Kvällens


Upptagna

Vi är ganska stressade och har mycket och göra, har alltså fullt upp hela dagen och kan därför inte blogga. Ikväll är det somsagt valborg och vi ska ut och göra massa roliga saker, mer om det imorgon! Ha en fortsatt trevlig valborg!
44585204_large

Chill

Sitter hemma hos mig nu med Sofia och Patricia och vi ska laga mat nu! Blir tacos, gottis! Får se vad vi hittar på ikväll, jag och Patricia är iallafall aströtta sen igår och Sofia är typ ashyper, så vi får se vad som händer.


hdhfjsnkaöml,öa.ä.ödm

1472006-7-1333374826230_large

Tired as fuck

Hej allihopa, sorry för att jag inte uppdaterat någonting alls men har varit upptagen i princip hela dagen.

Har iallafall varit på white party nu på kvällen, var asroligt faktiskt, och kom precis hem så passar på och skriva ett inlägg nu innan jag ska sova! Men är trött som bara den och ska göra mig ordning! Godnatt!

 


All those fairytales are full of shit, One more fuckin' love song i'll be sick

Ska inte göra något speciellt idag, hittills har jag bara varit hemma och gjort ingenting. Ska plugga lite matte och sen bara vara hemma och mysa ikväll. Imorgon sover jag hos Lisa och på måndag, valborg, äter vi middag hemma hos henne, går ner till brasan och sen drar vidare någonstans för att sedan sova här. Så det är helgens planer.

Mysigt

Kom precis hem och ska gå och lägga mig på en gång, är astrött och det blir en lång dag imorgon så!

Idag efter skolan så åkte jag och tränade, sen åkte jag hem och stressade som bara den och sen åkte jag till Heron och kollade på bio, som Sofia redan berättat. Men filmen var ganska rolig faktiskt. Sen åkte vi hem till Patricia ett tag och väntade på bussen.


Project X

Kom nyss hem från bion. Jag, Lisa, Patricia, Rasmus och Elias såg project X på heron city lite kul sådär. Ska fan aldrig ha hemmafest iaf haha.


I skolan

Sitter i skolan just nu och har rast, har biologi om typ 20 minuter såååå jag har massa tid! Går i skolan till 14.30 och sen drar jag och tränar. Ikväll blir det troligtvis bio, så det blir supermys!


Lätt distraherad

Det är verkligen något jag är när jag måste plugga. Plötsligt blir allt annat skitintressant, allt förutom de där jävla böckerna. Men lite plugg har det blivit iaf. Och nu är jag supertrött, har sovit dåligt hela veckan, så jag ska faktiskt gå och lägga mig redan nu.
Just ja! Jag måste berätta vad som hände idag när vi skulle åka ifrån bion. Jag vet inte riktigt hur många vi var, men någonstans mellan 5-10 från klassen gick tillsammans till tunnelbanan. När vi kommer ner så har den precis kommit in och alla ska gå på. Det var rätt mycket folk så det tog en liten stund. Men när alla gått in, och det bara är jag kvar så stängs dörrarna! Mitt framför mig när jag är påväg in. Så blev ståendes helt själv på perongen när alla de andra åkte iväg. Tyckte lite synd om mig själv då faktiskt. Sen för att göra saken ännu bättre var det en asläskig kille som stod och glodde på mig ända tills nästa tunnelbana kom.
Miss it so much. Mitt drömland.

Svar till Vanessa

Fråga: Vanessa Vodovnik om New in:
Vart kan man köpa Victoria's secret sprayen? :)
Svar: Man kan köpa de på en affär som heter Parelle, om jag minns rätt, och det ligger i Farsta Centrum!

Klantig

Tju everybody! Kom hem för ett tag sen och har ätit middag nyss, blev donkis hehe men mår jätteilla så det var inte så gott idag! Men Sofia har ju redan berättat hur våran dag såg ut, så orkar inte ta allting igen. Men kan iallafall berätta att när jag kom hem så visade det sig att jag inte hade några hemmanycklar och ingen annan var hemma, så där satt jag ute i regnet. Men bestämde mig för att gå till mormor ett tag, sen gick jag förbi Lina också.


Plugg time

Måste sätta igång med pluggandet, har kemi läxförhör tills imorgon och jag kan ingenting!
Idag har ändå varit en rätt bra dag, hade svenska nationella imorse och sen åkte vi och såg "Hunger Games" på bio. Köpte lite jordgubbar, hallon och vi druvor till det så det var supergott!
Efter det åkte jag och Lisa till ANT för jag skulle på återbesök typ för mina piercingar i örat jag gjorde i höstas. Ska få byta dem om ungefär två veckor och det är superskönt! Fastnar i dem jag har nu hela tiden för att stavarna är så långa. Sen köpte Lisa en ny navelpiercing och vi åkte hem.


Hunger games

Sitter på tåget nu, ska kolla på hunger games med klassen! Trevligt trevligt!


Nytt i garderoben

 

Jättedåliga bilder menmen... Köpte även ett nagellack och ett par trosor och allt gick på 500 kronor!

 


20:31

Kom hem för ett tag sen och har precis ätit och ska hoppa in i duschen en snabbis, efter det ska jag städa. Mitt rum ser seriöst ut som ett bombnedslag, så det måste göras.
Blev inte så jättemycket träning idag, båda var jättetrötta, men det blev mest mage och lite armar. Var somsagt och kollade lite på BikBok innan och hittade faktiskt en hel del, men det visar jag senare!

