupeerbraa!


Taggish

Ligger sängen och tar det lite lugnt, är skittrött så sov en halvtimme eller nått. Fysikprovet gick iallafall bra, kändes verkligen som det iallafall så hoppas på ett bra resultat! Efter skolan åkte jag och Sofia till centrum, kollade runt lite men det fanns verkligen inget som jag tyckte var fint. Trist! Måste åka till stan någon gång i veckan och kolla, måste ha lite nya kläder! Snart ska jag förhoppningsvis äta och sen al jag börja fixa mig och runt nio ska jag börja röra mig mot stan!


Now you're just somebody that I used to know


It's friday

Va så extremt trött i morse så vaknade klockan 7, så då blev jag sen. Men är iallafall påväg nu ändå! Efter skolan så ska jag och Sofia somsagt åka någonstans och kolla på kläder och så. Sen ikväll så ska vi till Viktors kompis, det blir nog kul!


Hejjj

Försov mig imorse, men pappa skjutsade mig till skolan så hann ändå. Wihoo! Nu blir det matte, sen lite andra grejer och prov och sånt. Efter skolan ska jag och Lisa till handens c / stan. Vi har inte bestämt oss.


Dööööd

Direkt efter jag skrev det senaste inlägget så somnade jag i soffan, alltså runt halv 6 tiden och vaknade igen runt 7 när jag skulle äta middag. Lyckat! Men då fick pluggandet skjutsas upp dåra, men tog tag i det på direkten efter middagen och har suttit och pluggat från klockan 8 tills nu! Creds till mig för jag har varit duttig chey. Men nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen sova.
Sliten som jag vet inte vad!

Fixat naglarna

Blev helt ok, men bilden va väl inte den bästa haha. Har försökt spara ut mina naglar ett tag nu så att jag skulle kunna måla fransk manikyr på dem för det tycker jag är fiiint.


Right now


Wiii

Haha nominerade Sofia för några dagar sen till sveriges snyggaste tonåring!

 


Segt

Kom hem för en timme sen typ och har bara legat i soffan sen dess, är astrött! Dagen har varit skitseg och jag var typ hungrig hela dagen, inte kul! Om ett tag ska jag börja plugga fysik, har prov imorgon. Ovanligt... Skönt att det är fredag imorgon iallafall!


Sjunde mars tvåtusentolv

Ligger i sängen nu och har precis övat in alla engelska glosor, typ 140 styckna om inte mer... Och ska läsa igenom ett häfte nu innan jag ska sova. Dum som man är har man ju glömt engelskaboken i skolan och har prov i morgon första lektionen. Everybody say weho! Jaja, får blir att ta en tidigare buss då! Dagen har annars varit bra, släkten kom på kvällen och så. Mår så illa nu eftersom jag har ätit skitmycket, först tacos och sen massa efterätt. Kommer sluta med att jag rullar fram i sommar... haha! Men nu måste jag sätta igång med det jag måste göra, godnatt på er!

Lite bilder från idag
image description


Man är ju grym!


Dag 10: En bild från din förra sommar.


Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.


Haha typ i sexan eller nått!

Tagen typ nyss


Landshark

Jag bara äääälskar den här tjejen alltså! Om ni missat henne så bara måste ni kolla in alla hennes klipp på youtube. Så jävla skön! Skrattar fortfarande åt det här klippet fast jag sett det typ 10 gånger nu hehe..

Random pictures

 


I skolan

Har precis haft svenska och nu ska jag sitta kvar ett tag för att plugga till provet imorgon. Astråkigt men jaja! Har haft en rätt så bra dag. Är skithungrig också, men får inte äta förns ikväll! Och då blir det massssaaaa mat, hehe längtar. Haha inte alls tjock!

Halva Jesper, Sofia och jag för några veckor sen!


Varför är vi så snygga?

Lite bilder vi tagit med datorerna i skolan.. Undra varför vi är singlar allihopa?
-











Godmorgon

Tjaaa, sitter och har matte nu. Innan det hade vi idrott och det var helt ok faktiskt. Orkade inte lägga på mascara efter idrotten så ser supertrött ut, men så det är jag ju också. Slutar 13.30 idag, våran tidigaste dag, men ska stanna kvar på läxhjälpen och plugga engelska och fysik. Prov på torsdag och fredag blev det nu. Men det är rätt skönt för då är det hyfsat lugnt över helgen. Eller det är kemiprov på onsdag men det går nog bra.


