Tävling hos Gossips.se

Jag är med och tävlar om en mjukisdress från Juicy Couture hos Hos Gossips. Tävlingen avslutas den 1:a Mars! Så var med ni också!
Klicka här att komma till bloggen!

Planer

Imorgon: Träffa alla tjejorna hos Vickan!
Fredag: Avicii, sen inga direkta planer
Lördag: Pluggdag, kanske bio
Söndag: plugga


Ego pics from today


Bitch please

Alltså har ni sett dom här facebook-accounten som heter typ Stockholms snyggaste/perfekta osv, jag tycker seriöst det är så exremt töntigt gjort av dom som gör alla dessa kontakter eller vad man nu ska kalla det. Jag menar, vem bryr sig liksom? Visst att det kanske är kul för dom som blir valda osv . Nu kanske ni tycker jag är jättetöntig och låter avundsjuk, men jag tyckte att de här grupperna var rätt roliga i början. Men när man får kanske 5 vänförfrågningar om dagen från olika ''dagens snyggaste'' så blir det lite uttjatat och överdrivet. Ser inte de roliga me det liksom.

Nöjd

Kom precis hem från frissan, är jättenöjd och det känns verkligen fräscht nu! Superskönt! Nu vet jag inte vad jag ska göra, har ångest för jag knappt nått börjat med allt jag måste göra, men orkar inte göra det nu så gör det i helgen.


Vååår


Glad chey

Älskar vädret just nu alltså, solen skiner, himlen är blå och det är varmt ute. Så idag har jag invigt skinnjackan och conversen, yeey! Idag är det iallafall den 29 februari, fett coolt. Fast ne! Jaja, har precis kommit hem från stan, Felicia följde med så det var roligt och träffa henne, var rätt längesen även fast vi går i samma skola. Klockan 5 ska jag vara hos frisören, ska klippa bort allt slitet osv och det lär bli en del. Är så trött på mitt hår just nu, är så tråkigt och fult. Känner att jag behöver en förändring så får se hur jag gör.

Blev lite rörigt inlägg, men jaaaaja!


Godmorgon

Tjeeenare, har faktiskt varit vaken sedan klockan 08.00 imorse. Idag ska jag bara vara hemma för jag måste få lite plugg gjort. Sen 17.30 ska jag följa med mamma på spinnig och efter det får vi se. Imorgon ska vi alla tjejer ifrån Lyckeby träffas hemma hos Vickan och umgås lite. Vi ska ses inne i stan runt 11.00 och då gå hem till hennes pappa nys lägenhet, för de har precis flyttat.
Varför är jag alltid så söt?

I hate those pretty bitches, just walking around being pretty. If I'm jealous? Yes for sure.


Tonight

Har varit hemma hos Johanna med Jessica. Vi har inte gjort något speciellt, bara snackat och så. Har varit skittrött hela lovet, tråkig tjej. Kom precis hem iaf och ska snart kolla på gårdagens BB avsnitt.
Och just ja, eftersom att jag har en sån snäll världsbäst mamma så kunde jag köpa ett par svarta jeans från DrDenimin och en tjocktröja från Gina Tricot. Så det var ju roligt. Har velat köpa båda ganska länge nu. Tack mammis.


Tisdag

Happ stannade hemma idag, orkade inte dra någonstans, men det är skönt det med. Nu ska jag kolla på BB iallafall och sen ska jag nog göra mig i ordning för att sova. Imorgon ska jag åka in till stan för att hämta mina biljetter till AVICIIIII! Taggad chey!


Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.


Segt

Sitter i soffan och gör ingenting speciellt! Ska sätta mig med läxor osv, känner att jag måste börja lite med det. Har städat lite hemma också, duktig chey! Jaja, har inte så mycket mer att berätta, har lite planer senare i veckan! Orkar verkligen inte sitta hemma hela dagarna...


Farsta C

Är och shoppar med mamma och mormor. Eller jag har inga pengar, så det blir väl inte direkt så mycket shopping för mig. Men var tvungen att avsluta ett gammalt konto och flytta över lite pengar till mitt sparkonto. Så lite pengar har jag iaf, men de ska som sagt sparas haha.


Godnatt

Har varit hemma hos Johanna ikväll med Jessica, Lisa och Jossan. Vi gjorde inget speciellt, snackade lite och så. Kom hem ganska tidigt, runt 11, för Johanna skulle åka hem till sin pojkvän. Men jag åkte hem till mig själv och ligger helt ensam i sängen nu, buhu forever alone. Eller min lilla vovis vill iaf mysa med mig.
Men ska sova nu för jag ska gå upp hyfsat tidigt imorgon. Ska ta voven på morgonpromenad och sen åka till Farsta med mamma och fixa lite grejer.
Men ha det bra alla och godnatt!



Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes.


Nolife

Eftersom man inte har någonting och blogga om..

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes.

Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.

Dag 3: En viktig person i ditt liv.

Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.

Dag 5: Dagens outfit.

Dag 6: En låt som betyder mycket

Dag 7: Åtta bekännelser.

Dag 8: En bild på en tid du saknar.

Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.

Dag 10: En bild från din förra sommar.

Dag 11: Bakrund på mobilen.

Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan.

Dag 13: Några favorit citat.

Dag 14: En bild du tycker visar kärlek.

Dag 15: En bild som får dig att le.

Dag 17: En bild på dig och någon vuxen person.

Dag 18: En bild på dig och någon i din familj.

Dag 19: Din mobiltelefon.

Dag 20: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.

Dag 21: Något du önskar dig när du fyller år.

Dag 22: Din nuvarande profilbild på facebook.

Dag 23: Visa ditt rum.

Dag 24: En bild på dig från din förra julafton och en från i år


Hej kompisar

Har inte gjort ett skit idag, har bara varit allmänt seg. Ska kanske sätta mig med matten nu ett tag, har typ halva skåpet med mig hem + att jag måste göra ett CV... FML! Ikväll sover Jossan här och sen får vi se vad vi hittar på. Har inte så mycket att skriva, hehe.