Shopping från Bik Bok

50% på allt, men bara idag!
Halsband 129:-
Armband 129:-
Örhängen 49:-
Klänning 299:-
Basic linnen 99:- /st

2012-04-25

Kom nyss hem och nu ligger jag och Orlando och myser i soffan framför gårdagens "Top model". Ååh älskar den nya säsongen med gamla deltagare!
Slutade tidigt idag, 13.30, och då åkte jag och Josse till handen för lite shopping. Det är, som Lisa redan sagt, 50% rabatt på allt i alla Bik Bok butiker idag! Men självklart var det jääättemycket folk där, så det vart jättevarmt och trångt. Menmen, fick med mig några fina och billiga grejer hem så det var lyckat!


Onsdaaag

Kom hem från skolan för ett tag sen och ska bara byta om lite snabbt för att dra iväg till gymmet. Blir nog köra lite armar och mage idag. Fast innan det ska jag och Patricia kolla lite på BikBok först 50% på allt i hela butiken idag, så måste ju kolla om det finns något billigt och bra! Hehe!

 


Godnatt

Har precis duschat och ska precis gå och lägga mig. Idag när jag kom gem från skolan så somnade jag och sov i nästan två timmar, sen har jag gjort mitt Cv också. Måste ju leta efter nått på egen hand nu när jag inte fick nått från kommunen! Jaja, men godnatt på er!


Mums med MER

 

 


I will do betta


O M B


Sun is shining

Hellu alla gullisar! Sitter just nu och kollar på big brother och äter toast, gottis! Men idag började åtta och slutade fyra, hade dessutom ont i huvudet och har varit astrött hela tiden, så det har varit en jätteseg dag!

Sofia var glad iallafall!


Life's good

Kom nyss hem och nu ska jag bara ta det lugnt, kanske se en film eller något. Har inte läxor den här veckan så det är superskönt!


Älska MER!

Sitter i skolan och har lunchrast. Imorse började 08.15 istället för 10.00 så det var ju lite tråkigt. Och samma sak på torsdag, då börjar vi 08.15 fast vi egentligen ska börja 10.10! Stackars oss.. Men så kan det gå!
Slutar inte förens 15.55 idag så det är ju också lite tråkigt. Men här kommer lite roliga bilder iaf!

Sweet dreams are made of

Går och lägger mig nu, måste somna snabbt så jag inte är lika trött som vanligt inför nationella proven imorgon. Så godnatt!


What doesn't kill you makes you stronger

Kom hem för en halvtimme sen och har precis ätit middag. På gymmet körde vi först Sh' bam som är nått slags pass och det var så extremt tråkigt, så det blir det inte igen. Sen körde vi ganska mycket ben och sådär, lär ha träningsvärk imorgon.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara ta det lugnt, inget plugg alls och det är sååååå skönt!


Bajjjjssss

Själv så fick man inget sommarjobb, assurt! Åh skitdag! Jaja, är påväg till gymmet nu iallafall, kommer hem runt 7!

Lilla jag helt alone på bussen i mina snabba byxor


Så jävla glad!

Fick just hem papper från Haninge kommun om sommarjobb, och jag hade fått ett! Sån jävla tur, det vara bara lite mindre än hälften som fick. Så är asglad nu!
Sitter och äter lite pannkakor med glass, hallon och blåbär. Gottgott. Sen blir det iväg till gymmet med Lisa och Patricia. Men nu måste jag skynda mig, hejdå!


Det sämsta jag någonsin hört


And sometimes you can't sing

She can fuck you good, but I can fuck you better

Har den låten på huvet, så det är därför jag har den som rubrik haha

Kom hem för någon timme sen, fick sluta en timme tidigare, så det är lite tidigare än vanligt. Dagen har iallafall varit helt okej förutom att jag var jättetrött, var massa poliser i skolan i morse också eftersom någon hade snott 13 mac datorer från våran hemvist, asirriterande. Nu ska jag äta någonting och sen ska jag byta om och sådär, ska dra och träna runt 5. Ska nog köra något pass och sen gymma lite, hehe här ska det byggas muskler!
Bild från i somras när alla vi tjejer var på ornö

Godmorgon!

Sitter i skolan och väntar på att matteprovet ska börja. Bra start på veckan.


Hey there stalkers

Har precis kollat på film med familjen, nu ska jag bara borsta tänderna och hoppa i säng. Men sov till klockan ett idag, så lär ju ha lite svårt och somna hehe, men har alltid svårt och somna på söndagar ändå så.... Den här veckan blir ändå ganska skön, inte så mycket plugg som behöver göras och på torsdag ska vi se på bio. Det enda som är lite jobbigt är att det är nationella i svenska tisdag och torsdag, precis de dagar vi har sovmorgon.... Men jaja nu pratar jag bara om massa onödigt, så godnatt på er!
image description
Tyvärr blir det en gammal bild, har inga nya

Feeling bad shit

Precis när jag skulle duscha kom vi på att ingen gått ut med Orlando nu på kvällen. Så då vart det iaf min tur på något vis så nu är jag ute på promenad och sen blir det duschen. Hatar att duscha sent, håret kommer vara helt dyngsurt när jag ska sova. Den råkade jag ha ansiktsmasken för länge också för jag fastnade framför datorn. Så ni svider hela mitt ansikte. Bra slut på helgen!


