-

Sitter hos mig med Sofia och Jessica och snart kommer Mickis och hennes kompis också! Vi ska inte göra så mycket, se på film och mysa! Idag iallafall så har vi varit hemma hos Fredrik och varit med han och Lukas. Vi gjorde inte så mycket, kom hem runt sju och då åt jag middag. Sen kom Sofia och Jessica hit, haha har inte gjort så mycket mer än så.


Hehe

Tja är hos Lisafisa med Jessica och snackar med några i Skype. Kul hihihi. Hejdå!


Forever alone


Hemma

Det vart så att jag följde med till Johanna iaf, men nu är jag hemma! Ska nog gå och lägga mig på en gång. Jag måste gå upp senast klockan 08.00 imorgon för då ska det komma nån snubbe som ska putsa våra fönster. Jag kommer vara skittrött då haha. Såå det var allt, GODNATT!
-
Charmig bild på mig och Lisa!

Mys middag

Sitter på bussen hem från stan nu. Hr som sagt varit inne i stan och ätit middag med några vänner. Alla ska dra vidare hem till någon förutom jag, för jag måste åka hem.. Kul. Aja, här kommer lite pictures iaf!


Ebbis

Var hemma hos Sandra igårkväll ocg firade Ebba som fyllt 18, stor tjej nu! Sen så sova jag där och imorse var vi iväg och åt pizza. Hehe, ah det var typ det. Förökte mobilblogga igår men blogg.se appen suuuuger. Funkar typ aldrig. Ska möta upp de bästa brudarna vid slussen klockan 17.00 så ska vi gå på restaurang sen. Mysigt! Fast jag är skittrött haha.
-

@ Jessicas crib

Sitter med datan i soffan hos Jessica, vi väntar på att en film ska börja. Men den börjar om en timme så blir att vänta ett tag till! Aja tidigare ikväll var vi här med Christian, Elias, Rasmus, Emil, Adam, Felicia och Alina. Vi såg på 17 again som gick på tvn och bara mös i soffan. Är grymt trött efter idag, har gått runt en och en halv mil, duktig chey! Haha, men imorgon kanske vi ska se killarnas match som börjar runt tio, men får se om vi vaknar i tid.. Annars skippar vi det!

Segt

Tjaaa, ska strax äta middag! Har haft en mysig dag i stan som jag inte pallar att berätta om haha! Men det var mysigt! Sen ikväll är det tänkt att jag ska vara med Jessica och Christian, men vi har ingenstans att ta vägen.. Så får se hur det blir med det!


På Djurgården

Är ute på Djurgården med familjen och Lina! Vi ska inte göra så mycket, ska bara kolla runt lite!


Inte alls tjocka!


Myspys

Snart kommer Jessica hit och då ska vi åka och handla godis! Sen ska vi hem till henne och se en rulle! Sofia kommer också, så fredagen spenderas med mina bästa! Har btw väldigt ont på örat eftersom Stina brände mig med locktången! Tack!


Gummsi


Tacos-fredag

Japp, rubriken säger ju sitt! Ska äta Tacos till motta med familjen och Lina! Hundarna är också här så det är mysigt! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske ska vara med Sofia och Jessica eller så ska jag bara vara hemma... Får se hur jag känner sen!


-


Lite va?

Men om jag känner mig själv kommer jag inte ens göra hälften..
-

12e bilden: En bild på din vardag.


skolaaaaaa


-


Yeey

Nu ska vi ha fysik, sen slutar vi! Och sen är det lov, såååå nice!


HÖSTLOV

Bara några timmar kvar nu hihihi :D


Love


-


Duktig chey

Tjatja, ska precis börja städa mitt rum. Eller egentligen så är det inte stökigt, ska bara fixa lite saker! Jaja idag började jag 12, sen har resten av dagen varit skitseg. Har varit trött och på halvdåligt humör, ville bara hem och sova. Sen vet jag inte vad jag ska göra, ska kanske träffa Christoffer eller bara dö i soffan framför en film. Now you know.


11e bilden: En person du kan berätta allt för.


Wiiiieeee

Fick precis tillbaka fysikproven och det gick skitbra :))) trodde inte det så nu är jag jetteglad! Klassens snitt var 9,5 och jag fick 16 poäng. G gränsen var 8. Hehehe, var bara det jag skulle säga. Hejdå!


Billy Elliot

Såg precis klart Billy Elliot, man måste bara älska den filmen! Så bra! Men har inte så mycket mer att skriva, börjar 12.10 imorgon så det blir lång sovmorgon för mig! Skönt!