Tjenis

Har inte gjort någonting alls idag så har inte haft nånting att blogga om. Har inga direkta planer för kvällen, men ska nog träffa några kompisar. Ja, det var väl allt jag hade att komma med. Och Lisa har inte heller bloggat idag. Fy på dig.


Godnatt bloggis


I want to look someone in the eyes and see everything I need

 

 


Teenager Post

 


Sunday

Sitter i soffan med mamma och pappa och kollar på film samtidigt som jag håller på och kriga för att försöka hitta biljetter till Avicii, asså vill så grymt gärna gå på det nu på fredag! Jaja, blir bara hemma ikväll. Men det är skönt, ska kolla BB sen också. Blir nog att gå och lägga sig rätt tidigt ikväll, är skittrött.


Tråkig jag är

Blir nog hemma iaf. Men det är bra, då kan jag kolla på Big Brother. Är helt fast på det, riktig tönt sådär.

I always knew you were the best

Kom hem från Lisa för drygt en timme sen men har inte gjort något annat än att äta middag sen dess haha. Ikväll ska jag kanske träffa Lisa och Jessica och hitta på något roligt. Är skiiittrött för hundjäveln väckte oss strax efter nio imorse. Orlando . Vill egentligen bara kolla på film och mysa ikväll, men det är det ju självklart ingen som vill. Och jag orkar inte vara själv ikväll.
Inte alls risig sådär.. Och ser typ gulhårig ut haha. Aja, det var det bästa jag hade att bjuda på just nu.

Godmorgon!

Sitter och kollar på in time medans Lisa fortfarande ligger kvar i sängen. Slöfock. Det är typ 20min kvar av filmen så ska väl kolla klart det och sen släpa upp Lisa ur sängen och gå och äta frukost.


Sunday

Vaknade för någon timme sen och sitter och kollar klart på in time. Igår var jag ich Sofia hos Viktors kompis i bandhagen! Var rätt kul, förutom att stereon var typ trasig, så musiken stängdes av hela tiden haha. Jaja, hade roligt ändå!

 


Home sweet home

Jag och Lisa kom hem strax efter halv 2 och nu ligger vi i sängen och kollar på In time. Myspys. Bild från i torsdags.


Påväg to the town

Sitter vid gullmarsplan och väntar på Viktor. Så då vet alla.


Hemma hos fisis

Vi har precis ätit kyckling, pommes pins, gurka och mozzarella. Gottigott. Nu sitter vi och kollar på Big Brother och snart ska vi åka in till stan och träffa Viktor. Eller snart och snart, om kanske en och en halv timme.


Well, things changes

Sitter och kollar på modern family just nu men ska kolla på BB istället. Intressant.. typ. Ne men Lina var somsagt här idag och vi bakade kärleksmums, blev rätt goda förutom att jag failade lite hehe. Klockan sex kommer Sofia hit och vi ska äta och så, sen åker vi och möter Viktor innan vi åker hem till hans kompis. Blir säkert kul.


Trix och fix

Har bytt ut lite bilder i bloggen design nu på morgonen. jag tyckte jag var så ful på den gamla headern haha. Tycker iaf att det blev ganska bra. Ska börja lovet med att plugga lite matte nu, haha rolig tjej.
Ikväll ska jag hem till Lisa och äta middag, och sen skulle Viktor komma också. Vi får se vad vi hittar på, om det bara blir myskväll eller om vi drar iväg någonstans.
Usch vad jag längtar efter värmen nu. Hade inte suttit fel att resa bort nu på sportlovet..
Skönt att våren börjar komma fram iaf!

God morgon

Vaknade för ett tag sen och har kollat på vasaloppet på tvn ett tag, Josse åker ju, så hoppas det går bra för henne! Jaja, gårdagen var ganska mysig och så. Råkade ta fel buss först, så var tvugna att byta tre gånger! Irriterande! Men vi låg i soffan och kollade på tv och tog det lugnt, åkte hem runt halv ett och somnade på en gång när jag kom hem. Idag så kommer Lina hit ett tag, ska baka och eventuellt åka förbi Patricia ett tag. Sen ikväll kommer Sofia hit och äter och sen ska vi vara med Viktor, kanske bara stannar hemma och tar det lugnt eller åker hem till hans kompis. Men vi får se hur det blir med det senare.

Jag och Lina typ förrförra julen


Godmorgon!

Blev väckt av min älsklings vove för en stund sen och nu ska vi ut på promenad.


Baby du är alltid min dag

Nattinatti på er alla, nu ska jag sova.


Natti

Kom precis hem och ska sova på en gång, är skittrött!


Big Brother time

Ligger ensam i min säng och kollar på Big Brother. Forever alone. Aja, är det självvalt så äre lugnt. Ganska skön start på lovet ändå. Tyvärr har jag ätit för många chips så nu har jag lite ont i magen..


Ääh, ja?

 

image description

 


Freeeedaaag

Är hos Jossan just nu, men ska dra till Adde snart. Kommer hem senare, så får se hur uppdateringen blir då!

Fashion

Har varit inne och kollat på Gina Tricots hemsida, och hittade faktiskt en hel del fina grejer! Har inte hittat något fint där på jättelänge, men nu när jag inte har några pengar finns det såklart massor!

Någon som vill skänka pengar till mig?

Kollar runt på nätet och vill bara shoooppaaaa massa! Men är helt jävla pank buhuhu.. Kommer vara skitfattig i typ en månad nu.. Och sen när jag väl får pengar kommer jag väl bränna dem på en gång, har blivit en riktigt slösare! Men grejen är att innan den här veckan så har jag typ inte shoppat något alls på jättelänge, men ändå har jag inga pengar. Vad gör jag av all pengar? Köper typ mat och godig tjock som jag är. Måste verkligen börja spara nu..