Vinn skal från Mirabling.se

Jag är med och tävlar om ett Iphoneskal på SystrarnaQ's blogg. Finns massa olika skal och välja mellan och det finns hur fina skal som helst. Själv har jag bara fula skal så det skulle vara roligt och vinna eftersom jag verkligen behöver ett nytt!
Var med ni också! Tryck på bilden för att komma till deras blogg!

Ansiktsmask och dusch

Har haft ansiktsmask en stund nu och känner mig supersnygg. Nu blir det duschen och sen BB. Nightnight.


Calling someone too skinny, is like calling someone fat

Blir ganska irriterad på en grej, och det är när folk ska påpeka och kommentera hur man ser ut osv. Det jag menar är att man säger ju inte till en tjock person att den är tjock, eftersom det inte är snällt, men det anses inte elakt att säga till någon att den är smal osv. Och det tror jag beror på att andra tror att man inte tar åt sig om någon säger så. Men det är fel! Visst så tar ju de flesta det som en komplimang att man är smal och det är egentligen inget fel med att vara mullig heller, men om man sen säger du borde äta mer/du borde gå ner i vikt så tar man det som något negativt. Så tillslut så tappar man självförtroendet.

Efter egna erfarenheter så vet jag att det är så, jag får höra ofta att jag är smal och borde äta mer och oftare. Men jag äter, oftast mer än vissa av mina vänner, men jag går inte upp. Har varit smal ända sen jag var liten så har ganska bra ämnesomsättning, så det är ingenting jag kan göra åt. Jag älskar onyttig mat, som t ex chips, mcdonalds, pizza, popcorn osv och jag kan äta ungefär hur mycket av det som helst utan att det märks, så jag äter ju liksom och jag mår bra. Jag har inte anorexia eller bulimi eller någon annan slags ätstörning, men det är verkligen skitjobbig när andra ska påpeka saker, saker som man redan vet om. Jag vet att jag är smal, så varför säga det till mig det om och om igen?

Jag tycker att det är jobbigt när man pratar om vikt för att folk tycker jag väger alldeles för lite, så enligt mig är det här ett ganska känsligt ämne och det är för att jag alltid har fått kommentarer om det. Och det är ingen som bryr sig om man säger så till någon som är väldigt smal, men man skulle vara taskig om man säger till någon tjock att den borde gå ner i vikt.
Men det är precis samma sak, man tar åt sig precis lika mycket.


Sweet love


A part of me is gone

Saknar det här livet


Nyttig frulle

Vaknade typ nyss, efter jag har ätit så ska jag sätta mig med matten. Har ett till prov i morgon, kul!

 


Glömt bloggen

Har helt glömt att blogga idag och har helt ärligt inte haft lust heller. Jaja, så blir det ibland. Jag har iaf varit med Malin hela dagen idag. Vi vaknade runt 11, åt frukost och gick ut med Orlando. Lite senare drog vi en sväng till donken och köpte glass och efter det kollade vi på "American pie the book of love". Den var rätt kul hehe.. Mina föräldrar var inte hemma ikväll så vi köpte pizza och hade myskväll igen. Riktig "göraabsolutingenting"-helg har jag haft hehe. Och ätit massa onyttigt!
Jag följde Malin till bussen vid ett och efter det vet jag inte vad jag har gjort fram tills nu helt ärligt haha. Ska nog sova nu, nattinatti!


On the buss

Sitter på bussen påväg till Tyresö nu och kommer nog vara där hela kvällen! Bloggar mer i morgon, och Sofia du är jättedålig på att blogga!!!!! Men ni får ha en bra lördag!


New in

Victoria's sectret bodysplash
Jeans och skor
Söt sommarklänning
Iphone fodral

Atm

Sitter i bilen påväg hem, har hittat massa fint som jag visar sen när jag kommer hem!


Farsta

Är påväg till Farsta nu och ska kolla lite, bland annat på ett par klackisar och lite annat!

Fastnar inte på bild idag, men jaja!

 

 


Drake

Tumblr_m0njfcvjwm1r97e7io1_500_large
Tumblr_lwf9nwmllw1qha1zdo1_500_large
Tumblr_lpirqc2zix1qe52v7o1_500_large

Myskväll

Åkte direkt till gymmet efter skolan med Patricia. Sen blev det dusch och middag och sen kom Malin hit. Så nu sitter vi och tittar på film, myspys. Vi har supersexiga haremsbyxor på oss. Wihoo!


Duktig tjej

Kom precis hem från gymmet, körde mest armar och sen gjorde jag alla situps som jag skulle göra. Hade nämligen lagt ut en bild på ig där stog "för varje person som gillar ska jag göra 2 situps". så det blev ungefär 90 styckna och det brändes i magen efteråt kan jag säga!

Nu ska jag ta en snabbdusch och sen ska jag äta, efter det åker jag nog till Patricia så det blir inte så bra update från mig!


Word


Boring

Sitter på mammas jobb och har astråkigt, men hon är snart klar så då ska vi gå och kolla på lite kläder för nästa helg, då jag ska på white party. Kul,kul! Men iallafall, lite senare drar jag och tränar och sen ikväll ska jag till Patricia! Blir en lugn kväll framför tvn, men är så extremt trött, så det blir jättebra!


Sämstadagenever

Den här dagen började asdåligt! Började med att försova mig, så ser ut som jag vet inte vad, sen hade vi matteprov som gick asdåligt. Kommer få högst E, men får nöja mig med det. Nu har vi lunchrast och börjar inte förns tio i två, så det är ganska skönt. Blir ingen träning idag eftersom jag glömde grejerna, asirriterande. Men från och med nästa vecka ska jag fan ta tag i träningen, inget snack om saken.