När man inte har något att skriva om...

vänskap- 
vad heter din bästavän?-Lisa
vem var du senast med?- Josse
vem ringer du när du är riktigt ledsen?- Fanny 
har du förlorat en vän under 2011?- Inte förlorat direkt, men glidit ifrån
är du med någon just nu, isf vem?- Nää
vad hette din första kompis utanför släkten?- Marcus 

--------------------------------------------------------------------------------
kärlek- 
är du kär?- Nej
vad heter han isf?- 
har du kille?- Ne
vad hette din första kille?- Har inte haft någon seriös kille 
hur många gånger har du varit riktigt kär?- Aldrig
har du sagt att du älskat någon, fast inte menat det?- Nej 
älskar du någon just nu?- Min familj och mina vänner 
har du gråtit över någon du inte kunnat få?- Nej 
har du kramat någon?- Ja 
har du pussat någon?- Ja 
har du hållt någon i handen?- Ja

-------------------------------------------------------------------------------- 
mobil- 
vem ringde du senast?- Lisa tror jag
vem ringde dig senast?- Mamma 
vad står det i ditt senast sms&vem är det ifrån?- Haha aa. Läste de innan ja gick å la mig:p<33 från Jossan
vem skrev du senast sms till& vad stog de?- Hahaha :p<33 till jossan 
vad har du för mobil?- Iphone4 
vilken färg?- Vit
hur många kontakter har du? Vet inte

-------------------------------------------------------------------------------- 
familjen- 
hur många är ni i din familj?- 4 
vad heter dina syskon?- Fredrik
har du en storasyster?- Nej 
har du en lillasyster?- Nej 
har du en storebror?- Nej 
har du en lillebror?- ja 
har du en tvilling?- Lisafisa hehe :)
är du mittenbarn, minsta barnet, eller äldsta?- Äldsta 
-------------------------------------------------------------------------------- 
annat- 
vad ska du göra imorgon?- Sova länge och sen ha skola
vad har du på dig just nu?- Mjukisbyxor och sovtröja
har du kul just nu?- Nja, inte kul men inte tråkigt heller
vad ska du göra nu?- Gå och lägga mig

FET sovmorgon

Imorgon hehe. Börjar inte förns 13.00. Och sen slutar jag 15.40. Bara så ni slipper undra alltså. Ah det var allt just nu!
-

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


Jag och Mickis förra sommaren, har glidit ifrån varandra på grund av vi har bytt skola och sånt! Jättetråkigt!


Hemma

Kom precis och väntar just nu på att min mamma och pappa ska komma hem, då ska jag äta och sen ska jag börja fixa garderoben. Gjorde aldrig det igår nämligen! Men iallafall så var jag, Jessica, Malin och Madde på paranormal activity 3. Den var faktiskt läskig, men alla hade sagt att den var jätteläskig så hade högre förväntningar. Slutet sööööög verkligen, hade varit läskigt innan och så slutar den skitdåligt. Hoppas det kommer en fortsättning, annars är det lite konstigt. Jaja, var ändå värd att se på bio!


Mys

Slutade tidigt idag, 12.40. Just nu sitter jag i soffan och myser med Orlando samtidigt som jag äter frukt och kollar på tecknat haha. Ska bara slappa idag, för utom en promenad med vovisen.


Bio

Sitte på Mc donalds med Jessica, bion börjar om en timme! Kommer bli kul! Idag slutade jag halv 1, så det var skönt! Jaja skriver när jag kommer hem!


Halloween

Vilken dag är det man firar egentligen?
Och vad fn ska man klä ut sig till? Är snål så jag tänker inte köpa något haha. Men kanske kan köra lite emo smink och sånt bara, eller leta fram de där ansiktsfärgs tuberna jag och mickis köpte till spexfotot förra året hehe. Vi får se.
Söt bild va?


På bussen

Sitter på bussen påväg till skolan, hade en liten sovmorgon idag också! Skönt! Men idag efter skolan ska jag och några kompisar åka in och kolla på paranormal activity 3, kommer bli kul! Får se om den är så läskig som alla säger!


Gissa vad?

tro det eller ej, men jag har faktiskt varit ute och sprungit idag. Inte så långt, men iaf, duktigt!
Snart är det dags för DHW, sen ska jag faktiskt gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Är jämt så himla trött!
-
Snygga bilder, tack jag vet hahaha!

-


9e bilden: Någon i din släkt.


Jag och Lina, julafton förra året


...