Het? Jag vet

Har precis ätit middag och nu sitter jag och nördar vid datorn. Tror att jag blir hemma ikväll, det verkar så just nu iaf. Är trött och blaha och har typ ändå inget annat att göra haha.


Grym!


SPORTLOV!

Kom precis hem från skolan, tog en jävla tid eftersom att vi slutade så att vi precis missade en buss, och nästa kom en kvart senare. Men då var ju den bussen en kvart sen också. Så det är en timme sen vi slutade nu.. Menmen, förra terminen slutade vi den här tiden på fredagar, med idrott dessutom! Och nu är det lov så man ska vara glaaaad! Fast tog iofs med mig typ hela skåpet hem...


At the school

Sitter i skolan nu och har precis ätit, blev kebabpytt. Snart har jag och Sofia fysik, sen har vi kemi och sen lov! Fett nice! Men det blir ingen vila ändå!


God morgon!

Sitter i skolan och har matte, men pluggar mest till biologin hehe.. Det är fett svårt, blir helt ledsen. Jaja, snart är det över och sen är det looooov!


.


Dålig uppdatering

Har varit jättedålig uppdatering idag, men eftersom jag pluggat hela eftermiddagen och kvällen har jag inte haft tid. Men nästa vecka händer det massa roliga saker, så då blir det bättre och roligare uppdatering! Imorgon blir det skola mellan 8-halv 3 och sen på kvällen kanske jag ska träffa Jossan och Andreas!


Tonight

Hundpromenad, duscha, plugga, Big Brother. Så kommer kvällen att se ut. Måste skynda mig ut med hunden nu, är så himla seg på att duscha så annars kommer jag snappt hinna plugga innan BB haha. Fan va dålig jag är. Aja sånt är livet. Blir nog G på provet imorgon, men knappast mer. Men det funkar, jag menar det är ju biologi vi snackar om..

Superglad tjej!

Mammas kompis har variti New York i veckan, och då erbjöd hon sig att köpa lite saker till mig ifall jag skickade mked pengar. Idag kom hon äntligen hem och har varit här och lämnat kläderna. Är jätteglad nu iaf, har svårt att bestämma vad jag ska ha på mig imorgon. 2000kr gick det på, men kan säga att det hade blivit bra mycket dyrare att köpa här hemma.
Haha, lite kul att allt är blått/vitt...

En dag kvar

Kom hem från skolan för kanske en halvtimme sen och sitter och spelar draw something, hehe det är roligt! Idag skulle jag egentligen slutat tjugo i 4, men typ 3 lektioner var inställda så fick sluta jättemycket tidigare, men satt kvar till tre och "pluggade". Haha jaja, nu ska jag ta nått att äta och sen plugga! Blööö!


I'm crazy but you like it

Slutade för ett tag sen eftersom att fysiken och kemin var inställd. Lärarna skulle iväg på någon grej. Men jag, Lisa och Josse är kvar och "pluggar". Vi fjantar oss egentligen mest, men det är ju också kul hehe. Men nu måste vi fan plugga biologi, för imorgon är det prov och jag är helt lost.


Helt död

Har suttit och pluggat sen halv sju, duktig chey, och har tagit en liten paus nu. Är feett hungrig haha, men har typ precis käkat middag så ska ta en toast eller nått. Mihih, så gott! Efter min lilla paus så ska jag plugga en timme till typ, sen blir det duschen innan jag ska sova. Sovmorgon imorgon som vanligt så det är najs!

Sommar!♥


Keep calm and

Do your fucking homework. Skärpning på mig, dags att plugga nu!


At the moment

Ligger i sängen och ska kolla på bb nu, sen blir det att ägna mig åt till det jag verkligen är bäst på... Att plugga dåra, öööh tpl just nu asså. Nej men nu ska vi inte vara sånna!


Kemi

Sitter i skolan och snart är det lunch. Slapp åka skridskor imorse föresten, för hjälmarna räckte inte whohoo. Så jag och Josse köpte en bulle och pluggade biologi. Men nu ska jag jobba, byyee!
Snygga tjejer hehe..


Natti

Har pluggat hela kvällen.. Typ! Hehe men har faktiskt kommit ganska långt och börjar förstå lite iallafall! Så det känns ganska bra typ! Ska gör mig i ordning för att sova nu och sen gå och lägga mig! Imorgon blir det skridskor med skolan, yey!

Typ nyss


Fan helvetes jävla skit

Hade skrivit ett jättelångt inlägg men sen försvann allt. Orkar inte göra om så ni får nöja er med det här. Nu ska jag läsa biologiboken och sen kolla på Big Brother. Godnatt!

BB

Kom hem för ett tag sen och ska kolla på big brother och äta toast, hehe! Sen blir det plugga biologi!

Så nice väder det är nu, så skönt att det äntligen börjar bli vår!


School time

Kom precis till skolan, slutar 4 och ikväll SKA jag plugga. Så det händer inte direkt nåt spännande idag.


Oanvänd, aa visst!


Big Brother time!

Nu lägger jag mig i sängen och kollar på BB. Sen blir det nattinatti direkt. Som vanligt så sög jag på att plugga. Åh idiotfan jag är ibland. Fattar ingenting dessutom.


Det var inte igår






Real duckface

Tjoho! Har nu lyckats slösa bort 3 timmar på ingenting.. Dags att ta fram biologin och plugga järnet, känner mig så trög för jag fattar ingenting. Sen blir det middag, promenad med min vovvis och lite mera plugg innan Big Brother. Typ så kommer min oerhört spännande kväll att se ut!
Och visst ja, för alla er som undrar så bytte jag till naturnatur idag, istället för natursam. Kändes lika bra, om man ändå ska gå natur så ska man göra det ordentligt! Nu är det bara individuella valet kvar, ska bestämt mig tills på onsdag, men har ingen jävla aning om vad jag ska välja. Lär väl bli en till kurs med äckelspanskan, meritpoäng her we go! Som sagt, sak man gå nördlinjen ska man göra det ordentligt. Vet inte alls vad jag vill söka vidare till efter gymnasiumet, så blir väl att gå alla de här tråkigaste kurserna för att ha mer att välja på sen hehe..