Fanhelvetesjävlapisskit

Gick såååå dåligt på matteprovet idag, sämsta i hela mitt liv! Faaan, hela dagen är förstörd nu.
Old pic för jag är extra extremt ful idag. Skitdag.

image description


Körd

Har pluggat klart för idag nu och jag kommer seriöst få ig på det här provet, jag hatar matte!! Så komplicerat, vi gör liksom saker som dom i natur 2an inte ens ha börjat med, saker ifrån kurser man egentligen ska läsa i trean... Åh jag är så körd! Men finns inte så mycket att göra åt det nu!

Ska iallafall sova nu och imorgon blir det skola som vanligt mellan 08.00-14.30 och sen följer jag med Sofia och Patricia och tränar, inbjudare haha!


Tpl..

Jag slutade 15.40 idag och då åkte jag och Lisa hem till mig och bakade kladdkaka. Sen pluggade vi aaaslänge och jag fortsatte när hon gått ända fram tills klockan ungefär 21.00. Så nu är jag helt seg i hjärnan.
Imorgon ska jag och Patricia träna efter skolan så jag ska packa ihop lite grejer och sånt och sen ska jag nog gå och sova tror jag. Jag är verkligen supertrött!


Proppis

Åhhh har sån träningsvärk i benen sen igår, kan knappt gå liksom! Haha ni tycker säkert jag är värsta tunnisen, men nästan alla i min klass hade Det faktiskt också!

Har precis ätit middag nu iallafall! Blev pannkakor, inte direkt förtjust i det, men det funkade. Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis innan jag fortsätter med pluggandet, man kan aldrig få för mycket av matte!!

 


At Sofias crib

Är hemma hos Sofia bu och ska baka kladdkaka, efter det ska vi plugga stenhårt!


Nu: bigbrother

Ligger i sängen nu och kollar på bb, har försökt plugga men det går inte framåt! Irriterande! Jaja, får läsa igenom lite innan jag ska sova, haha så intressant att läsa om läxor hela tiden...

Efter det här är slut så ska jag göra mig i ordning för att sova och imorgon innan skolan så ska jag till läkaren, så får gå upp lite tidigare än vanligt!

At the moment!

 


Fuuuun


To be together you need to-get-her

Dags att plugga matte, wohooo! Fast nej, skulle börjat för länge sen dessutom. Ångest. Svenska nationella talet är iaf över nu, tror att det gick ganska bra faktiskst. Men nu ska jag seriöst sätta igång och plugga matte. Sen blir det promenad med vovvis, duschen och tv.
image description

Lunchrast

Har precis ätit lunch och väntar på att biologin ska börja, sista lektionen för min del men ska vara kvar på resursen ett tag. I morse hade vi idrott första lektionen och det var asjobbigt, är skittrött nu och vill bara gå hem! Eh jag är vältränad ändå!

 


Jag och Lisa..


Så himla trött

Har inte börjat plugga än, illa! Men jag sen jag kom hem har jag varit så grymt trött och är det fortfarande. Vill bara gå och lägga mig men måste plugga, suck!


Tiden flyger förbi

Satt och tänkte på en liten grej, låter som värsta deppmode nu men så är det inte, men satt iallafall och kollade på lite bilder och kände att fan vad tiden går fort! Nästan lite för fort! Känns som det var nyss man hade sommarlov och började första dagen i skolan, även fast det var nästan åtta månader sen.


 


5 FAKTA

• Jag är nog den lataste människan jag vet.
• Jag önskar att jag var vig, är extremt stel.
• Matte har alltid varit mitt favoritämne i skolan.
• Jag bryr mig alldeles för mycket om vad andra människor tycker.
• Jag hatar att gå långsamt, nästan lika mycket som jag hatar att springa.

Don't let your worries kill you

Hej på er! Kom precis innanför dörren och ska ta lite mellis. Dagen har flytit på ganska snabbt, hade prov sista timmen och det kändes faktiskt bra! Efter jag har ätit ska jag kolla på bb tror jag och sen ska jag plugga, like usual!


Helt slut

Nu har jag pluggat hela eftermiddagen och nu är jag så trött! Ska bara läsa igenom lite anteckningar och sådär innan jag ska sussa, ska bli såååå skönt!

Kände mig ganska söt idag


I can blink


Jagsugerpåattblogga.se

Har bloggar extra dåligt på senaste tiden, vet inte varför. Har bara aldrig lust att skriva något. Jobbigt läge.
Sitter iaf och sista minuten pluggar inför biologiprovet imorgon. Kul va? Nej inte direkt.

Åh, söt bild haha. Tröttis som vanligt.

 


Summer feeeling


Daily dose

Första dagen efter lovet då, känns förjävligt enligt mig. I morse när jag vaknade kändes det inte alls som att man varit ledigt så länge, började längta till sommarlovet så fort jag kom till skolan liksom. Uschabuscha, men får hålla ut ett litet tag till! Bara 59 dagar kvar!

Kom hem för några timmar och har gjort färdigt en labbrapport och nu ska jag sätta igång med biologin. ÅHHH det kommer gå så himla bajsdåligt alltså, blir att plugga hela kvällen, tjohoo!
Ser så himla glad ut

Längesen

Säger godnatt med en smågullig bild på Jessica och mig från 7:an!