25 oktober 2011

Är påväg hem från skolan med Sofia! När jag kommer hem ska jag äta och rensa garderoben, känns som det kommer gå bra haha!


I skolan

Sitter i skolan nu och ska ha matte. Lisa missade bussen haha så hon kommer inte förns om typ 10min haha. Idag slutar jag 15.55, och efter skolan ska jag plugga svenska och laga middag. Duktigt tjej! Men ska försöka slänga in ett inlägg sen ändå. Hejdåååå!


Tisdag

Väntar på bussen just nu, kul att man missade 25an! Fast den var tidig så.. Idag har jag en rätt lång dag, slutar 15.55 med kemilabb.. Yey! Sen efter skolan ska jag hem och fixa mitt rum, måste städa garderoben också så kanske gör det.. Haha så nu vet ni det!


Dagen

Började 08.00 som vanligt, men eftersom att många lärare är borta den här veckan så slutade vi redan 09.30, efter bara en lektion. Skönt! Åkte då hem och åt lunch innan jag och Lisa åkte in till stan strax före 12. Vi gick runt i lite affärer och fikade. Köpte en tröja från Hollister.
Kom hem runt fyra och efter det har jag bara ätit middag och försökt uppdatera min mobil till iOS 5. Det tog sjukt lång tid eftersom att hela skiten avbröts två gånger, men nu är det äntligen klart!
Ska gå ut med min älsklingsvove nu, kanske hörs sen!
-

8e bilden: En person som du saknar.


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Kul chey


online gif creator


Nytt


Hollister - 420kr

Måste också säga vad killarna är så grymt snygga i den där affären, man måste verkligen vara good looking för att jobba där alltså!


Stan

Kom precis hem och ska alldeles strax rulla mot bussen igen. Slutade som sagt halv tio, sjukt skönt, så jag och Sofia ska åka in till stan och kika lite. Kanske ska köpa röd hårfärg, hihi! Aja, nu ska jag iallafall ta något och äta och sen dra, så det blir nog inte så många fler inlägg idag! Blogg appen krånglar igen, så blir nog inga inlägg därifrån heller!


Nu på matten

Slutar typ nuuu, hehe började 8 slutar 9.30 sköönt. Jag och lisa kanske ska till stan sen och köpa lite hårfärg och grejer, vi får se. Det var allt just nu, hejdåååå!


Hehehej

Ligger i sängen och ska snart sova, har grymt skön dag imorgon! Börjar 8 och slutar 11, naaaajjjs! Haha, men idag iallafall var jag på killarnas match, var rätt spännande och sådär! Men dom vann iaf! Sen åkte jag, Jessica, Jossan, Johanna, Chrille, Christoffer och Charlie förbi handen! Gjorde inte så mkt, killarna åt.. Va typ det! Sen på kvällen var jag hos Jossan och åt, mysipys!


Min kväll


Just nu


Hemma

Tjenaree! Har precis kommit hem, jag Lisa och Jessica har varit hemma hos Christoffer och badat. Myyysigt. Tänkte inte blöta håret, men det gick inte så bra så nu ser mitt hår typ ut som ett fågelbo. Snyggt! Men nu ska jag sova, eller kanske ska kolla på något avsnitt Gossip Girl först. Men hejdå iaf!
Två bilder på mig och Jessica innan vi badade.


Mysipys

Sitter i soffan och ska snart äta! sen ska jag, Sofia och Jessica till Christoffer och bada jacuzzi, kommer nog bli kul!


Just nu

Vi vaknade för ett litet tag sen, hara bara ätit frukost än så länge och nu sitter vi och kollar på tv. Intressant hehe.


Fiiilm

Vi ät hemma hos Viktor nu, men ska gå om typ 10 minuter. Jag ska sova hemma hos Lisa idag, och kanske jessica också. Meen filmen va dålig iaf eller den handlade om några som fastnade i en lift och sen hände lite saker och sen blev två uppätna av vargar. Men nu ska vi gå. Hejdå.


På bussen

Nu sitter jag Lisa och Jessica på bussen på väg hem till Viktor :)


5e bilden: En gammal bild på dig själv.