Fan

Har precis vaknat efter en "liten" powernap! Har sovit i typ en och en halv timme! Fy på mig! Jaja, nu blir det somsagt plugg som gäller! Har inte så jättemycket den här veckan, förutom att jag har fetaste biologiprovet på fredag! Men ska se det positivt nu eftersom det bara är den här veckan kvar innan LOV!!!!!!


Yey

Bara så att alla vet så har jag en snapping hip? HAha, men det var ingenting farligt iallafall, så det var skönt! Ska gå till en sjukgymnast och träna osv. Nu sitter jag på bussen påväg hem, ska plugga då. Kul liv!


Sista lektionen

Tjoho, nu har vi bara en lektion kvar och sen slutar vi. Jippie! Fast så ska jag plugga när jag kommer hem. No life haha. Men är det biologiprov på fredag så är det. Blääää.


I like big butts and i can not lie


Movie


I skolan

Vi fick en hel kvarts sovmorgon idag, oh yeah, så kunde ta 24an imorse. Kom precis till skolan med Josse. Vi ska ha engelska i typ två timmar nu, men då ska vi bara kolla på film så det är skönt.


I don't know wich side to buy

Blev lite ändrade planer, så går till skolan imorgon iallafall! Har arbeten i skolan som måste lämnas in osv, så går bara förmiddagen dåra. Är ganska nervös att dom ska behöva operera, för det vill jag verkligen inte göra! Heh, och idag har jag faktiskt varit duktig och pluggat massor, yey!

Vill ha sommar nu, Nu, NU!!!!


Storebror

Ska duscha nu och sen tvinga mamma att fläta mitt hår så jag får lockigt hår imorgon hehe. Sen blir det Big Brother klockan 9, bästa. Så himla dåligt så det blir roligt egentligen. Jag och Lisa gick ju på finalen förra året, tror nog vi kanske gör det i år med. Det var rätt kul faktiskt! men den här gången ska vi komma dit tidigare så vi får TVÅ platser haha. Vi delade på en stol uppe på läktaren hela kvällen, satt typ på en kant och fick kramp i rumpan.
Fan vad min arm ser tjock ut brevid Lisas haha. Typ pressar den in mot kroppen eller vad gör jag?

Look alikes?

Hahahahah, ganska lika iallafall!


At the moment

Goooott!


Sunday

Jahapp, har varit skitseg idag! Men det kan ju bero på att jag somnade ganska sent! Ska inte göra någonting speciellt idag, ska duscha och fixa lite inför nästa vecka osv. Men imorgon blir det ingen skola för min del eftersom jag ska till läkaren och kolla upp min höft! Äntligen så får man det gjort! Jaja, ska fortsätta med matten nu så laterooo!


Home

Kom precis hem från Josse, har varit jätteduktig och gjort klart all matte. Nu ska jag nog bara kolla på film eller något, är fett trött. Så det var väl det.


Plugga

Orlando väckte mig för en halvtimme sen och ville att jag skulle rulla upp gardinen i mitt rum. Tack vovis, tack. Så nu är jag uppe och ska bara klä på mig och sen dra till Josse och plugga.


Trött chey

Har precis kommit hem och ska sova på en gång! Är skittrött, men kvällen har iallafall varit jätterolig! Många nya ansikten osv, trevligt trevligt! Och om ni ser så är våran "secret" klar som bu kanske märkt och det var ju somsagt headern dåra!


Hemma

Tjoho, kom precis hem. Vi fick skjuts av Lisas föräldrar för det var så himla långt till tåget hehe. Det var en skitkul kväll iaf, och nu ska jag gå och lägga mig. Måste upp och plugga järnet imorgon eftersom att jag inte orkade ta tag i det idag. Ska nog träffa Lisa och Josse och göra matte med dem hehe .. Mindre charmig bild på mig från just nu. Allt smink och mina fina lockar blev helt förstört av vädret buhuhu.


Äckel väder

Sitter uppe i sågen och väntar på bussen. Fyfan vilket väder det är. Tar bara några minuter att gå upp hit och både mitt smink och hår är redan förstört. Buhu. Men nu kommer bussen, tja!


Saturday.

Har precis ätit och fixat mig och så. Om en timme så ska jag, Sofia och Josse dra på fiesta. Så det blir ingen uppdatering förns senare!


New



Dessa byxor köpte jag och min syster igår, som vi ska dela på. De är från Gina Tricot och kostade 599 kronor, är jättenöjd eftersom jag kikat på dom ett tag, verkligen värt pengarna! 


Spännande

Håller på och fixar med en liten secret som ni snart kommer att få reda på, weho!


I'm thirsty...


Börjar bli gammal

Ursäkta för dålig uppdatering, men har inte orkat det idag. Jaja, var ganska chill dag i skolan och sen efter åkte jag till centrum dåda! Hittade ingenting speciellt, känns som alla affärer har typ utförsäljning eller vad man ska säga! För set finns seriöst ingenting, tråkigt! När jag kom hem runt halv 5 tiden gick jag ut med hundarna och sen somnade jag och vaknade inte förns en halvtimme sen... Trött chey! Blir nog bara en hemmakväll som Sofia, är alltid skittrött på fredagar nu för tiden.. Eller jag är trött hela tiden haha!

