Japp

Uppdateringen kommer bli bättre om kanske 1-2 veckor!

-

You had me at hello...

Uppdatering?

Just nu är vi båda bortresta och kommer inte blogga så effektivt under 2-3 veckor! Så om ni undrar varför vi inte uppdaterar så är det alltså för att vi inte kan! Ni kanske får några enstaka inlägg då och då, så sluta intr kika in här då och då! Puss och kram / Lisa och Sofia

Duuuuh?!?!?!

Skämt å sido....

Stinas dator

Tjo sitter hemma hos Lisis och leker med webbcamen på Stinas dator, hon kommer bli arg hihi. Hon tycker det är jobbigt nät jag bombar hennes dator med fina bilder på miiiiiiiiiiiig. Här är några:









Hejdå!


Normal konversation


Chilllerriiillll

Sitter med Sofia, Josefine och snart kommer Evelina @ my house!
Orkar inte blogga, men ni får lite random bilder ifrån de senaste dagarna. Är så snäll ibland, viiiiiissst!





Puss från oss!


Sega

Tjuu broes! Sitter hos Jossan, med henne och Josefin, och kollar på Sweet Home Alabama! Haha alla vi är rätt sega så vi har inte gjort så mycket mer än att bara sitta i soffan under ett täcke! Men det är skönt och bara ta de lugnt när vädret är som det är just nu! Ikväll ska Jossan och Sofia käka och mysa hemma hos mig! Vi ska nog inte göra så mycket och det kommer säkert dyka upp några fler mot kvällen, men vi lär ju se vad som händer senare!

Lördag hela veckan

Idag är det egentligen torsdag/ fredag, men aja skit samma det är ju lördag hela veckan!

Nu på kvällen (?) så har några släktingar från Umeå och mina kusiner varit här på middag, det var mysigt! Sen gick jag till Jossan där även Felicia var. Vi gjorde inte så mycket, satt mest och snackade. Hände lite grejer som jag inte kan ta upp här. Men aa!

Just nu sitter vi på mitt rum och ska fixa oss för sängen, sen ska vi sova.. eller?





Lite söööta bilder!


@ Haninge strand

Tjena, tjena! Just nu är jag på Haninge strand med Stina, min kusin och Farmor och vi ska äta glass typ! Inatt sov jag med Stina och ida hos farmor och farfar, så det är därför jag inte uppdaterat, men ska hem senare idag! Ikväll ska jag säkert vara med jossan, blir nog att träffa några fler också! Men skriver mer senare när jag kommer hem!

Kolmården

Tjaaa!
Idag var jag på Kolmården med mamma, Fredrik, Amanda och hennes mamma och lillebrosa. Det var rätt kul, lite jobbigt bara att det tog två timmar att åka dit.. Vi åkte 8 imorse och va hemma 9 på kvällen. Jag tog lite bilder med min suuuperbra mobilkamera, men dem orkar jag inte ladda över nu. Amanda tog skitfina bilder med sin systemkamera, hon är jätteduktig! Men hon har inte lagt upp dem nån stans så jag kan inte lägga upp dem heller.
Nu orkar jag inte blogg mer, är trött och ska sova. Jag orkar aldrig blogga, har antingen inte tid elelr ingenting att skriva om haha.
Aja, godnatt!

-


SUNDAY

Tjena, tjena!
Har precis kommit hem från Evelina där jag och Jossan har spenderat dagen. Vi var nere på stranden och satt och snacka, det var kallt men det var mysigt ändå.

Snaaart ska jag äta mat, jossan ska äta här också, är aaaaslskddjrfnjsdkjhungrig! Har bara ätit frukost då jag och jossan vaknade halv två, hehe men det är sommarlov så who cares om man vänder på dygnet? Ikväll ska vi nog bara chillerilla, ska nog träffa Evelina, Sofia och killarna också, trevliiiiigt!


Nu ska vi dra ock äta på kinan, hare!


Nu när jag har tid, eller ork kanske!

Hahah, ja som ni ser! Jag orkar inte blogga! Hahah, iallafall inte när det är fint väder! Men kan berätta lite kort om vad jag har gjort i veckan!

I tisdags, tror jag det var, var jag, Jossan, Jessica, Emil, Rasmus och Adam på grönalund. det var roligt och jag åkte allt, åkte till och med insane woho! Men jag trodde den skulle va läskigare än va den va, va bara rolig!

Sen har det inte hänt nått speciellt, har varit med kompisar!,Badat mitt i natten, sovit borta, bara levt livet liksom!