Today

Har varit hemma hos Felicia och fixat det sista med mitt tal. Det var kul ändå, och det är skönt att vara klar. Nu ska jag hoppa in i duschen och senare blir det BB.


Bitch please

Tre frågor om förhållanden:
Är du singel? - Japp
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Yes
Är du kär just nu? - Njae

Tio frågor om dig själv:
Namn: Lisa Westerlund
När fyller du år? - 14 Juni
Har du några piercingar? - Öronen och naveln
Vad har du på sig just nu- Mjukisbrallor och tjocktröja
Vilken årstid är bäst? - Sommaren... och vintern
Hur ser den perfekta morgonen ut? - Det är sommar, och man är ledig, så går man upp och äter frukost ute i bara bikini.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Kanske att jag är lojal och tar ansvar, typ...
Vad är du bra på - Allt... Ne men jag vet inte!
Vem älskar du mest på denna jord? - Min familj och mina vänner
Sover du hellre ensam eller med någon? - Beror på! Det kan vara skönt ibland och sova ensam, men jag sover helst med någon!

Kärlek:
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du ett föhållande? - Nej
Är du romantisk? - Ingen aning, kanske!
Har du gråtit framför någon du tyckt om? - Si
Vad hette din första pojkvän/flickvän? - Oliver
Hur länge höll det? - Nåra veckor
Vill du vara singel eller vara i ett förhållande? - Just nu vet jag inte, men det är ju alltid mysigt att ha en pojkvän!

Förhållande:
Vem sov du senast bredvid? - Sofia
Hur gammla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Typ 17-18 haha
Har du någon gång velat ha din/dina syskons parter? - Men nej?
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nope
Vad gillar du för stil på killar/tjejer? - Ganska vanlig stil, typ jeans och någon söt topp med låga convers. På killar är det typ Chinos med en skjorta eller någon snygg t-shirt.

Frågor om din familj/släkt:
Vem står dig närmast? - Vet inte, alla är typ samma
Har du kontakt med båda dina föräldrar? - Ja
vem är Farligast i din familj? - eh va?
Vem är coolast? - Jag såklart?

Telefon:
Vem ringde dig senast? - Mamma
Vem ringde du senast? - Hem
Vem sms:a dig senast? - Elias
Vem sms:a du senast? - Elias

Smink och hår:
Använder du mascara? - Japp
Använder du vax?- Nope
Använder du ögonskugga? - Ibland om jag ska ut
Använder du kajal? - Nej
Använder du hårspray? - Nej typ inte
Använder du deodorant? - Men ja!
Använder du parfym? - Yes!
Använder du läppglans? - Someetiiimes
Upsatt hår eller utsläppt? - Utsläppt
Plattar eller lockar du håret varje dag? - Plattar håret varje dag, förutom på helgerna!
Tumblr_m27p7gamoz1rtogt9o1_500_large

Everybody say weho

Wuzzup dudes? Själv sitter man och pluggar franska och känner mig inte helt 100 alltså. Tror jag har börjat känna av pollen eller något sånt, kliar och rinner i ögonen och näsan! Inte roligt men whatsoever nu ska jag återgå till det är är bäst på, att plugga!

 


Home

Kom precis hem och har varit med lite folk hemma hos Jossan nu på kvällen, trevlans! Är skittrött och ska göra mig i ordning för att sova nu, så godnatt på er!


Suburgatory

Sitter hemma och kollar på "Suburgatory" och försöker plugga. Jag är så dålig på det, skjuter alltid upp det. Skit asså. Imorgon ska jag träffa Felicia och försöka skriva klart talet med henne. Sen måste jag plugga biologi också. Hatar verkligen det.
Känner mig fett tråkig som bara sitter hemma såhär på slutet av lovet, men så blir det ibland.


@ the buss

Hej allihopa, är just nu påväg till Tyresö och ska träffa lite kompisar. Blir säkert jättebra! Skyndade mig som bara den för att hinna med bussen så drog på mig Hunters, höll på och halka hela vägen, och såklart kommer den inte förns om tio minuter. Jaja, hoppas ni får en bra lärdagskväll!


Pursuit of happiness

Lyssnar på den här låten om och om igen, så skön!

Lördagen den fjortonde

Igår var det ju fredagen den trettonde och det märktes kan jag säga. Spillde påskmust över hela mina ljusblå jeans så det såg ut som att jag kissat på mig eller värre. Sen glömde jag min mobil hemma när jag skulle till Mickis och det var ju lite halvjobbigt. Sen tappade jag bort ett av mina favoritörhängen. Stackars mig.
Men nu blir det duschen och sen lite plugg och fixa naglarna. Pusselipuss!


Äckliga skitväder

Blev jättesur i morse när jag vaknade och såg att det var hur mycket snö ute som helst! Vafan är det här, ååh vill ha sommar nununu!!

Vaknade runt 11 i morse och gick upp och åt och sådär, sen kollade jag och min kusin på Linas kvällsbok som var på tvn. Nu har resten av min familj åkt till stan och jag stannade hemma för att få massa plugg gjort! Så det är bara att sätta igång!


Du måste skoja..


All by my self

Ligger och kollar på skräckfilm helt ensam, hehe eh kul... Nej men den är inte så jätteläskig och är typ slut snart ändå! Imorgon blir det att plugga biologi all daaay long, ser verkligen fram emot det alltså...