Usch, men jaja


You're all i ever wanted

Blir nog en hemmakväll ikväll. Just nu ligger jag i soffan och myser. Köpte lite godis när vi var i handen idag, så ska mumsa på det senare, efter middagen hehe. Ska nog tönta mig lite med the sims 2 ikväll, älskar det spelet. Spelar nästan aldrig, men när jag väl gör det kan jag spela hur länge som helst! Största tönten, jag vet, men det är kul.

image description

 


Skola

Kom precis till skolan och bu blir det matte tills halv 10. Slutar kvart i 2 eftersom att kemin är inställd och då ska Lisa, Josse och jag åka till handen och kolla runt lite. Mysigt! Fast blir nog inte så mycket shoppa för min del, måste spara pengarna till lite annat.


17 Februari

Godmorgon på er! Har gjort mig klar för att dra till skolan nu, går mellan 8-halv 3 och sen efter drar jag antingen till Centrum eller till stan med Josse och Sofia. Blir mys!


This is not a drive by

Hade tänkt plugga matte idag, men råkade ta hem spanska boken istället för matteboken. Sadeface. Men har faktiskt en och en halv timme imorgon. Ah fast nu ska jag sova och det var väl typ allt. Godnatt!


Godis nattis

Ligger i sängen nu och ska kolla på top model, eftersom jag inte gjorde det igår, och äta upp resterna av mitt alla hjärtans dag godis. Lite mysigt sådär. Har inte så mycket mer att säga, godnatt på er!


Bekännelser

Jag älskar tumblr sidor, kan läsa sånt i flera timmar
Jag är ganska lat, orkar inte ta tag i saker så att säga
Jag håller nästan alltid vad jag lovat
Jag har lätt för att bli svartsjuk
Jag tycker det kan vara skönt att vara ensam ibland,
men jag är väldigt sällskapssjuk
Jag vill mer än gärna ha en pojkvän nu
Jag tycker det är ganska kul och spela tv-spel och sånt

Haha bjuder på den..


Torsday

Yo broes! Kom hem från skolan för ganska länge sen och har sen dess bara myst med mina gullisar och ätit. Ska gå ut på ett tag med dom snart och ska ska jag bara chilla!

Jessica och jag idag


Kompis det går bra nu

Hade 13/14 på fysikprovet också, man ba baaaang. Och sen var kemin inställd så är redan hemma. Så braaaaa! Är superglad nu så ni vet pusselipuss!


Jag är smart

Hade 36/37 poäng på matteprovet. A-barn jag är! Eller på matte iaf, mitt bästa ämne är alla andras hat ämne hehe.


The outsiders

Har engelska nu och har precis haft glosförhör. Gick superbra tror jag, så det var ju awsome. Och på nästa engelska lektion ska vi kolla på film wihoo.
Slutar inte förena 15.40 idag så det är ju lite tråkigt. Men har inga läxor att göra idag tror jag så det är ju skönt.


You can't stay mad at someone who makes you smile

Har precis kommit in efter att ha varit ute på en liten prommis och nu ligger jag i sängen typ halvdöd! Ne men är skittrött! Ska bara kolla igenom glosorna en sista gång och sen kolla på top model innan jag ska sova!


Cold

Ligger i soffan och kollar på Glee, har inte gjort så mycket sen jag kom hem från skolan. Dagen har varit ganska kass, ingenting kändes bra, kunde inte bestämma kläder, håret var fult, kom försent, fick en stenhård volleboll på tummen så den är alldeles blå nu, äcklig mat i skolan, har varit allmänt trött och har frusit hela dagen! Blöö, sånt gillar man inte.. Ska alldeles strax äta och efter det ska jag göra glosor!


GoGirl

Hade två prov idag, stackars mig. Nä men det funkar. Måste börja plugga till morgondagens engelska glosor snart, kan nästan inga.. Ska bara kolla klart på top model hehe. Top model USA är såå mycket bättre än top model Sverige haha, så kul att jämföra.


Volleyboll

Har idrott nu och vi kör volleyboll. Eller jag tittar på för jag är fortfarande sjuk. Men Lisa kör iaf, fast jag vet inte om hon har fattat riktigt. Man ska inte gömma bollen under tröjan Lisa!


Den här dagen började ju skitbra

Japp, var påväg till skolan och så helt plötsligt stannar biljäveln. Kuuul! Ne men det löste sig iallafall!


Top model

Blev ingen kaka. Nu sitter jag nydudchad och kollar på top model. Sen blir det lite plugg innan sängen kallar haha.


Alla hjärtans dag

Dagen har än så länge varit ganska bra, men kan bli så mycket bättre. Fast nä det kommer inte hända.. Är som sagt alla hjärtans dag, men det är ju inget speciellt med det egentligen! Eller det kanske är det för vissa som har någon och mysa med då... Jaja ska sluta klaga nu, men jag vill faktiskt också ha någon att mysa med! Senare ska jag ha lite tisdagsmys med Jossan, och äta godis och kolla på film! Inga läxor idag och det är sååå skööönt!


Alla ♥ dag

Vilket underbart sätt att fira alla hjärtans dag på. Sjuk och ensam. Eller jag börjar iofs bli frisk nu, ska nog till skolan imorgon. Ska fira dagen med att baka en kladdkaka till mig själv. Så det så. Grattis till mig!
image description

Natti!

Har pluggat hela eftermiddagen nu och jag är fortfarande inte färdigt... dööö! Men har tagit en paus nu och har förflyttat mig till sängen, så ska plugga i någon timme till och sen blir det att sova. Imorgon går jag mellan 10.00-15.55! Weho!


An ex is like a jail. If you keep going back, there must still be something you haven't learned.

Kom hem för någon timme sen har bara tagit det lugnt sen dess. Skolan var väll helt okej, rätt seg bara. Efter det åkte jag hem till mormor och hämtade hundarna, dom ska vara här i några dagar eftersom mormor ska operera benet och kommer inte få gå på ett tag. Så det blir mys! Ska börja med biologin snart också, prov imorgon!