Snart kommer nog Jossan hit, vi ska äta piiiizzza! Lina och hennes kompis kommer och äter med oss också. Så det blir lite mys! sen kanske några kommer hit och badar, men är inte badsugen ett dugg för det e massa med gråa moln här nu! Usssch!


Emil och Rasmus vann en stor plopp på första stället dom spelade!
eheh inte alls avis!


Trööött

Hejsvejs!
Idag så cyklade jag, Mickis och Malin till Långsjön. Det var jobbigt och sen så var det ingen luft i däcken på cykeln som stackars Mickis lånade av mig, så påvägen hem igen stannade vi på en bensinmack för att pumpa däcken, haha. Kom hem runt 6 och har bara käkat och slöat sen dess. Ska gå ut med hunden nu och sen duscha, det är kvällens enda planer för jag varken orkar eller hinna hitta på nåt annat. Imorgon tror jag att jag drar ut med båten till på söndag föresten. Och sen är det bara en vecka kvar till malta! Det kommer bli så kul!
Just ja, jag, Malin och Mickis gjorde en "99 saker att göra innan man dör" lista idag, men vi har bara kommit på 13 saker hehe.. Och en av dem gjorde vi idag, skicka flaskpost haha! Idag insåg jag även att jag suger på att simma. Jag och Mickis skulle simma ut och hämta en flaska typ.. 20 meter bort? Och det va skitjobbigt haha, höll fan på att drunkna på vägen tillbaka hahaha. Så vi gick upp på en privatbrygga och sprang över deras tomt ändå till vägen för att sedan gå runt allt tillbaka till Malin, nödvändigt alltså.. Dessutom så tog vi aldrig flaskan för när vi kom fram till den såg vi att någon knytit ett snöre runt den och de hängde nåt från snöret ner i vattnet så vi vågade inte ta den.. Modiga tjejerna här alltså!
Men nu ska jag inte skriva något mer, så byyyyyeeee!
Malin med våran flaskpost.
.
Och så kastar hon ut den i vattnet!
.
Tyvärr kom den inte så långt..
.
Så Mickis simmade ut och kastade den lite längre, haha.

The time of my life

Tju!
Uppdateringen från min sida har varit jääääättedålig.
Men eftersom det är sommarlov, sitter jag knappt vid datan utan om dagarna solar och badar jag och på kvällarna hänger jag med kompisar eller är ute. Alltså kommer jag inte uppdatera om det är såhär fint väder som det är nu (typ 30 grader!).






Sola och bada

Tjosan!
Sitter och väntar på Malin och Mickis, som är skitsega haha. Vi sk cykla ner till Långsjön och bada, skönt det är så vaaarmt. Men nu får det fan skynda sig, vill bara komma iväg!
Bjuder på några "fina" bilder från min webbcam, toppkvalité på dem alltså!

Ingen rubrik

Sitter och väntar på Felicia och Vickan. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll och vet absolut inte vad jag ska ha på mig... Jobbigt!
Idag så var jag i stan med Mickis och Malin. Det var roligt, har inte vart med dem på länge.. Vi ska ses imorgon också, då ska vi bara bada och sola och ta det lugnt, skööönt.
Men nu orkar jag inte skriva mer, måste riva lite i garderoben efter nåt att ha på mig haha.
Puss hej!
Saknar tiderna när vi träffades hela tiden.
Du var min bästavän, och även fast vi inte ses så mycket längre så betyder du jättemycket för mig..
Jag finns fortfarande här för dig i alla lägen, glöm inte det.

Jordgubbar & Allsång

Sitter hemma och äter jordgubbar och kollar på Allsången, rätt mysigt. Vart ute på skogspromenad med vovven idag och sen vart i Farsta C med mamma. Köpte ett par svarta bikinitrosor på Stadium. När vi var påväg till bilen igen så såg vi den här roliga skylten haha!
Den är åt fel håll nu, men orkar inte vända på den så ni får stå ut.. Ser ni att det står fotvåld istället för fotvård haha? Tyckte de var lite kul.

Djurgården

Hejjj
Har precis varit på Djurgårdsmatch och det var skojj. De spelade mot Helsingborg och det slutade 1-1.
Imorgon så hade jag kanske tänkt dra till stan men jag vet inte riktigt hur det blir, beror ju på vädret och så.
Men nu tror jag att jag ska ta och kolla på någon Bring it on film, laddade ner typ 5 olika för några dagar sen haha. Fett onödigt egentligen då alla är typ likadana, men men..
Hejdå!

Wtf

Tjena tjena!
Är det bara jag som blir såååå trött på det svenska vädret? Känns liksom som att det är september, fast det är juli! Bläää på det!