Godisnatt

Ligger och lyssnar på musik och ska sova om ett tag. Imorgon blir det skola mellan 8-halv 2! Har styrketräning på morgonen, kill me, och sen efter skolan stannar jag kvar på resurstiden ett tag. När jag kommer hem ska jag börja städa lite eftersom vi ska ha gäster hela kvällen, så alltså kommer det inte bli så mycket uppdatering från mig.


for real?

Har suttit och pluggat sen maten, har försökt få in 123 engelska glosor i huvet.. Det gick ju sådär men jaja. Ska kolla igenom fysiken lite nu iallafall och sen sova. Imorgon fyller min syster år så då blir det att gå upp tidigt för att sjunga!

Thank you JB

När jag först hittade den här låten så trodde jag att den skulle vara jättedålig, typ en blandning av massa småtjejer som sjöng/skrek olika saker lite falskt sådär. Men den var faktsikt riktigt bra. Tjejen som sjunger är så himla duktig! Kanske känns lite töntigt med värsta låten om honom och sådär, men jag tycker om den endå faktiskt.

Tidslinjen

Har varit jättenegativ till tidslinjen på facebook, men nu har jag gett upp. Det är ju lite roligt med ett omslagsfoto faktiskt.. Och dessutom lär väl alla snart bli tvingade till att byta? Eller?
-
Before

After

Tuesday it is

Kom hem typ nyss och ska ta lite mellis och sen kolla BB, sen blir det plugga hela kvällen. Kulkul!
Lite snygga egobilder som jag tog nyss!

Order från sofia

Sofia sa att jag skulle skriva, så nu gjorde jag det.


Ännu bättre morgon

Den här morgonen började ännu sämre än igår, även fast vi inte börjar förns 10. Känner mig ännu fulare idag och försov mig såklart så nu kommer jag komma försent också. Det har inte ens gått två skoldagar och jag är redan i desperat behov av helg. Och så slutar vi 15.55 idag, kan det blir bättre? Är på riktigt klaghumör just nu haha.


Dag 8: En bild på en tid du saknar.


Kvällsfika

Lite hallonfika såhär på kvällen. Värmde några hallon i micron och stoppade några i ett glas med blåbär/äpple saft. Mums hihi.


Boooring

Äta, plugga, BB, sova. Så kommer min roliga kväll se ut från och med nu. Avundsjuka? Visste väl det!


Jersey shooore

Har fastnat för det programmet nu. Sitter och kollar på avsnitt från den första säsongen på datorn. Liten pluggpaus sådär. Inte för att jag har pluggat jätteduktigt hittills, men iaf. Bara lite till, sen ska jag plugga mera I promise.
Malta sommarn 2011.

Svinkallt

Sitter och väntar på bussjäveln, såklart ska den vara sen som vanligt så håller på att frysa ihjäl! Jaja, satt kvar i skolan iallafall ett tag och gjorde färdigt labbrapporter osv. När jag kommer hem ska jag äta och kolla på bb och den blir det plugg!

image description

 


Mandriiiin

Nu ska jag äta lite mandarinbitar på burk och plugga. Tummen upp på den asså.

 


"Det känns lite spänt mellan oss..."


Godmorgon

Kom till skolan för kanske 5 minuter sen och nu väntar jag på att matten ska börja. Dagen börjar ju inte bra kan jag säga, känner mig supermegaful idag och det förta jag gjorde när jag kom till skolan var att tappa mitt lås på tån. Aj. Men det är inte så jättelångt till påsklovet iaf. Nedräkningen har börjat..


Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Hei alehopa, nej skoja! Men jag är fett taggish på skolan imorgon, fast nej! Men aa jag ska sova snart iallafall, ska läsa lite i svenska boken bara. Är ändå inte trött än. Mohah! Imorgon ser min dag ut precis som Sofias, skola och sen plugg. KulT!


But you didn't have to cut me off

Ligger i sängen och kollar på BB. Efter det ska jag läsa lite i fysikboken och sen sova. Dags för skolan imorgon igen, jobbigt. Måste sätta klockan på 06.15 buhuhu. Går i skolan mellan 08.00 och 14.00 imorgon och efter det ska jag väl hem och plugga lite. Har två prov på torsdag så lär väl inte göra så mycket annat än att plugga fram tills dess, kul liv jag har.
Halloween 2010. Kommer ihåg hur vi alla älskade Jossans kamera för att den hade nån sorts "sminkeffekt".
Det tyckte vi var jättefint haha, ser ju superäkta och fint ut!