Haha, Tror det här va typ i femman


Loooove life

Kom precis hem och ska hoppa in i duschen, hade som sagt konditionstest på 2km sista lektionen. Var inte så jobbigt, men kom typ sist i klassen! Haha, men i min klass är det typ bara duktiga idrottare, och jag är lite mindre duktig på sånt.. Men blev nöjd med tiden ändå, sprang på 10.30 min även fast jag inte tränat på ett år! Jaja, nu är det iallafall äntligen fredag! som jag har längtat!! Och nästa vecka kommer vi ha askönt schema, ingen engelska och idrott på hela veckan, jag behöver inte ha svenska för jag gjorde redovisningen idag, ingen franska och fysik på måndag, sovmorgonar, inga läxor eller prov alls! och veckan efter dte så är det loooov... sååå skönt!


Glad tjej just nu!


Äckelhöft

Är ute och går med mina bebibsar och har aaaaaasont i min höft, att den alltid ska krångla! Den liksom hoppar fram och tillbaka, typ som att benet hoppar ur led! Inte kul! aja ska inte klaga, är glad ändå!


I skolan

Sitter i skolan och ska snart ha biologi, sen ska jag ha svenska redovisning heheh spännande, nej men det går nog bra! Sen har jag lunch, yey! Hahah men jaja som att det är nån som bryr sig, nej typ inte.. Men vill bara säga att vi har konditionstest idag också, oooheej det kommer bli så jobbigt..
Hejdå


Matte

/Sofia på matten nuuu


sköööönt

har precis gjort klart alla läxor för hela den här veckan och hela nästa vecka, yeey jätteduktig chey! Men nu iaf så sitter jag och snackar med viktor. Har inte gjort så mycket mer, förutom att städa rummet! Riktigt stolt över mig själv, hihi! Aja, orkar inte skriva så mycket mer, har inte så mycket mer och säga heller!

Godnattt!!!


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


Inte direkt så konstig tid, men allt har förändras så mycket


Tappat min miniräknare :(

I marken när jag sprang efter bussen imorse. Så nu saknas det ett batteri och jag har panik! Behöver liksom den på fysikprovet idag.. Får kolla om jag kan låna ett av någon, för jag har inga pengar med mig så kan inte köpa ett nytt heller :/


3e bilden: En Bild på dig och någon i din familj.

image description

I skolan

Sitter just nu i skolan med Josefin och Sofia, har precis haft kemiprov.. Gick helt okej hoppas jag! Snart ska jag äta, feeett hungrig, men matsalen har inte öppnat än. Wääää, men snart så! Hahah ne nu sitter jag bara och säger massa skit, orkar inte skriva mer!
Just nuuuuu

.

Är sjuk idag också, men var tvungen att åka till skolan ändå för att göra kemiprovet. Men efter det ska jag dra hem och sova. Är skitrött för jag har inte kunnat sova inatt + jag har huvudvärk. Bästa uppladdningen inför prov va? Men tog en Alvedon så det funkar :)
Just ja, mina ljusblå jeans är pricka nu också tack vare bussen imorse. Tack! Nä nu ska jag inte klaga mer, hörs kanske senare om jag är på bättre humör då!


Godnatt!

Har pluggat i princip hela eftermiddagen, känns som jag kan lite iaf.. Har ju kemiprov imorgon, får se hur det går! Men ska göra mitt bästa, har pluggat jättemycket på det här så hoppas det går bra!


2a bilden: En bild på dig själv.


F

Har precis lagt ner massa tid på att försöka fixa ett inlägg men det cp:ade sig så det blir kanske inget mer idag. Nu är jag sur och jag behöver plugga vilket är skittråkigt! Hejdå!

Blöt

Haha fy vad det regnade när jag skulle hem från skolan, mina skor och alla kläder blev heeelt blöta! Såg ut som jag precis hade kommit ut från duschen, så nu sitter jag här med myskläderna på och ska börja fixa lite på mitt rum och sen sätta igång meed läxorna!


Snygg outfit

Jag gjorde misstaget att ta moppen till skolan imorse och det spöregnade på vägen hem så jag blev dyngsur. Så nu har jag på mig mjukisbyxor och en fleecetröja. Snyggt! Men nu är det dags för plugg, chacha!


Smart..

att jag trodde att kemiprovet var på fredag när det är imorgon! Blir att tokplugga idag.. Ååh, jag vill bara gå hem och lägga mig, men istället ska jag gå ut med hunden det första jag gör och sedan plugga hela eftermiddagen. Jippie. Ska försöka slänga in nåt inlägg till idag, hejdå!

Jag saknar lyckeby...


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


Bild lista

Jahapp, det gick inte så bra med våran andra lista vi hade! Men vi gör ett nytt försök, men kanske blir lite enklare nu när det bara är bilder!



1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på dig och någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Inte bra!