Vaknade nyss

Och nu sitter jag framför tv:n och äter upp resterna från gårdagens pizza. Köpte en barnpizza, men orkade bara en bit. Fast mådde lite bättre sen på kvällen och då lyckades jag äta två bitar till hehe. Så har en halv pizza kvar nu, wihoo. Då slipper jag laga nån mat, lat som jag är. Mår iaf mycket bättre än igår, fast ändå inte bra.. Ska försöka plugga lite sen, får se om jag blir hemma imorgon också.


Godnatt

Imorgon blir det skola igen, bara 9 skoldagar kvar och sen looov. Ska bli så himla nice! Men Sofia är ju sjuk som ni kanske förstått, så hon stannar hemma och får krya på sig! Får se hur det jag ligger till på läxfronten imorgon, är träningsugen som jag vet inte vad, så kanske drar och tränar om jag hinner. Men nu blir det sängen, godnatt!
image description 
Bild från arkivet


Ursäkta

Ber hemskt mycket om ursäkt att jag jag har varit skitdålig på att blogga, men om man har ett så extremt ''upptaget'' liv så hinner man inte med det ibland. Haha nej men ärligt talat, jag har faktiskt inte gjort någonting idag. Jo jag har faktiskt pluggat jättemycket och hjälpt mamma här hemma. Men nu kan jag ta en kort paus från det ett tag och ge er lite av min tid, så snäll jag är ibland.. Skoja! Försöker vara rolig, men det funkar inte liksom! Wää! Aja, snart är det ALLA HJÄRTANS DAG hörni! Inte för det kommer bli så speciellt för mig, då jag inte har någon att ''fira'' det med... Sadface! Men nu snackar jag bara en massa bajs, så ska återgå till det jag egentligen måste göra. Pööööss på er!


true story


You in every Class.

I don’t get it


Hei

Ligger i soffan och pluggar, har inte direkt så mycket och berätta. Kanske åker till farmor och farfar senare, aa nu vet ni!

Tja pigg chey


Fyfan

Har haft en hemsk natt, kunde knappt somna igår för att jag hade så ont i huvudet. Dessutom har jag jätteont i halsen och är förkyld så kan knappt andas. Och så hade jag ont i magen och mådde illa, alltså spy illa, i natt också. Gick ner och hämtade Alvedon imorse men kunde inte svälja dem för jag var så tjock i halsen. Lyckades ändå somna om några timmar och nu vaknade för en liten stund sen. Mår fortfarande jättedåligt, men mycket bättre än för några timmar sen. Ska försöka svälja några Alvedon nu och sen krypa ner i soffan och kolla på nån film eller något. Mycket mer än så kommer inte att hända idag som ni kanske förstår...
Igår så var jag, Josse och Mickis hemma hos Evelina och åt middag och myste lite. Det var längesen vi träffades så hade mycket att snacka om. Jag hade ont i halsen redan då, har haft det sen i torsdags, men då var det inte så farligt. Vi drog iaf hem redan vid tolv för alla var skittrötta haha, som vanligt dårå. Är alltid trött på helgen. Men det var det, blir nog ingen mer bloggning idag från mig men Lisa lär väl skriva lite.


Myskväll

Nu har tjejerna precis gått hem och jag ska börja fixa mig för att hoppa i säng. Innan jag ska sova ska jag kolla på Never say Never! Iallafall så har det varit en mysig kväll, vi åt Fahitas (?) och sen kraschade vi i soffan framför Wallander med godis, chips och muffins. Haha inte alls tjocka! Men nu är jag grymt trött och ser verkligen inte fram emot morgondagen då jag bara ska plugga!


Jag är så duktig ibland

Har precis städat klart nu, har faktiskt dammsugit och allt! Hehe! Men sitter iallafall på att min syster ska komma hem och sen ska vi göra mat! Ikväll kommer lite folk hit, både mina och Stinas kompisar! Så det kommer vara fullt hus!


Chiiill

Ligger och vilar lite, är feeett trött även fast jag har varit hemma hela veckan... Ska snart börja läsa i biologin och vid 5 tiden ska jag börja städa, mitt rum ser ut som ett bombutslag, så det måste göras! Har inte direkt så mycket mer och berätta om mitt sjukt händelserika liv som jag har just nu.. Haha är så rolig ibland!


The vampire diaries


Hemma

Woho, min tidigaste fredag typ någonsin! :D


När man inte har något att skriva


No motivation


Just because I can


Favoriter just nu


Smoothie

Kom hem för en halvtimme sen och nu tar jag det lite lugnt med en smoothie framför How I Met Your Mother. Skönt. Sen ska jag plugga biologi, så får se hur mycket mer bloggning det blir idag.


Kallt och allmänt jobbigt

Missade äckel 24an som var jättetidig så fick gå till 840s hållplats och vänta där i 10min. Frös typ ihjäl också så det var ju mysigt. Ful bild på mig som deppar i kylan.

 


Godmorgon

Ska åka till skolan om en halvtimme ungefär, då blir det matteprov och sen en massa andra roliga saker till 15.40. Wohooo! Nä men helt ok iaf. Synd bara att jag ser ut som en jävla tard idag. Men sånt händer ju ibland.. Jaja, det var allt just nu, herrråååå!


Vad jag har gjort idag


Sorry

Förlåt för en kass uppdatering, men eftersom jag är sjuk så orkar jag inte! Men Sofia har inte bloggat alls idag, så fy på henne! Blir ingen skola imorgon heller, åh det var fett tråkigt att kg inte fick vara med på klädsimmet idag! Ville ju oxå göra det!!!


Your love is mine

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och ska börja kolla igenom biologin, mår fortfarande dåligt men har inget val. Måste göra det och det suuuuger, orkar verkligen inte. När jag är klar med det så ska jag kolla på Never say never, bästa!


