...

Headern är bara för tillfället, båda var rätt trötta på den gamla! Men snart kommer det upp en ny!


Svalkar vinden


We run the night

Sitter just nu inne på mitt rum och snackar med Jessica och Viktor på skype, som vanligt alltså! Haha! Jaja, dagen har i stort sätt sugit. Imorgon börjar jag tio över tolv, så de blir låång sovmorgon alltså, hur nice som helst! Nu ska jag göra mig i ordning för att lägga mig i sängen och läsa igenom lite läxor, vilket är mindre kul!


Var rädd om det du har, innan det kan vara försent



Hur fan kunde jag..


Talk that talk

Just nu längtar jag mer än någonsin efter att få komma bort från allt. Bara 17 dagar kvar nu.
-

Thailand julen 2007. Herregud vad liten jag var haha.

Fail

Skulle precis äta och första tuggan man tar så smakar det jord.. Då va fisken gammal även fast mamma köpte det i helgen! Blir bara att åka till donkish , haha jag blev glad iallafall! Inte alls tjockis, men det är så jag rullar!


Home with Sofija

Kom precis hem från skolan, dagen har rullat på rätt fort. Fick sluta lite tidigare ocks så det var skönt! Jaja, Sofia är här också och vi ska äta nu och sen ska vi plugga Swädish wey!


Jag har inget blogga om /Sofia

Min älskling


Min önskelista


Till nyår


Vill ha en snygg klänning till nyår, men hittar inte så många fina just nu.
Fast det lär ju komma ut massa snyggt snart nu inför jul!


Dagens


Kör på en dagens klädsel, har ändå inget annat roligare att berätta.
Rätt tråkig klädsel idag, men ibland så orkar man bara inte bry sig!


Blööö tråkigt

image description
Hahahahahaha omg! Ja, angående det som hände i inlägget innan! haha det gjorde min dag asså, shit vad jag garvade! Iallafall, sitter i skolan och väntar på att Jessica ska sluta, sen ska jag följa med henne till centrum. Hon skulle göra nånting, men jaja.

HAHAHA /Sofia

Jag dör, en siktnervös kille från 2an/3an? typ raggade på Lisa nyss. Man hörde inte riktigt vad han sa eller menade, han bara babblade tills han blev helt röd och gick iväg stackarn. Det var skitkul iaf!


whiiii

Började åtta imorse, istället för tio! Oskönt! Men hade kemiprov som var i typ två timmar, och blev precis klar! Gick väll sådär men det är hur skönt som helst att det är över! Får väl se hur det gick.. Börjar om typ en halvtimme och då har jag matte, wihoo...


Just nu


Rihanna ft Calvin Harris - We found love


It’s like you’re screaming and no-one can hear.
You almost feel ashamed that someone could be that important, that without them you feel like nothing.
No-one will ever understand how much it hurts.
You feel hopeless, like nothing can save you.
And when it’s over and it’s gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back,
so that you could have the good.


Usch

Ligger under en tjock filt men ändå fryser jag som en galning! Är inte direkt förvånad över det men mår inte så jättebra! Har ont i magen och mår illa, har haft det hela dagen också! Jaja jag brukar inte bli sjuk, så får hoppas på att jag inte blir det nu heller! Men ska gosa ner mig i soffan nu framför en film som går på tvn, orkar nog inte skriva mer idag men får se sen!


Paus

Har tagit en liten paus från pluggandet men ska sätta mig alldeles strax igen! Går väll sådär kan man ju säga, lär få sitta med det tills jag ska sova ikväll! Känns ju kul.. Verkligen!


/Sofia

Pluggar / spelar / kollar på tv / sover.


28 november

Kom precis hem från skolan, har varit en riktigt bra dag faktiskt som har bjudit på en hel del skratt! Nu ska jag ta mig nånting och äta och sen ska jag sätta mig med Kemin, har prov i två timmar imorgon.. Så det är bara att förbereda sig på att det kommer vara jävligt mycket!


Where have you been all my life?