Hehe började aldrig med plugget, gick och la mig under massa täcken istället! Frös jättemycket och gör det fortfarande! Inte kul! Aja, hade tänkt att gå upp och börja med kemin för en halvtimme sen, men jag ligger kvar här fortfarande! Inte bra asså, fy på mig! Men ska snart röra på arslet och få saker gjort!


Fem saker ni kanske inte visste om mig

♥ Jag är kittlig på öronen. Haha jag vet det låter konstigt, men jag tycker det är sjukt obehagligt när nån kommer nära mina öron!
♥ När jag var sju brann vårat hus ner, så har knappt någonting från när jag var liten!
♥ Jag hatar när folk ska ta på min mössa.. Jag vet inte varför, men ah blir bara irriterad då!
♥ Jag älskar skräckfilmer!
♥ Jag har alltid svårt och somna på söndagar och när det är fullmåne! Haha lite konstigt, men sant!

Hooome

Kom precis hem och ska äta, är feeeeeett hungrig så ska bli så gootttisgottis! Hihi, dagen har varit fett seg.. Har varit hungrig typ hela tiden och har varit allmänt trött bara! Usch, det gillar vi inteee! Ajaaa, ska sätta mig med högen av plugg som jag har, åh är så trött på skolan just nu asså! Men om två veckor är det lov, yey!



God morgon

Tjo fadderittan, ligger i sängen och har precis vaknat! Är skitkallt och håller på att frysa ihjäl även fast jag har två täcken! Ska snart gå upp och börja fixa mig, men det tar emot som fan! Så vill hellre ligga kvar här ett tag till, men det har jag inte riktigt tid med..


Finally


Håll mig hårt. Eller åtminstone lite grann.


Långt ointressant inlägg

Sitter vid datan och ska sätta igång och plugga, ååååh orkar inte! Vill hellre se på filmen som börjar! Men har skjutit upp det hela helgen, eller skjutit upp och skjutit upp.... har inte haft tid alls, så har inte kunnat gjort det förens nu! Kan berätta lite om helgen nudååå, i fredags dåra så var jag och Lina i stan och åt middag på Piazza Fiore, var sjuuuukt gott! Efter det gick vi och såg på bio, blev friends with benefits som jag har sagt tidigare. Men det var en riktigt bra film och verkligen värd att se + att Justin Timberlake är grymt snygg, hihi!

Igår var jag då på värmdö hela dagen och var ute i skogen, haha skogsmulle! Men det var mysigt. Åkte hem och tog ett bad och sen åt middag! Jessica kom sen och hämtade mig så vi åkte och köpte godis, sen åkte vi hem till Jessica. Då kom Malin och Madde också. Vi gjorde inte så mycket, sen trillade det in lite fler folk och vi typ såg på typ fyra filmer haha! Moster kom och hämtade mig runt halv 1, då jag somnade på en gång när jag kom hem! Vaknade mellan 1 och halv 2 och har inte gjort så mycket sen dess..

image description
En bild från igår


Idonthavealife.com

vänskap-
vad heter din bästavän?-Sofia och Josefine
vem var du senast med?- Lina
vem ringer du när du är riktigt ledsen?- Jossan
har du förlorat en vän under 2011?- Ja
är du med någon just nu, isf vem?- Nope, är forever alone
vad hette din första kompis utanför släkten?- Josefin eller Christian
vem snackade du senast i telefon med?- Mami
vem utav dom fick du senast sms av?- Jossan

--------------------------------------------------------------------------------
kärlek-
är du kär?- Japp
vad heter han isf?- Secret
har du kille?- Nope
vad hette din första kille?- Tror det var oliver
hur många gånger har du varit riktigt kär?- En gång
har du sagt att du älskat någon, fast inte menat det?- Nej
älskar du någon just nu?- Jag älskar min familj och mina vänner
har du gråtit över någon du inte kunnat få?- Nej
har du kramat någon?- Ja
har du pussat någon?- Ja
har du hållt någon i handen?- Ja

--------------------------------------------------------------------------------
mobil-
vem ringde du senast?- Jessica
vem ringde dig senast?- Mamma
vad står det i ditt senast sms&vem är det ifrån?- Sitter vid datan <3 / Jossan
vem skrev du senast sms till& vad stog de?- Aa okej <3 till jossan
vad har du för mobil?- Iphone
vilken färg?- Svart
hur många kontakter har du? vettefan

--------------------------------------------------------------------------------
familjen-
hur många är ni i din familj?- 4
vad heter dina syskon?- Stina
har du en storasyster?- nej
har du en lillasyster?- Ja
har du en storebror?- nej
har du en lillebror?- nej
har du en tvilling?- Jaaa, sooofia såklart!
är du mittenbarn, minsta barnet, eller äldsta?- äldsta
--------------------------------------------------------------------------------
annat-
vad ska du göra imorgon?- Skola
vad har du på dig just nu?- Byxor och tröja
har du kul just nu?- neej
vad ska du göra nu?- Vill egentligen se en film, men måste plugga

Sjuk tjej..