Nattinatti

Måste sova, ska gå upp halv 06.30 imorgon och åka till skolan och simma klädsim. Skitkul verkligen inte. Sen ska man ha de där blöta kläderna i skåpet resten av dagen, yes på det alltså. Men allt det hör slipper sjuklingen Lisa. Skitunge. Vill inte simma, hatar att simma med skolan. Jävla skit allting just nu, är jättetrött men kan inte sova. Ville bara klaga lite, nej menar mycket.


Precis


20 timmar senare

Har legat i längen hela dagen, har bara gått upp två gånger. blev inget plugg idag, orkar knappt röra mig liksom! Men mår lite bättre iallafall eftersom jag har tagit en ipren. Nu ska jag börja kolla på InTime och dricka cola hehe, älskar att man får massa godis och sånt när man är sjuk!


Love it

Jahapp, blev hemma idag då! Vaknade inatt av att jag hade 40 grader feber... Kul!! Men har tagit Ipren nu så nu har det gått ner lite! Jaja, ska försöka få i mig någonting att äta och sen plugga!


Why do i suck so fucking hard on studying? And why am i so lazy?


Hate this shit

Vad är det här? Håller på och bli sjuk igen!! Säkert Stina som har smittat mig, hon har varit sjuk i en vecka nu typ, och nu känner jag också att jag börja må dåligt! Har verkligen inte tid och vara sjuk nu!! Har så sjukt mycket nu i skolan som måste göras och kommer ligga så efter, åh herregud! Jaja, får se om jag går till skolan imorgon! Nu ska jag iallafall lägga mig och kolla på en film innan jag ska sova!


ego




I just need somebody to love

Försöker plugga biologi men det går inte bra alls. Min hjärna vill helt enkelt inte fatta. Plus det är supeeeertråkigt! Har inte gjort något speciellt idag direkt. Efter skolan har jag bara pluggat lite, kollat på "How I Met Your Mother" och varit ute med Orlando. Ska snart äta middag och sen blir det mer plugg och lite TV kanske. Tråkig tjej hehe.. Men det är så det är när man är dum nog att välja natur. Fast det lönar sig väl i framtiden, får jag verkligen hoppas.

/l

Ursäkta för den dåliga uppdateringen, men har inte orkat och blogga förens nu! Kom hem från skolan för någon timme sen och ska börja med läxorna som ska göras!


Tävling hos Charlotta.nu

Jag är med och tävlar om två styckna Victorias Secret body mists hos www.charlotta.nu.
Jag tävlar om ''Secret Crush'' och ''Strawberry and Champagne'', de som är på bilden alltså! Skulle verkligen vara roligt och vinna eftersom dom luktar så otroligt gott!

Riktigt snygg för att vara 13 år, har grymt bra klädstil också!

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg


Teenager Post

 

 


Ge mig sol

Hatar det här kalla vädret, blir ju deprimerad. Vill åka utomlands nununu!


Blablabla

Har precis kommit hem, efter att ha uträttat lite ärenden med mammsen. Så just nu myser jag med min älskling och ska återgå till biologin snart! Blöö!


Grym


1 år idag!

precis för ett år sen så tog jag min navelpiercing! Hehe ville bara att alla skulle bry sig!

Haha skitdålig bild och den ser fett sne ut, men hade ingen bättre


Söndag

Vaknade runt halv 11 oh har inte gjort så mycket sen dess, ska börja med plugget om ett tag.. Orkar verkligen inte, men det måste göras så!


Mys

Har somsagt varit hemma hos Linus på kvällen och firat honom, var mysigt! Sen skjutsade pappa mig till Jessica där jag är nu. Var ganska många här först, men nu är det bara jag, Sofia, Jessica och hennes syssling kvar. Vi sitter och kollar på Abduction och ska typ börja röra oss hemmåt när filmen är slut!

Linn, jag och Ida förut


I love you baby


F-U-C-K

Min lillebror har varit i fjällen med skolan den här veckan, och självklart vart nästan alla i hans stuga magsjuka. Så han har spytt här hemma hela natten och nu börjar jag känna mig lite dålig. Det är säkert bara inbillning, blir helt nervös av sånt. Vill inte bli smittad..
Är skittrött dessutom. Bläääh.


I always wonder what other people thought about me when they first met me

Det blev ingen innebandy idag, det var ingen som orkade åka dit. Så har bara tagit det chill hemma och har precis duschat och sånt och håller på och fixar mig lite. Snart ska jag läsa igenom biologin lite innan jag drar iväg, är fortfarande lite oklart vad som händer och så ikväll men det blir nog bra hur det än blir!


What are words?


Godmorgon

Vaknade för kanske en halvtimme sen och ska gå upp och käka frulle nu! Idag så vet jag inte vad jag ska göra! Blev inbjuden på killarnas innebandy, så jag och Sofia och kanske Johanna kanske åker förbi och kollar. Man är ju så himla snäll ibland... Ne men vill komma ut ett tag iallafall, är ju bra väder ute så vill inte sitta inne! Men vi får se hur det blir..


Något jag verkligen hatar

Om det är något jag verkligen hatar, så är det att inte kunna sova! Att man ligger och vrider och vänder sig innan man tillslut somnar! Ligger och räknar hur många timmar man kan sova osv och får ångest för att man inte får tillräckligt med sömn! Jag har nästan alltid haft problem med att sova, hade det som liten också och nu när jag har så mycket i skolan så beror sömnbristen till störst del utav stress! Men jag har vissa perioder som jag sover kanske 6-7 timmar på två nätter och andra nätter sover jag hur bra som helst... Så frustrerande att inte kunna sova när man verkligen vill! Blev ett litet rörigt inlägg nu, men var tvungen att skriva det eftersom jag inte kan sova...

Haha usch! Skitful men jaja!

 


I'm not totally useless. I can be used as a bad example!

Ligger i sängen och smsar och snackar med folk på fejjan, standard.. Ne men imorgon blir det plugg på dagen och sen kanske jag åker hem till Linus på kvällen! Now u know!


Forever alone

Sitter själv i soffan, eller Orlando är här också, och kollar på BBT och äter godis.