Längtar

Usch vad trött jag är på detta väder, blir deprimerad.. Längtar verkligen tills det blir varmare och man kan vara ute om
kvällarna i bara tjocktröja, dra och ta ett nattbad och grilla med kompisarna! Så mysigt!


Me and my study-buddy


Längtar!


Seg dag

Fanny åkte hem för en timme sen ungefär och sen dess har jag försökt skriva på mitt tal till svenskan. Går ju sådär kan jag väl säga. Är jätteseg och trött idag. Bläää.


Word


Boreeed

Kom precis in efter att ha varit ute och gått med hundarna i regnet. Alltid lika mysigt att bli dyngsur! Men seriöst, är så trött på det här skitvädret! Vart tog solen vägen liksom?

Nu ska jag börja städa, var städtorsdag hemma hos oss som vanligt igår men jag orkade inte så sköt upp det som jag gör med allt, och efter det ska jag plugga. Väldigt rolig dag ska jag ha alltså... fml!


Ego No:1


Tidig kväll

Är verkligen skittrött och har redan lagt mig i sängen, hehe! Har inte gjort sp mycket idag, skulle egentligen pluggat med det blev inte så! Ska iallafall sova snart, så blir inga fler inlägg idag! Puss!

Ser typ skelögd ut haha


Min snygga kusin

Min super snygga kusin Fanny. Singel och sökande!
Fanny Prager på Facebook.

Plugg jo men tjena

Jag och Felicia skulle ju skriva våra tal idag, det gick ju bra haha. Men vi gjorde lite grann iaf. Så det var ju bra. Nu är Fanny här och vi ska bara mysa ikväll. Roligt!
Jag och Felicia bakade lite också hehe..

Right now

Sitter i soffan och kollar på teen mom, är rätt trött så orkar inte göra något speciellt! Idag var jag somsagt i centrum med Felicia, vi kollade runt lite och åt lunch på Taco bar innan vi drog oss hem. Kollade även på en ny parfym, från Juicy couture, som jag funderar på att köpa.


Done

Hehe den sista var ju rolig...

Nytt

Köpte ett par nya låga Converse idag eftersom mina andra blev stulna.
Kostade 450 kronor istället för 700. Men köper mina på barnavdelningen, så det blir lite billigare.
Men sååånt gillar vi!

I centrum

Är i centrum med Fillie just nu men ska åka hem snart, måste plugga. Usch!


Puss och godnatt!

Kom hem för ett tag sen och nu ska jag sova, fast det är ju ganska skönt ändå att man inte ens får plats i sin egna säng...


Teenager posts

 

 


Natti

Kom precis hem och nu ligger jag och Felicia i sängen och ska sova. Idag har jag inte gjort något speciellt, eller jag och Lisa pluggade lite och så bakade jag med Stina. Sen ikväll så var jag, Lisa och Felicia hemma hos Jessica och kollade på film. Det var mysigt. Imorgon ska jag på ansiktsbehandling klockan 1. Sen ska jag och Felicia försöka skriva våra tal till svenska nationella. Sen på kvällen kommer Fanny hit och sover. Myspys.

 


Så här går det för mig när jag ska plugga


Brist på liv

DIG:

1. Hur lång är du ?

168 cm

2. Vad vill du bli när du bli stor?

Jag vet faktiskt inte, typ advokat/mäklare eller nått sånt.

3. Vad pluggar du ?
Natur
4. Har du långt hår ?

Aa ganska

5. Vilken hårfärg har du ?

Brunt

6. Sminkar du dig ?

Japp

8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ?

Svart

9. Har du kysst någon idag ?
Nope

 

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ?

Japp

2. Vart bor du mest , mamma eller pappa ?


3. Hur många syskon har du ?

1

4. Vad är det senaste du sa till din mamma ?

Godnatt tror jag

5. Hur många ställen har du bott på ?

Oh shit, vet inte. Men var tvungen att bo på lite olika ställen då mitt hus hade brunnit. Men i riktiga hus så 2.

6. Vem i din familj stör du dig mest på?

Ingen, men Stina kan vara jobbig ibland haha!

7. Vilken familjemedlem är snällast?

Alla är lika snälla

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?

Typ några dagar sen

 

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ?

Nyss

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?
Jessica tror jag

3. Har du kysst nån kompis ?

Ja

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ?

Nej

5. Vem har du varit kompis med längst ?

Josefin och Sofia

6. Vem känner dig bäst?

Sofia

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ?

Nej, det tror jag inte. Eller jag skulle inte sagt att jag hatade den iallafall!

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ?

Ja... åh herregud så jobbigt! Haha skoja, nej det gör jag inte!


VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ?

Inte direkt skrika

2. Klä dig annorlunda ?

Njae

3. Vara dig själv ?

Ja

4. Visa dig i bikini/badbyxor ?

Ja

5. Pierca dig ?

Ja

7. Ha sex på offentlig plats ?

Ne det tror jag inte

8. Vara omogen ?

Alltiiiid

9. Äta småkryp ?

Kanske, om jag skulle fått pengar för det så


DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ?

Vet inte

2. När var du på semester senast ?

Förra veckan

3. Vilken färg är det på din tandborste ?

Rosa

4. Är ditt hår tråkigt ?

Skoja inte!

5. Vem såg dig naken senast ?

Ingen aning

6. Hur ofta duschar du?

Varannan dag

7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ?