Jag mår verkligen inte bra just nu, vilket jag inte gjort på hela helgen.. Så jag blir hemma imorgon. Har bara vart hemma HELA helgen och kollat på hela säsong 1 av Gossip Girl hehe.. Håller på att ladda ner säsong 2, 3 & 4 nu, men det går väääääldigt långsamt. Säsong 2 är snart klar, men det blir lixom 6 timmar senare.. Så jag har iaf något att roa mig med imorgon! Det var allt för nu, smittsamma pussar hahaha.
Lägget upp en gammal halvful bild på mig istället för att ta en ny superful :)


-

“He’s not perfect. You aren’t either, and the two of you will never be perfect. But if he can make you laugh at least once, causes you to think twice, and if he admits to being human and making mistakes, hold onto him and give him the most you can. He isn’t going to quote poetry, he’s not thinking about you every moment, but he will give you a part of him that he knows you could break. Don’t hurt him, don’t change him, and don’t expect for more than he can give. Don’t analyze. Smile when he makes you happy, yell when he makes you mad, and miss him when he’s not there. Love hard when there is love to be had. Because perfect guys don’t exist, but there’s always one guy that is perfect for you.” ― Bob Marley


Egooo


Gossip girl hela dagen!

Ligger och kollar på gossip girl, vilket jag har gjort hela dagen! Är grymt trött även fast jag inte har gjort nånting, haha lat chey! Ska snart äta, sen kommer mamma och pappa och hämtar mig och då ska jag hem och plugga!


NattiNatti

Kom precis hem till mina kusiner och ska snart sova, är sjukt trött! Men det är inte så konstigt eftersom jag har varit igång hela dagen! Aja, idag var vi alltså på Värmdö hela dagen, sen på kvällen var jag hos Jessica! Så har min dag sett ut, så nu vet ni det!


Lördag

Jag blir hemma ikväll också, mår inte så bra. Är seg i hela kroppen och har ont i huvudet.. Jobbigt. Ska nog läggs mig i badet nu och sen bara kolla på Gossip Girl ikväll igen, haha.
Blir bog inget mer bloggande idag, för jag har inte direkt något att skriva om hehe... Hejdåååå!

En bild på mig från i torsdags och en söt bild på två katter haha.


Just nu


Glad tjej har tråkigt i bilen


Lördag

Tjenare mannen, Ska snart åka till Värmdö och vara där över dagen! Kommer hem runt 4-5 och sen ikväll ska jag nog vara hos Jessica! Så ser min dag ut och det lär inte bli så mycket inlägg somsagt!


Jag just nu.. Eller vaddå just nu, alltid!


Fredagsmys

Orkar inte göra något ikväll, ska bara vara hemma och mysa. Funderar på att kolla på några avsnitt Gossip Girl.
-

Friends with benefits

Kom hem från en rätt skön skoldag, för ungefär en halvtimme sen, och nu sitter jag i soffan och ska snart börja fixa mig. Ska till stan och äta middag och se på bio med min kusin Lina, ska bli jättemysigt!


Känner mig väldigt snygg just nu asså...eller?



On my way to school

Sitter i bilen påväg till skolan dåraaaa! Har matteprov nu ahhh leskigt, nej men det kommer gå bra...


Dear math, please grow up and solve your own problems

Började plugga ungefär precis efter jag uppdaterade sist, och så sitter jag kvar här fortfarande! Så nu får det faktiskt ta och räcka, har som sagt matteprov i morgonbitti! Kommer på G iaf, eller E som man säger nu. Usch, E känns jättedåligt. Jaja ett prov är väll inte hela världen med tanke på att vi har typ 100 till... Så ska göra mitt bästa så får vi se hur det går. Aja, i slutet fastnade jag vid datorn och lekte lite med webbcameran, haha busigt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kolla igenom matteboken innan jag ska sova! Imorgon lär det inte bli så många inlägg från min sida. brukar inte vara det annars heller, men nu har jag faktiskt en anledning. Men det kan jag berätta om senare.