Kul liv.. eller?

Har läst igenom kemin och allt sånt nu, ska börja med fysiken nu också, sen franskan. Efter maten ska jag typ göra matte och sen läsa svenskan. Japp, så ser det ut dagen innan skolan börjar om man skjutit upp allting hela veckan... Haha oftast när jag säger/skriver att jag ska plugga, så gör jag inte det, utan skjuter upp det hela tiden. Men om man bara kollar på någon av böckerna så får man ju ångest och tänker ''äsch, jag kan göra det där senare''. Men gud så roligt allting blir när man har 24 000 saker och göra sen då... Eller inte!

Book of love

Håller på att städa och rensa i mitt rum och hittade just min "Book of love" som vi gjorde på engelskan i åttan. Så nu sitter jag och kollar igenom den. Den vart faktiskt ganska fin om jag får säga det själv hehe.
image description
Några sidor ur boken. Mycket bilder vart det haha..

Dag 7: Åtta bekännelser

• Jag älskar när någon håller på med mitt hår eller att vara hos frisören
• Jag älskar chips och cola
• Jag är nästan alltid glad och positiv
• Jag är väldigt dålig på att ta tag i saker
• Jag är inte glömsk, kan komma ihåg saker som hänt för flera månader sen
• Jag är skitdålig på att spara pengar, är oftast pank hehe
• Jag har svårt för att säga till folk
• Jag är beroende av facebook


Gooodmooorgon!

Eller något. Klockan är ju snart två nu så ja.. Men jag har faktiskt varit vaken i drygt två timmar. Idag ska jag plugga, men vill verkligen inte. Superbajstråkigt. Blääää. Menmen, what to do? Bara att köra igång så kan man ta det lugnt sen de sista timmarna av lovet. Vill. Inte. Gå. Till. Skolan. Imorgon. Jaja, nu ska jag sätta igång med pluggandet, önska mig lycka till hehe..
image description
I brist på bättre bilder..

Söndag

Sitter och kollar på Vasaloppet på Tvn, pappa åker så aa. Idag ska jag plugga all day. Ser inte fram emot det asså och imorgon är det skola. Asså orkar inte! Men då är det bara fyra veckor man går i skolan och sen är det lov igen.


Dag 6: En låt som betyder mycket

Hittade inte den på youtube, men aa tryck på länken om ni vill lyssna. Och om ni lyssnar på texten så kanske ni förstår vad jag menar..

http://video.se.msn.com/?mkt=sv-se&vid=73e428b8-f687-45b5-921b-dddc3c78c782&from=&src=v5:share:permalink
:


Hey baby, I think I wanna marry you

Sitter i sängen och ska snart gå och lägga mig, har inte gjort något speciellt idag. På kvällen kom Josse hit med hennes mamma och brorsa och dom åt här och så. Så vi har bara kollat på melodifestivalen och sen kollade vi på en skitläskig film. Asså har blivit skitmesig när det kommer till skräckfilmer, har typ aldrig blivit skrämd av sånt förut! Men nu vågade jag knappt kolla och satt och höll för öronen. Haha! Imorgon ska jag plugga heeela dagen, gjorde ingenting idag hehe oops. Men vafan vi har lov, så tycker man borde få lite ledigt iallafall.

Bildbrist! Typ två år sen eller nått!

Melodifestivalen

Blev hemmakväll med melodifestivalen idag. Har inte gjort något speciellt idag, pluggat lite på dagen och sen åkt hem till mormor och morfar och ätit middag.
Imorgon ska jag kanske träffa Lisa och plugga lite och sen är det back to school again. Yihaaa, fast nä.


Tack mormor!


-


BÄST!

Vill gå igen, synd att man inte var 18!


Allt annat än pigg

Fy vad trött jag är, helt sjukt. Orkar knappt hålla ögonen öppna och mitt ansikte är typ svullet. Haha! Ska snart gå upp och när jag har fixat mig osv så jag sätta mig med pluggandet. Blöö!


:')

Det här var typ det gulligaste jag har sett!


Långt inlägg

Kom hem för kanske en halvtimme sen och nu ligger jag i sängen och ska sova, är helt slut men ska berätta om dagen ändå.