När jag är trött


Onsdaaag it is

Hej på er alla söta läsare! Sofia står och bakar med min syster, fatzoooos, medans jag ligger i soffan och kollar på tv och myser med mina älsklingar! Vaknade runt 10 i morse och gick ner och hämtade hundarna hos min mormor, hon ska nämligen åka bort över helgen så vi ska pass dom. Mysis! Jaja, så vad händer idag då? Typ ingenting. Åh så tråkigt! Nej men ska iallafall bädda i ordning och städa upp lite och så på rummet nu och sen försöka plugga lite. Ångest!!!


Inte ens Cleverbot vill prata med oss idag..


Atm

Sitter och snackar med Fillson på Skype och lyssnar på musik. Lite trevlig tisdagskväll sådär!


Svar: Hur jag sminkar mig till vardags

Brukar inte direkt ha värsta avancerade sminkningen till vardags, men jaja.

Börjar med att ta fondation på de ställen där det behövs, tex pannan och sådär. Sen tar jag en conceler och tar på röda fläckar osv. Efter det så tar jag på lite puder på de ställen där det lätt blir lite glansigt, tex näsan och pannan. Sen kan jag även dra lite solpuder på kinderna. Sen tar jag en slags gele som gör att ögonbrynen ligger på plats och inte står åt alla håll. Sen kletar jag bara på lite mascara och sen klart. Om jag ska på fest och ska fixa mig lite mer så brukar jag använda rouge för att markera kindbenen lite mer och lite mer sotade ögon, alltså så kanske jag använder lite mörkare ögonskuggor och mer mascara än vanligt.

Hoppas ni förstod, hehe! ♥

Lite av det som jag brukar använda!


Äckelväder

Kom hem för kanske en timme sen, har somsagt varit i stan med Jessica. Vi gick runt och kollade lite innan vi drog till Viktor där vi kollade på film och åt middag. Åkte hem runt halv 8 och kraschade i soffan och kollade på top model! Nu är Sofia här och hon ska sova här också, får se vad vi hittar på om vi drar ut eller inte!

 


Mot staden

Sitter på bussen nu, ska åka in till stan ett tag med Jessica. Är ju inte det bästa vädret ute, men det blir nog bra ändå!


Det bästa med att komma hem är att få sova i sin egna säng

Nu är jag äntligen hemma, eller inte äntligen då, skulle lätt kunna stannat några dagar till men ja ni kanske förstår vad jag menar. Är iallafall aptrött och lär somna när som, så godnatt på er!
Orkar inte ladda över bilderna från mobilen nu, så det får bli en oldie.

Never frown, because you never know when someone is falling in love with your smile.


Hejsan

Är hemma hos min mormor och morfar och äter middag. Gottigott. Vet inte hur länge vi blir kvar här, men ska ändå inte göra något annat när jag kommer hem. Kanske kolla någon film.


On my way hooome

Jag har den coolaste mössan.

 


Just nu

Sitter uppe i toppstugan med Stina och dricker varm choklad med grädde, gottis! snart åker vi hem. Ångest!

Söt man kan vara...


Godmorgon!

Vaknade nyss och är asamegatrött. Idag ska jag träffa Malin och vi ska bara ta det lugnt, typ kolla på film eller något.
Jag och Malin igår. Fula vi är hehe, men någon måste ju vara det också!


Sunday

Har precis ätit middag och nu blir det bara att ta det lugnt framfö tvn. Kanske går ner till spelhallen eller nått, haha om ni ville veta. Men imorgon så blir det skidor på förmiddagen och sen åker vi hem mot Stockholm. Så det kanske inte blir nån mer uppdatering från min sida förrän jag är hemma.

 


2night

Har precis ätit middag och snart ska jag åka hem till Mickis. Malin ska också komma dit och sen får vi se vad som händer.
Haha min hand ser helt enorm ut med jaja. Finemang serru.


Lite bilder från idag

 

 

 


I'll never let you go


It suuuuucks


Chillerill

Sofia är fortfarande assssdålig på att uppdatera, blir ju jätteledsen när jag inte får veta vad dom gör hemma ju. Ne skoja, men jaja. Ligger iallafall i min säng just nu och ska kolla på Never Say Never, är lite folk här på middag men är skittrött så är tråkig chey idag. Idag har det varit samma väder som igår, supernice, så nu hettar det i ansiktet. Skönt och få lite färg nu efter vintern.
Haha, bjuder på den sista! Jag och min nya bff Aston, gullunge!

Strawberries


At the moment


Lördag

Nu har jag precis vaknat och är klar för att dra ut i backen!

Söta vi är!

 


Trött chey

Kom hem ganska tidigt idag, för drygt en timme sen. Vi var några tjejer hemma hos Johanna och åt middag och myste lite bara ikväll.


Mumsimums


Förlåt Lisa..

Lisa är arg för att jag inte bloggat idag. Så jag fick lite skäll..

image description

 


Godnaatt

Skulle bara skriva ett litet snabbt inlägg för att säga att Sofia är skitdålig på att uppdatera, fy på henne!!! Haha men aa jag ska iallafall göra mig i ordning för att hoppa i säng, imorgon blir det skidor hela dagen med!


Man har ju haft det värre

Har precis kommit in från en kanonbra dag! Har varit underbart väder, fast det var somsagt lite kallt, men det gjorde inte så mycket! Nu sitter jag iallafall och äter godis hehe tjockis! Men aa har inte direkt så mycket mer och berätta!

 


Ut i backen

Godmorgon på er! Här är det strålande sol och blå himmel, en aning kallt bara, men det är supernice! Men nu blir det att dra ut i backen och köra hela dagen!