Yeey, jag fick c på oförberedda engelska provet! :D
Det va jättebra tycker jag. Nu är det swedish, sen spanska lunch fysik. Hoppas vi får tillbaka fysikproven. Det gick nog bra. Tror jag. Hoppas jag.


/sw

Jag borde somnat för länge sen. Har legat i sängen i över en timme. Är trött och hyper på samma gång. Hjärnan går på högvarv samtidigt som den bara är som en klump eller nåt. Kan varken tänka eller sova. Roar mig med att ta hand om mina små drakar. Malin lurade mig att ladda ner dragonvale igår och jag är redan fast. Fan. Men godnatt iaf, ska försöka sova nu. Verkligen.


/Sofia

Hoppar in i duschen nu och går nog och lägger mig sen. Har inte gjort så mycket direkt den här helgen, men är ändå jättetrött. Tror nästan jag börjar bli sjuk, för jag mår inte så bra.. Det blir nog inga fler inlägg ikväll, så godnatt på er redan nu!


/lisa

Har precis ätit middag, mormor och hundarna var här och åt också! Mysigt! Om ett tag ska jag hoppa in i duschen och sedan återgå till pluggandes innan jag ska sova! Så får se om det blir nått mer inlägg idag!


Min bebis ♥


Svampish bobish

Jag suger verkligen på att plugga. Orkade bara en liten stund, sen fastna jag framför tvn igen. Det är ju "de 100 bästa svampbob avsnitten" på nickeloden. Wihoo!


Bland det finaste jag sett


My Blomquist och hennes ex


Första advent

Jahapp, då var det första advent då. Och det regnar haha asså jag orkar inte! Jaja, snön lär ju komma snart hoppas man på. Inatt har jag sovit jättedåligt, vaknat flera gånger så är jättetrött nu och ligger i sängen fortfarande, har ingen lust att gå upp. Vill ligga kvar här hela dagen, inte för jag kan det men jaja ska gå upp snart.

Jag och Lina förra julafton


The past is the past and the future is what you make of it



Jag vet att det inte kommer att bli som förut,
men det kanske är bäst att det blir som det blir


?

Hela tiden nät jag lägger upp bilder i mobilinlägg så kommer de upp två ggr. Knasigt.


/Sofia

Vaknade för en liten stund sen och nu sitter jag i soffan och kollar på svamp Bob fyrkant hihi. Älskar det programmet, töntig som jag är. Borde plugga nu, men orkar inte. Kollar på lite mer svamp Bob först.
Bild från igår när jag och mamma var ute med Orlando vid Gudö igår.


jahapp

Kom precis hem, har som sagt varit hos Adam med några. Var väll kul typ! Vi gjorde inte så mycket, haha som vanligt... Men jaja ska fixa i ordning mig för att sova, är grymt trött!


Fuck you, and all the reasons why I even cared


/Sofia

Hemma igen. Händer nog inget mer ikväll, myser kanske lite med en film eller så. Är så sjukt mätt haha. Malin och jag köpte en stor popcorn och den var verkligen enorm! Vi åt knappt halva.. Filmen var bra iaf, men en del scener va faktiskt rätt äckliga. Nu är det ett helt år tills nästa film kommer.. Jaja, ska hitta nån kul film att ladda ner, hörs senare ikväll eller imorgon!

 

 


Chill

Sitter hemma hos Adam med Jessica, Felicia och Elin. Skulle egentligen kolla på när killarna spelar fotboll, men det var så kallt så vi gick in haha!


Trött chey

Ligger i min säng och tar det chill i myskläder och osminkad! Men har ändå inte gjort nånting idag, förutom att plugga, så who gives a shit? Ikväll ska jag kanske träffa Jessica, orkar inte fixa mig överhuvudtaget så det blir bara att ta det lugnt!


Biooo

Äntligen, har väntat ett och ett halvt år på den här filmen! Fin bild, tack jag vet. Bästa kvalitén asså...


/Sofia

Är påväg till bussen nu. Ska åka in till stan med Malin. Först ska vu bara gå runt lite för att sedan äta middag nånstans och gå på bio. Ska äntligen se breaking down. Kommer nog bli skitkul! Hörs sen, puss!