Men jaja, just nu sitter jag hemma hos mig med Jessica. Snart kommer Felicia också, kulkul! Tror vi inte ska göra något speciellt, men det blir nog bra hur vi än gör!


Tillbaka på land

Tjeeenareee, nu är jag hemma igen. Eller var egentligen hemma redan igår men då orkade jag inte skriva något.
I fredags så åkte vi enr till båten och sov i den vid båtklubben för att kunna dra tidigt till Utö på lördagsmorgonen. Där mötte vi några kompisar som också har båt som vi brukar träffa. Runt 12 tiden så hyrde vi cykel och cyklade ner längs hela ön till Ålö där vi åt lunch innan vi cyklade tillbaka. Det va drygt 1mil dit så vi cyklade sammanlagt 2mil, långt haha. Orlando fick sitta i en sån där vagn man kan ha bakom cykeln åt småbarn, han var skitsöt. Tyvärr så fotade jag honom inte när han satt i den, de var synd.. Sen på kvällen gick vi på resturang. Dagen efter slappade vi bara innan vi åkte hem igen.
Idag var det inte direkt toppenväder, och jag var trött, så jag hade inte tänkt göra något speciellt förns ikväll då jag och pappa ska gå på Djurgårdsmatch, kul!
Det var allt för nu, pusssssssssss
Såhär kan det gå när man försöker putta ner Lisa i poolen... (jag lyckades föresten)
.
Gulligt sms av Lisa (Det var inte alls jag som skickade från hennes mobil, bara så ni vet!)
.
Jag och Orlando precis innan vi cyklade iväg!

Kul kväll

Hejsan!
Kom hem för ett tag sen från en väldigt kul och trevlig kväll! Först fick vi lite gäster här hemma då vi åt tacos och hade det lite mys, sen kom Jessica och Jossan hem till mig och försökte komma på nått och göra. Tillslut, efter många men, så drog vi till Vendelsömalm där några var. Sen svängde jag, Jossan och Jessica förbi hem till Philip där några hängde inann vi sen åkte till Amanda.

Imorgon ska jag nog vara med Fellie! Vet inte vad vi ska göra, men om det blir fint väder drar vi nog och badar. Annars blir det kanske bara att se på någon film eller nått!


Älska sommaren ♥


Ute och åker!

Japp, rubriken säger ju allt! Sitter i bilen påväg till Norrköping, och lyssnar på musik, med min mamma och en kompis! Ska bara vara där över dagen då vi ska hämta Stina och Eve på sports camp! Kommer hem vid fem kanske, så bloggar senare!

Cruisaaaaaat!

TjenaTjena!

Idag har det inte hänt så mycket, har åkt runt lite med Jessica. Åkte till posten och hämtade hennes körkort, åkte till donken och åt glass och sen åkte vi hem till henne och gjorde ingenting. Höll på att dö av värmeslag också, hade svarta jeans. Smart tjej asså, nej inte direkt!

Fick även hem våra antagningspapper till gymnasiet idag, kom in på förstahandsvalet. Tjiho! Jag och Sofia har båda sökt samma linje och samma skola, så då kommer vi antagligen börja i samma klass igen. Har redan gått med varandra i tio år, haha kan inte vara utan varandra eller nått.

Just nu sitter jag bara i soffan, är grymt trött. Men jag kanske går ut ett tag ändå eller om dom kommer hit.. jaja, just nu lutar det åt att bara stanna hemma, var ett tag sen som jag gjorde det.


En bild från idag på Jessica (och min coooooola moppe till höger!)


Frågor och svar

 

 

Anneli om Jag borde packa..
Har Nadja en blogg? Söt tjej ju!

Svar:
Nej, Nadja har ingen blogg!


Anneli om Fest hos Mange!
Vart är den där tapeten köpt? (Fråga din mamma om du inte vet) 
Jag har nämligen velat ha en sån länge men jag har aldrig hittat den nån stans!

Svar:
Den är köpt på Colorama!

It's friday, friday

Tjena tjena, jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Men nu när det är sommarlov vill man helst inte sitta inne när det är så fint väder. så alltså kommer ni få nått enstaka inlägg de dagarna det är bra väder och kanske några fler då är sämre väder.

Men i veckan har jag typ bara varit och solat och badat och njutit av sommarlovet, har fått en hel del färg nu också hihi! 

Idag vet jag inte vad som händer, inte så bra väder så det är tråkigt. Är rätt taggad på att typ köra minigolf eller se på bio eller nått annat roligt!


mina bebisar








Så, nu fick ni lite random bilder också


RSS 2.0