Resultatet efter att ha gymmat varje dag i 2 veckor... Staaaark!


M&M ♥

Tju, kom hem för ett tag sen och sitter och äter M&M godis! Såååå gott! aja, snart ska jag sätta igång med plugget... Har matteprov imorogonbitti. Wish me luck!



Så går det om man äter för många av dom blåa...


Tråkig eftermiddag..

Sitter på fysiklektion nu. Idag kommer det vara en riktigt tråkig eftermiddag för mig. Jag slutar 15.40. och då ska jag skynda mig hem och gå ut med Orlando. Sen ska jag plugga matte hela kvällen och kanske fixa till mitt nagellack lite om jag hinner. Det har börjat flagna. Så det blir nog inget mer bloggande idag, men vi hörs imorgon! Tjadåååå!


Tja

Heeej


Saknar sommaren!


Hur min mamma mutar mig att följa med och handla:


perfect guys don’t exist, but there’s always one guy that is perfect for you

Ligger i sängen och håller på att frysa ihjäl! Har liksom två täcken på mig, men det hjälper inte! Jaja just nu snackar jag med lite folk på fejjan och ska alldelles strax sova. Iallafall så har dagen varit bra, försov mig i morse gjorde jag också. Vaknade fem minuter innan vi började, och kom till skolan tio över, ninjaaaaa, så kom inte allt försent då.






Höst

Sitter och kollar på DHW, men det är paus nu. Efterskolan idag har jag bara pluggat och varit på en liten höstpromenad med min älsklings vove. Det är verkligen kallt ute nu, burr! Men jag hinne rinte skriva särskilt mycket nu, reklamen är snart slut. Hejdå pusspuss!
-

Sitting in the skola

Har lunchrast. Hade bara en lektion innan lunch idag, skööönt. Tyvärr så slutar jag inte förns 16.00.. Menmen, det blir nog bra. Efter skolan ska jag nog ta och plugga lite matte och sen kolla på Desperate Housewives. Så kul att det äntligen är igång igen! Och imorgon är det Grey's Anatomy, så nu väntar jag bara på Vampire Diaries hehe...
Vi hörs igen när jag är hemma tror jag, hejdååå!

Jag och Jossan i Gamla stan i sommras.


Love the life you live, live the life you love

Har precis fixat i ordning mig för natten och ska snart sussa, har som sagt varit hos Jossan och kollat på Svenska Hollywoodfruar som alla andra måndagar! Men nu är det slut för säsongen, noooo! Jaja!

Glaaaad chey!


Älskar livet så grymt mycket just nu, kan inte bli så mycket bättre! ♥


Nails

Satt hela gårdagskvällen och slipade bort mina gelenaglar. De började blir riktigt fula alltså.. Och idag satt jag ett bra tag på eftermiddagen målade fransk manikyr på mina egna naglar. Blev ganska nöjd tillsist faktiskt, men nu får vi se hur lång tid det tar innan nagellacket börjar flagna och förstöra hela skiten haha.. Det problemet slapp man iaf med gelenaglar. Detsutom känns det konstigt att de är så tunna nu naglarna, men det blir väl lät så efter fyra månader med tjocka gelenaglar haha!
Har tyvärr inget mer att skriva just nu, men alla ni få som läser våran blogg får ha det så bra tills vi hörs igen! Godnatt!
-

Home

Kom precis hem från skolan, har varit en rätt bra dag idag. Det gick bra med det mesta, dagen gick fort och jag är på ett väldigt bra humör. Vet inte varför, men är bara det! Det gillar vi! Kvällen ser ut som alla andra måndagskvällar tror jag, alltså svenska hollywoodfruar med Jossan!

And now I'm


Haha, kul tjej!


Stressat hela morgonen

för att få veta att första lektionen är inställd lagom till jag kommer till skolan. Yes haha..
Jag måste verkligen gå och lägga mig tidigare, försover mig ALLTID.


Malta. Saknar värmen. Och de fina människorna såklart. ♥


-


Mys

Ligger i min säng just och kollar på film samtidigt som jag äter lite godis, mohaha! Anyway, har uppdaterat en hel del från mobilen, men det är något fel med blogg.se appen så ingenting har kommit upp. Jaja, kan berätta lite om helgen nu när jag ändå är igång och det är reklam... I fredags så var jag och rätt många till hemma hos Jessica, var typ det, sen igår gjorde jag inte så mycket. Låg i soffan framför tvn typ hela dagen, sen på kvällen kom Jessica och Sofia hit. Efter någon timme eller så åkte vi hem till Jessica. Sen kom det några till också. Vi gjorde inte så mycket, vi lyssnade på musik och snackade typ. Åkte hem och somnade på en gång!

image description
Jessica och jag igår!