The proposal

Godmorgon, vaknade för någon timme sen och sitter och kollar på film. Ska snart göra mig i ordning och fixa lite på rummet och sånt och sen ska jag plugga, blööööö orkar inte!


Godnatt

Har precis kommit hem och ska snart sova, är grymt trött! Var kul och träffa Emmsi, var längesen! Så vi badade jaquzzi i nästan en och en halvtimme och snackade om allt! Imorgon var det tänkt att jag och Emma skulle till Attitude, men ingen kunde så ska plugga istället. Ville verkligen på det, men ibland så måste man prioritera vissa saker även fast man inte vill.. Men det här var iallafall det sista inlägget för idag! Godnatt på er!


Just nu


Älskling


Jaquzzi

Ska snart rulla mot Emma, ska bada jaquzzi! Myyyysigt!


Gullig... fast ne


Idol aha mm

Myser i soffan med mamma och Orlando. Vi äter popcorn och kollar på idol. Så ni vet liksom..


bais

sitter hemma och kollar på idol, blev ingenting ikväll! Trååååk! Men jaja, what to do? Ska antagligen fortsätta och kolla på idol så får jag se vad som händer!

Vart är du när jag behöver dig som mest?


/ lisa

Tjaaa, sitter på bussen med Sofia och Josefin! Så nu ska jag hem och duscha och sen fixa lite grejer! Dagen har iallafall varit bra, på biologin tog vi blodprov på oss själva!!! Det var läskigt haha! Sen på idrotten dansade vi, gissa vem läraren tyckte va bäst? Oh snap, hahhahaha eller bäst och bäst men aa! Ikväll ska familjen ha lite gäster, så vi ska äta och sånt där! Sen efter det så är det lite oklart vad jag ska göra, har några planer men får se om det blir av!


/biologi

Har inte orkat blogga. Skriver nog något inlägg ikväll iaf. Men nu ska jag lyssna vidare på när Göran snackar om genetik. Tråkigaste. Någonsin.


Cool story broo.

Sitter i soffan och kollar på djävulen bär prada, ska snart röra mig mot sängen och läsa lite. Har inte haft några läxor idag så det har varit skönt! Åkte som sagt till stan efter skolan med Sofia, var grymt mysigt att gå runt i stan nu när dom har börjar med massa julbelysning överallt, det enda som saknas är snön! Men vi gjorde det vi var där för och sen drog vi oss hem! Åkte hem och lagade middag och har inte gjort så mycket sen dess!
 


Längtar

Wie, är bara en månad kvar till julafton och bara tre veckor kvar till jollovet! Sååå skönt! Inte direkt så att man har fått den riktiga julkänslan ännu, men det kommer väl! Men är det bara jag som vill att det ska bli snö nu? Hatar när det är såhär halvdant. Det regnar ju bara och är nästan runt 10 grader varmt! Det är ju sjukt för den här tiden på året. Så just nu vill jag att det bara ska komma massor med snö så man kan få ha sin gosiga, tjocka, jacka! Min jacka känns lite för förliten, så vill ha en ny. Men jag klarar mig nog med en vinter till, i den jag har nu.


Just nu


Just nu


Wiiee

Har precis gjort fysikprovet, och det gick faktiskt bra! Blev klar först av alla i klassen och har inte ens ångest över att det har gått dåligt, så jag hoppas det gick lika bra som jag tror! Såå nu är jag glad chey! Snart börjar kemin och efter det ska jag åka direkt in till stan!
image description


HEEEEEEEEEEEEJJJJJJJ

nu är jag i skolan och har precis haft engelskaprov, var oförberett så det gick väll sådär hehe! Nu skia jag äta lunch! Gottis!


Det är såhär man vill att det ska vara


Så gulligt! Känner mig bara ännu mer forever alone nu asså!


22.21

Hellu everybody, nu har jag pluggat kvar och det har släppt lite nu. Skönt! Känns som jag kan det lite iallafall, så hoppas det går bra! Nu ska jag göra mig i ordning för att gå och lägga mig, ska läsa lite i engelskan också! Men det går nog fort hoppas jag! Imorgon går jag i skolan mellan 10.10 - 15.20 så det är en rätt seg dag imrogon, efter skolan kanske jag ska in till stan en snabbis. Så nu vet ni det! 