Jag gillar m&m's

Iallafall dom blåa


Fredagsmys

Ligger i soffan och kollar på tv med familjen, blir en hemmakväll idag med godis och någon film! Dagen har varit ganska chill eftersom alla lektioner innan lunch var inställda, sen var det bara två lektioner och sen fick vi sluta. När jag kom hem sov jag i någon timme och sen har jag bara lodat! Så nu vet ni hur min dag har sett ut!

Bild från idag, så himla söta!


Nytt skal till mobilen

Jippie, min pappa kom hem med ett nytt skal idag. Har velat haft det jättelänge, det gamla höll ju på att falla sönder och det var inte ens mitt haha.


You've got that one thing

Har precis haft kursprov i fysik! Fast behövde egentligen bara 1/3 prov, men försökte göra ett till också.. Men fattade typ ingenting så gav upp! Hehe! Börjar inte förens halv 1 så måste ha någonting och fördriva tiden med i typ 3 timmar!


Älskar't


You


Regel nummer 1

Får man ha med sig godis till ett prov så har man det!


with my darlings

Sitter och pluggar inför fysikprovet som jag har imorgon och äter Ben and Jerry glass! Mycket kärlek till dom! Hehe, kommer plugga någon timme till och efter det blir det duschen och sen lägga mig och kolla klart på Never Say Never! Imorgon går jag i skolan mellan 08.00-15.30 och har provet på morgonen och det kommer vara i tre timmar! TRE TIMMAR! Fast det är egentligen bara förbättringsprov på det vi redan har gått igenom, så kan i princip allt! Weho! Men ska återgå till pluggandet och till min glass! Får se om jag slänger in något inlägg senare..

Sööööööt va...?


Bieberfever

Sitter och kollar på Never say Never nu, dör för Justin alltsååå! Han är så himla gullig!!!


Sofia och Lisa på gymmet


Story of my life


Here we come


Döööö

Åh försöker sova, men det är ju nästan omöjligt eftersom det är någon fågelfan som håller på och låter utanför mitt fönster! Tror det är en uggla eller nått, men låter som den är i mitt rum!!! Irriterande!!!!!


Word

- You're right. People do lie, and cheat, and stab you in the back. There will be people who use you, and don't love you even though they say they do. But you can't let that stop you from living.
Because there are people out there who do love you, and would never hurt you. You have to find those people and keep them in your life.


Han är så jävla bra, snygg, söt, underbar helt jävla awsome

Jag har fått värsta crushen på Justin Bieber! Selena Gomez måste vara världens lyckligaste alltså! Supersnygg och tillsammans med världens finaste och populäraste kille. Jag har faktiskt gillat han ganska länge, har sett hans film skitmånga gånger haha. Om han kommer till Sverige ska jag lätt gå på hans konsert. Jag skulle till och med köpa en Justin Bieber t-shirt att ha då tror jag haha. Åh herregud vad töntig jag känner mig nu, men var bara tvungen att skriva det...
-

Jag är bäst

Har precis blivit klar med engelska uppsatsen eller vad man nu ska kalla det, plus att jag känner att jag fattar det mesta inför fysikprovet på fredag. Och jag har lästa klart engelskaboken. Skööönt. Särskilt med tanke på att vi har så många prov nu. Här får alla ni som bryr er veta:
-
Fredag 3/2 : Fysikprov
Torsdag 9/2 : Matteprov
Fredag 10/2 : Biologiprov
Måndag 13/2 : Engelskaprov
-
Jobbigt jobbigt. Speciellt biologin för där fattar jag absolut ingenting. Men supersnälla Ebba har lovat att hjälpa mig med det, så det är ju bra. Nu ska jag gå och ta bort sminket och sådant och sedan mysa lite i soffan framför "Body of proof".
-
PS. Om ni undrar varför jag gör alla det här - teckena hela tiden i mellan raderna så är det för att annars ville inte min dumma dator göra nåt mellanrum där. Så alla vet.
-
Ebbsis och jag hemma hos Sandra i höstas när Ebba fyllde 18.

Before I die


16 and pregnant

Haha inlägget tidigare var skriver att Jesper, och det var ju såklart jag som var bäst på fotbollen... Haha! Sitter iallafall och kollar på 16 and pregnant nu, och dom har en så sööööt bebis! Jag själv skulle aldrig någonsin klara av och ta hand om ett barn nu, även fast bebisar är så gulliga om dom inte skriker! Efter skolan så stannade jag på läxhjälpen och skrev klart min engelska och pluggade fysik! Förstår ganska mycket, så det känns ganska lugnt, men ska ta lite mer efter maten ändå!


Tråkigt..

Heej bloggen
Det blev inte innebandy på idrotten utan vi körde fotboll. Jippie :). Som vanligt var Jesper bäst -.- ... Men nu håller vi på med sökmotorer på svenskan. Kill me ! Men måste fortsättA med svenskan nu! Puss, bye kära läsare


Fler "fina" bilder

Tjenare, slutar snart nu wihoo. Fast så skulle jag ändå inte hem då.


Matte kul hehe nej hej

Det är jättesvårt att komma på bra rubriker, buhuhu jobbigt. Sitter iaf och har matte nu. Vet inte vad jag ska skriva mer, skittråkig jag vet haha.
Söt föresten va? Hahahahaha skiiitful.


Tråkig blogg

Vet att bloggen börjar bli tråkig! Skriver typ mest om vad vi gör om dagarna osv, vilket är typ ingenting.. Kanske ska ha en frågestund eller något sånt?


God morgon

Sitter i idrottshallen och väntar på vikarien och resten av klassen. Vi ska spela innebandy idag, jippie! Not haha. Och som vanligt ska jag stanna kvar på läxhjälpen min enda tidiga dag haha, trevligt. Och Lisa förlåt, men jag glömde blogga igår.


RSS 2.0