Kom till Globen runt två, trodde de skulle börja släppa in då men nepp! Insläppet var klockan 16, så där stog vi och frös som fan. Sen så tog det kanske en och en halv timme att komma in för det var så mycket folk och det var skittrångt i kön också eftersom alla tryckte mot dörren. Sen när vi kom in fick vi köa ytterligare en timme till garderoben. Så det blev väldigt mycket köande.. Runt 19 började han och spela och det var jävligt bra och skitvarmt. Träffade lite folk osv! Den ena plattformen kollapsade under spelningen så det va massa som blev skadade, de föll typ 5-6 meter, fett hemskt! Jaja! Iallafall sen när det var slut så drog vi hemmåt, drog till sonen och käkade sen åkte vi hem till Madde. Har varit en ganska bra dag förutom alla köer..


Godnatt

Kom hem för en stund sen och nu kollar jag på dagens BB avsnitt. Sen blir det sängen.

 


Dag 5: Dagens outfit


Sol och blå hinmel

Vaknade runt 10 men har fortfarande inte gått upp än, hej jag är lat jo jag vet! Men ska snart gå upp iallafall och äta frulle! Runt klockan två ska jag åka in mot Globen, är supertaggad så hoppas det blir roligt! Men det blir det säkert! Kan slänga in dagens outfit senare, men tror det inte kommer bli så mycket mer uppdatering idag från min sida än så. Några mobilinlägg kanske jag hinner, annars hoppas jag att ni får en bra fredag, för det ska jag ha iallafall!

Lite ranson bild från arkivet


Nattinatti


-


Godnatt på er!

Ligger och läser och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar! Vuxenpoäng till mig! Haha, nej men måste läsa 220 sidor till måndag, har inte ens börjat, och sen ska tröjan jag ha imorgon ligger i tvätten, så vill ju att den ska vara torr liksom! K bry.. typ? Ska snart gå och lägga mig iallafall, imorgon blir det Avicii i Globen och sen ska jag på fest! Kommer bli azuuum!

Måla naglarna måste jag också göra ser jag, ilandsproblem..


Look alikes

Såhär såg jag och Jessica ut idag, alltså precis likadana! Haha mobbade vi måste sett ut!


Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.

Haha, söt bild! Men ja, man ser ju att jag är glad, är glad nu också men då var det sommar och allt kändes skitbra bara. Ingen skola att vara stressad över, livet rullade på liksom!

Chokladboll, mumsmums eller nåt?

Såhär såg Jessica ut när hon och Johanna hade tävling i vem som kunde äta upp 3st av någon form av chokladbollagrej snabbast. Hon förlorade ganska grovt..


1 Mars 2012

Har somsagt varit hemma hos Vickan idag, har varit jättemysigt och kul och träffa alla igen. Vi har fikat, ätit god lunch, pratat och bara umgåtts. Runt halv fyra tiden bestämde vi oss för att åka in till stan ett tag. Fick med mig en tröja hem, men den ska bytas imorgon. Skulle gå förbi mina kusiner en snabbis men det slutade med att jag åt där och nu har jag precis kommit hem och ska kolla på BB!


Sweet dreams are made of this

Kom hem för en liten stund sen. Snart kommer pappa och då ska vi äta middag och sen ikväll kanske jag ska iväg någonstans, får se.
Har som sagt varit några stycken hemma hos Vickan idag. Sen gick vi runt en stund i stan också. Köpte ingenting, men har hittat min drömskinnjacka! Jofama by Kenza 9. 2790:- kostar den, men jag ska fan se till att köpa den så fort jag får råd!


I'd just died

Give me! Omg dog en smula när jag testade den här klänningen! Är så himla fin! Ska nog köpa den nästa vecka, 500 kronor kostar den! Men det är den nästan värd!


Hos Vickan

Vi sitter några hemma hos Vickan och snackar och äter godis. Länge sen jag såg henne, så det är jätteroligt. Snart ska vi gå och köpa pizza och tjocka oss lite mer hehe.


Uppe med tuppen

Fyfan, är vaken innan klockan 9 på ett lov! Men jag drömde värsta mardrömmen inatt och var för rädd för att somna om, så har varit vaken sen åtta typ! Åh herregud, blir fortfarande lite smårädd när jag tänker på den.. Fy! Men jaja, ska gå upp och börja fixa mig om typ tio minuter och sen åker jag till Vickan!


Dag 3: En viktig person i ditt liv.

Pappa och Mamma, båda är viktiga och kunde inte välja en!

Grattis älskling ♡

Idag säger vi grattis till en av världen gulligaste killar, nämligen Justin Bieber som fyller 18 år idag!







♥♥♥

GRATTIS JUSTIN BIEBER 18 ÅR!


RSS 2.0