/Sofia

Herregud vad jag är nervös inför provet imorgon. Men det går nog bra. Eller okej iaf. Hoppas jag. Åh herregud.. Ska läsa igenom allt nån gång eller två till så får det vara bra sen.
Tittar på greys anatomy med mamma och orlanando nu. Mysigt. Ska kolla på body of proof efter det så blir sittande framför tvn tills 22.50.
Slutade ju halv 2 idag, men åkte inte från skolan förns 4 för vi satt kvar några på läxhjälpen och pluggade fysik. Segt. Sen när jag kom hem så lockade jag håret med locktången jag fick i julklapp förra året. Kände för att öva på det för jag är så grymt dålig så jag har aldrig användt den haha. Orkade inte sminka mig efter idrotten imorse så ser rätt trött ut. Rätt dåliga bilder menmen.. De duger!

 

 


Stress


Är bara så stressad över skolan just nu alltså, förut kändes allt rätt bra men nu har vi prov heeeela tiden! Har liksom minst två prov i veckan! Och jag pluggar liksom varje dag i typ tre timmar varje gång och man blir ju inte direkt så mycket gladare när det inte gått som man har tänkt sig på proven, även fast man lagt ner nästan all sin ''fritid'' på att plugga! Jag vet att jag valde den här linjen själv, men var verkligen inte förberedd på såhär mycket! Gör inget mer än bara plugga,plugga,plugga... Känner att jag börjar bli utbränd eller nått haha!


Hemma

Kom precis hem från skolan, satt kvar på läxhjälpen med typ halva klassen i nästan två och en halv timme! Duktig chey, men fattar fortfarande inte så mycket... Jaja, har iallafall försökt. Nu ska jag ta mig nånting och äta, och sen fortsätta att plugga! Kul liv!


I skolan

Sitter I skolan och har rast, har biologi snart.. Efter skolan ska jag stanna på läxhjälpen, har fysikprov imorgon som jag inte fattar såååå! Men jaha börjar nu, c ya later!


/Sofia

Har precis haft dans på idrotten, bugg. Det är fler tjejer än killar så jag fick dansa som kille haha. Det var bra för då slapp jag snurra en massa.
Slutar halv 2 idag, men ska stanna kvar och plugga fysik på läxhjälpen eller vd man ska kalla det. Så kommer nog inte blogga igen förns ikväll.


/Sofia

Gick upp till affären med vovisen för vi hade verkligen ingenting till frukosten imorgon. Imorse åt jag rostbröd utan pålägg och ett glas vatten. Gott. Köpte lite choklad också att muta mig själv med. Pluggandet går sådär kan jag ju säga.. Hoppas verkligen att det blir ett lätt prov för annars är jag nog rätt körd..


irriterande

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Som ni vet så tappade jag min kula till piercingen förra veckan, men har tappat den igen!!!!!! Nu måste jag köpa  en ny eftersom jag inte har någon kvar!! och jag som inte har pengar till och köpa sånt nu asså, måste ju köpa julklappar!!!! Gud vad jobbigt allting kan vara ibland alltså...


Rihanna - Where have you been


You shoot me down but I won't fall


Home

Kom precis hem från skolan och sitter nu hemma hos mig med Jessica och lyssnar på julmusik. Är bara en månad kvar till jul, men det är ju fortfarande ingen snö?? Vet inte vad vi ska göra, måste iallafall städa lite eftersom mäklaren komer hem till oss idag, sen måste jag göra fysik men det kan jag göra senare.. Idag hade vi en jättekort dag, hade bara två lektioner så det var nice!


Påväg hem till fysikböckerna..


Ooupss

Trodde inte att inlägget kommit upp första gången så jag skrev igen haha. Knasigt.


/Sofia

Sluta nu för spanska var inställd. Igen. Eller egentligen slutade jag 11 men fick veta nu att vi inte hade spanska. Är iaf påväg till handens närsjukhus nu och sen ska jag hem och plugga. Får se när jag skriver igen.