Nu var det klippt


Klippte mig igår, blev jättenöjd!


blogg.se appen krånglar

Så kunde inte lägga upp ett inlägg som jag skrev igår eftermiddag.
Idag har jag varit i stan med mamma och köpt Hunter stövlar, hihi. Ikväll ska jag åka hem till Lisa och bara kolla på film och mysa. Men nu ska jag fixa mina naglar lite, de har blivit skitfula. Hörs sen!
-
Lite bilder från igårkväll hemma hos Jessica.









Lånat från We♥It


Hejsvejs

Har haft biologi prov nu, ganska najs att man pluggade som en galning på pappret och sen kom inget från det med utan bara helt nya saker man aldrig har hört. Det gick nog bra.. Eller inte. Ikväll ska jag och några hem till Jessica och laga middag och så. Det blir mys! Aja, ska ha biologilabb nu hörs sen!

Borde jag färga? ;)


Todaaay


Godnatt

Måste sova nu, ska upp 06.20. imorgon för att gå ut med hunden i regnet. Kuuul. Men han är värd det sötisen.
Puss och godnatt världen!


Bye social life.. /L

Jadu.. Sitter här med plugget idag igen! Stressad som faen, aja ska fortsätta så det sitter i i huvet så det inte går skit imorgon..


Fysik

Slutar 15.40. Whohoo, lite mindre än 2timmar kvar..
Snygg bild på Lisa va? :)


HAHAHA


Vad tycks?


Plugg..Plugg..Plugg



Ojsan

Nu glömde jag visst bort det här med att blogga igen.. Jaja, är hemma iaf slutade tidigt idag. Tyvärr måste jag använda hela eftermiddan åt att plugga.. Har biologiprov på fredag och jag fattar ingenting! Får se hur det går med det.. Sen ligger man självklart efter i matten också, men vem gör inte det? Får ta tag i det näst vecka. I helgen ska jag Lisa och några till bada för troligtvis sista gången i år i hennes pool hihi. De har en dörr från poolen rakt in till badrummet och bastun, så vi får värma oss där för det lär ju vara svinkallt haha. Men nu vart det här väldigt ointressant tycker jag, plus att jag inte har tid att skriva mer. Såå.. HEJDÅ!


Jaja

Blir rätt många tråkiga inlägg, men sitter i Felicias hemvist med Pontus mac, vill oxå ha en! Men nej, fick en grafräknare istället..
Ajjaaa, c ya later!

Dagens


Heehe

Sitter på bussen påväg till skolan, igår pluggade jag biologi hela kvällen! Fast sen vid 9 gick jag till jossan och kollade på Svenska Hollywoodfruar, sen gick jag hem och sov!


Dagens

Vaknade en halvtimme innan jag skulle åka, så blev en rätt tråkig klädsel idag..

Du som frågade om jeansen, dom är från dr denim och kostar 500!


I skoolan jao

Tjooo, sitter i skolan med Josefin! Nu har vi engelska hejdå!

What's your number?

Sitter med Lisa och Jossan på McDonalds vid Hötorget. Vi ska kolla på bio klockan 6 hihi. What's your number heter filmen. Den verkar kul!
Har glömt att blogga i helgen föresten haha, men hörs sen!


Outfit & facelook


Lördag is the shit

Tjenare mannen!

Ligger i min säng just nu och lyssnar på musik! Har fortfarande pyamas på mig, mohaha busigt, men orkar inte fixa mig än.. Anyway, igår åt jag som sagt hos Jossan med Sofia. Det var mys! Sen kom Emma och Sara, då gick vi till deras kompis som hade lite folk hemma hos sig. Satt ute runt en brasa och snackade, var rätt mysigt. Sen träffade vi Gabbe, Johnny och Jocke på vägen hem, så stog och snackade med dom ett tag. Blev lite irriterad där mot slutet, så förlåt för det ♥

Har inte gjort så mycket idag, degat i stort sett hela dagen. Eller jag har städat, duktig chey! Nu ska jag alldeles strax börja fixa mig, ska till Josefin ikväll på middag! Vet inte om vi ska stanna där eller om vi ska träffa Sofia och Mikaela senare mot kvällen men aa!


Såhär har jag sett ut hela dagen... haha snacka om att jag vill ha ledigt!


RSS 2.0