Jennifer Lopez - Dance Again ft. Pitbull

Awesoooome!

Framme

Kom fram för någon timme sen och vi har precis ätit och så. Är jätteskönt och vara här! Imorgon blir det att gå upp tidigt och dra ut i backen, wey! Men är jättetrött så ska bädda och så och sen gå och sova, hehe börjar inte alls känna mig gammal!


Movie times


Kul man kan ha det

Massa egobilder, men jag vet att ni älskar det!

 

 


I bilen

Sitter i bilen och tar det chill. Var somsagt på naturhistoriska idag, det sög! Hehe nu ska jag kanske kolla på film ett tag. Är ju några timmar kvar innan vi är framme.

Love math


Loooooov

Äntligen lov, kom hem för snart en timme sen superskönt! Vet inte vad som händer ikväll, är supermegatrött redan nu och klockan är inte ens 2. Så kanske blir hemma ikväll och kollar på en film eller något.


Dagens


Godnatt!

Har precis lagt mig i sängen och ska alldeles strax sova! Imorgon blir det ingen skola, utan båda natur ettorna ska till Naturhistoriska... Woho! Fast nej astråkigt! Men jaja, slutar där kanske runt halv två och då kommer pappa och mamma och hämtar mig och sen drar vi!


Ser jag smart ut i glasögon eller?

Ja det tycker jag!

Såhär går det när man skojar med Sofia...


Dagens


Linne: Hollister Jeans: Dr.Denim + en kofta och converse


Sista skoldagen innan lov

Åh så skönt! Inga skoldagar kvar på nästan en och en halv vecka! Dagen har varit bra iallafall, hade mitt muntliga i svenska och det gick faktiskt ganska bra, och nu sitter jag hemma och äter en macka! Good too know!


Godmorgon!

Sitter hemma hos Josefin nu. Vi ska snart gå ut och få skjuts till skolan av Lisa. Skönt hehe. Slutar tidigt idag men ska stanna kvar på läxhjälpen och göra lite grejer. Sen kanske jag åket och tränar ikväll, borde göra det men är lat haha. Sista vanliga skoldagen idag, imorgon blir det museum och sen looov!


Godnatt

Skola imorgon mellan 08.00-13.30 sen looov, sååå nice! Nu väntar sängen, puss!


Give me summer!

Lisa idag på lunchrasten.


segt

Hej! Sitter och håller på med mitt tal, har ju nationella i svenska i morgon. Det kommer ju gå åt h-vette kan jag ju säga redan nu. Men aa dagen har varit ganska bra och så, så har inte så mycket och berätta mer om det! Justja, vi har fått en fråga om vi kan visa hur vi sminkar oss till vardags och så, och såklart kan vi det! Just nu är det lite tajt om tid, men under påsklovet kommer vi säkert ha tid så ni som är intresserade får hålla utkik!

Hos mormor

Är hemma hos min mormor och fikar. Grattis på födelsedagen mormor!


It's not ironic when It's all the time

Nu har jag precis lagt mig i sängen och sja försöka sova snart! Blir skola imorgon mellan 10.00-15.55, segt som bara den! Men jaja, godnatt på er!

Saknar


Tips: Make Up Store Cover all mix

Den bästa concelern enligt mig är Cover all mix från Make Up Store. Tycker den är jättebra och fungerar verkligen, så det är helt klart värd varenda krona. Det finns tre olika slags concelers i en kan man säga, den gula neutraliserar röda partier såsom ytliga blodkärl, blemmor osv. Orange neutraliserar blåa toner i ansiktet som tillexempel under ögonen. och beige används för att ljusa upp de båda färgerna och som bas på tillexempel ögonlocken.

Kostar 265 kronor och finns att köpa på Make Up Store och även andra sminkaffärer ,så som Kicks.

And i wouldn't miss a thing

Hur lyckas man få en hel dag att gå utan att ha gjort ett skit? Ibland undrar jag. Blir duschen nu och sen BB tror jag. Imorgon slutar jag inte förens 15.55 och då ska jag och mamma åka hem till mormor som fyller år. Sen måste jag plugga också, nån engelska grej som ska vara klar till på torsdag. Och måste börja tänka på mitt tal till svenska nationella. Herregud.
image description

I'd like to be everything you want


Monday it is

Hejsan allihopa! Har precis ätit lite middag, blev rester från igår men det var gott! Ska fortsätta med svenskan nu också, så jobbigt! Har inte så mycket och berätta just nu, så skriver mer senare när jag har tid!


Just suck it up


Lol


Love


Första april

Ursäkta för jag inte har bloggat någonting idag, men har inte orkat och har inte haft nått och berätta heller. Jaja, vaknade i morse av att pappa kom in och sa att dom hade sagt på radion att Justin Bieber skulle komma till Sverige nästa vecka. Och jag var ju nyvaken och tänkte inte alls på att det var första april så blev lurad alltså. Haha blev skitglad där ett tag. Resten av dagen har jag suttit och försökt skriva på mitt tal till nationella, ska skriva om kärlek och det är inte direkt det lättaste ämnet att berätta om men det har gått ganska bra faktiskt.
Imorgon är det skola som vanligt, sen är det bara tre dagar kvar innan lov! Kommer bli så skönt med 11 dagars ledighet!
Tumblr_lg3q8yfhyv1qfr1t5o1_400_large

Starships are meant to fly

Seg tjej och seg dag. Typ allt jag har att säga.


RSS 2.0