/Sofia

Satt och väntade en timme i skolan för att få veta att spanska var inställd. Igen. Aja, har iaf slutat nu. Ska till handens närsjukhus nu och sen hem och plugga. Får se när jag skriver nästa gång.


/Sofia

Är påväg till skolan nu. Börjar 10 och slutar 1 idag, så det är skönt. Måste plugga fysik idag igen, två dagar kvar till provet nu och jag fattar knappt hälften.. Jaja det blir nog bra. Men nu gick Josse och Lisa på bussen så hejdå! :)


/Lisa

Har precis pluggat klart för idag, inte för att det blev var så effektivt pluggande, men fick in nånting i huvudet iallafall! Imorgon börjar jag klockan tio som vanligt och slutar tolv, får se vad jag hittar på då! Nu ska jag snart sova så det blir inga fler inlägg idag. Godnatt!


♥♥♥


Kan inte göra mer än att bara älska denna låt!


Get rich or die trying


21 november

Kom hem från skolan för ett tag sen och ska ta nått att äta. Dagen har varit rätt bra, gick fort så det var skönt! Efter jag har ätit så ska jag sätta mig och plugga fysik, så kommer inte ha tid och göra några inlägg. Men har ändå ingenting intressant att skriva om...


/Sofia

Ställde klockan på 7.20 istället för 6.20 imorse, så jag fick skiiiitbråttom. Kom drygt 15min försent. Men det gick bra, vi hade bara genomgång av matteprovet. Och gissa vem som fick A? Jaaag! Wohoo, duktig tjej!
Här kommer en bild på mig just nu, hann inte sminka mig imorse så ser väldigt trött ut menmen..


Godnatt


Nattinatti


Q/A

Från Anomym:
Kan inte ni lägga upp bilder på alla era navelpiercingar och berätta vart ni har köpt dem? Jag vill köpa nya piercingar men hittar inga fina. :(
-
Jag har egentligen onödigt många piercingar. Byter den aldrig nu på hösten/vintern. Jag har sammanlagt 10st om man räknar med läkpiercingen.
-
Alla på den övre raden är från Punkt Shop. Det har jättemånga fina och billiga navelpiercingar. Blir alltid sugen på att köpa en ny när jag går in där haha. De kostade iaf 50-100 kr/st. De två första på undre raden är från http://www.rockflame.com/ och kostar strax under 100 kr/st. Den tredje på nedre raden är från Ur&Penn och kostade 120kr tror jag, och den sista är min läkpiercings.
-
Den jag har i just nu och nästan alltid använder ser ut som en liten glittrig boll bara.
Orkade inte ta kort på den, men är iaf från Punkt Shop och kostade 50kr när jag köpte den tror jag.

Varför är jag så dålig på att plugga?

Har i varje fall fått svenskan gjord nu. Måste verkligen plugga på fysiken varje dag till provet nu, för jag fattar typ.. ingenting. Men orkar inte just nu. Imorgon är det redan måndag igen. Fan. Ska ladda ner några How I Met Your Mother avsnitt och sen lägga mig i sängen och kolla. Älskar den serien haha.

Svar till Anonym

Jag brukar inte byta min navelpiercing så ofta, eller inte alls faktiskt. Så därför så jag har inte direkt känt att jag behöver köpa någon ny piercing. Har alltid samma liksom. Men jag har kanske tre-fyra styckna! Men orkar inte visa alla. Men man kan köpa fina piercingar på punkt shop vid t-centralen som inte är allt för dyra heller, kostar runt kanske 50-200 kronor.

Det är den här jag använder mest

Sofia har fler piercingar än vad jag har, så hon kan visa hennes i ett eget inlägg.


seeeg

Haha, har legat i soffan i princip hela dagen! Herregud vad lat jag är, seriöst! Men är skitseg idag asså, orkar ingenting... Lär ju inte kunna sova inatt heller, känns inte så jättebra! Men ska ta tag i fysiken och sen lägga mig och kolla på en film! Någon som vill göra mig sällskap?


...


Malta sommarn 2011


Hänt rätt ofta på sistone..


Inte nu igen

Blööö, börjar få ont i halsen igen! Hoppas jag inte blir sjuk, det vill jag verkligen inte! Måste börja plugga också, asså blääääää! Orkar inte....


/lisa

Tjenatjena, har precis vaknat av att min syster står och dansar dansmatta precis utanför mitt rum... Kul! Idag ska jag inte göra nånting, ska nog antagligen ligga kvar i sängen ett tag till och sen ska jag plugga, som vanligt!


Jag ville ge dig allt ändå ville du ha mer, även om jag gjorde rätt så hittade du fel

Har precis kommit hem från Jossis, har varit där med henne, Jessica, Johanna och Christian. Haha, har inte så mycket mer att säga än att jag är asgrym och jag är bäst.. nje men seriöst vet inte vad jag ska blogga om, tråkiiiigt! Haha är trött.. ska sova!

Snygg googlebränna!


4 veckor kvar till paradiset!


Trött tjej

Känner mig som världens tråkigaste människa, men jag blir hemma ikväll igen.
Är alltid så himla trött! Men jaja, nu ska jag mysa med nån film och lite popcorn.
-

proppmätt!

Har precis ätit, har gäster hemma, så det blev oxfilé med pasta i kantarellsås! Så gott! Idag var jag i stan med Lina, Patricia och Jesper. Kollade runt i affärer och åt lunch, mysigt! Nu vet jag inte vad jag ska göra, Christian kanske kommer hit senare, får sen vad vi ska göra! Är jätterastlös så vill göra nånting!!!!


/ lisa

Godmorgon! Håller på att fixa mig och ska snart börja gå ner till bussen! Ska åka till stan med några, kommer bli mysigt! Oj juste, måste börja kolla på julklappar också.. Jaja, skriver mer senare!


.


<3


/Sofia

Kom precis hem till Jessica. Jag hon och Lisa tittar på idol och dricker julmust hehe. Ikväll ska jag bara vara här och mysa med mina bästisar. Puss hej!


/L

Sitter i soffan med mina päron och väntar på att Jessica ska ringa! Ska nämligen till henne sen, får se vad vi hittar på, Sofia ska också dit! Myspys!


Take every chance. Drop every fear


Mysipys

Sitter här i min ensamhet, som vanligt, och kollar på spy kids som går på tv och dricker varm oboy! Har inte så mycket planerat inför kvällen, eller har inget planerat rättare sagt. Ska väll fortsätta sitta i min ensamhet och bara känna mig allmänt ensam.. någon som vill göra mig sällsis? Då blir jag glad!
 


/Lisa

Idag är det fredag, sååå skönt! Men nu iallafall så ska vi ha fysik nu och sen ska vi ha idrott! Är fett taggad på helg, inte för att jag ska göra nått direkt men aaaa!


Right now


Fan

Dagen börjar ju bra. När jag vaknar så har jag tappat den nya kulan jag köpte igår, så får leta efter den i sängen. Hittar den ändå ganska snabbt, men sen när jag ska sätta på den igen så går det inte. Ber mamma om hjälp men hon tappar den på badrummsgolvet och sen kan vi inte hitta den. Letar en stund men hinner inte mer sen för jag har redan bråttom. Surar över det när jag går ut med hunden och det är svinkallt. När jag kommer in igen och ska borsta tänderna hittar jag kulan i ett hörn. Blir skitglad men hinner inte skruva fast den igen. Nu är jag skitsen så jag springer till bussen. Tror att jag ska hinna men den åker ifrån mig när jag är precis bredvid den. Tack för det föresten! Nu ringer jag Lisa och hoppas på att hon inte åkt än så jag kan få skjuts, men hon har försovit sig och vaknade när jag ringde.. Tog iaf 807an, men gick av vid klenavägen och väntade på 25an för det var bästa alternativet. Så nu sitter jag på den och kommer komma minst 10minuter försent..


/ Lisa

Ska börja göra mig i ordning för att sova, tror det inte blir fler inlägg idag! Godnatt!


You can count on me like one, two, three



► PlayTheMoments


17 november

Tju, kom hem för ett tag sen och sitter och kollar på någon film som går på tv.  Dagen har gått rätt fort, så det har varit en rätt okej dag alltså. Jaaaaja, asså har inget att blogga om längre. Allt jag skriver är typ, hej idag var jag i skolan, hej idag var jaga i skolan, nu ska jag plugga.... allting handlar om skolan! Måste få lite bättre fantasi alltså!

 


Avicii

Asssåååååååå Avicii spelar i Globen den andra mars, ÅÅÅÅH vad jag vill gå! Någon snäll som vill bjuda eller??? Asså blir sååå extremt glad om jag får tag på biljetter! Dom släpps imorgon klockan 11, och dom lär vara slut på nolltid! Sååå vi får väll se!!!

                      
                                                                                      ♥♥♥

Ändrad plan

Är påväg hem nu. Jag orkade verkligen inte åka till stan, så jag gick upp till handens c och köpte en ny diamant, eller vad man ska säga, till piercingen. Och bara så du vet Lisa så kostade min också 39kr och den var mindre än din! Så det så. Men det var värt det.


Tjenis

Fan. Är skittrött. Jag som va så pigg imorse..
Är nästan en timme tills jag slutar. Och sen ska jag åka helt själv in till stan. Jag ät hungrig också. Ska köpa en cheeseburgare eller nåt på McD, är för snål för nåt annat hehe.


Mohahaha


Fun stuff


I'm alive!

Jag dog inte inatt som ipredict sa att jag skulle. Sååå, ah det var allt.
Har lunch till 1 nu, för spanskan är inställd IGEN. Har inte haft spanska på 1 månad nu, seriöst. Det va skönt i början, men nu är det bara jobbigt. Kommer såå faila på spanska nationella sen...


Just nu

Haha, kollar på Robin Hood i skolan! Minnen från man var liten asså!


På bussen

Är påväg till skolan nu och jag är faktiskt inte så trött! Yeey! Fick heller inte bråttom imorse för en gångs skull. Men nu går josse på bussen, så hejdå!


Sleep tight

Börjar tio imorgon, så klockan är ställd på halv nio. Får alltså sova ut lite iallafall, skönt! Men godnatt!


Something to die for

Nånting jag är så sjuuukt avundsjuk på, så är det Chloe Shutermans walk in closet! Inte nog med att hon har en grym klädstil också och hon är bara 13 år! Skulle verkligen inte tacka nej till en sån garderob iallafall.   

Ni kanske förstår själva vad jag menar?


Here we go again

Tjenareee. Ska sova nu så alla vet hehe. Har vart skittrött på sistone och inte orkat göra någonting, så idag blev det bara att kolla på film efter skolan. Slutade halv två idag, skööönt. Så jag hann med att kolla på baksmällan 1&2. Har inte sätt någon av dem förut, lite smått efterbliven sådär är man ju. Men de var roliga!
Juste, Lisa klanten tappade sin (host MIN) kula till navelpiercingen idag på idrotten, och när jag kom hem idag så hade jag tappat någon diamant grejsimojs på ett av mina nya hål i öronen. Så måste åka in till stan imorgon och fixa det. Jobbigt. Slutar inte förns strax före 4 imorgon heller..
Men jaja, nu ska jag sova. Godnatt!


-


-





Being embarrassing in public ♥


Hahaha

Lånad från infinite-swag-blog.tumblr.com


Hemma

Kom hem för ett tag sen har har precis ätit lite. Slutade skolan halv två, sen väntade jag på Jessica i ungefär en halvtimme. Efter det åkte vi till centrum och jag köpte en kula till min piercing, eftersom jag tappat alla mina. Inte kul, kostade liksom 40 spänn för en liten kula... Efter det åkte vi hemmåt, Jessica skulle hämta sin moppe hos Jossan så vi gick dit. Satt och snackade rätt länge innan jag gick hem. Och nu sitter jag här.. ska inte göra så mycket ikväll, bara se på tv och ta det chill!



I Skolan

Sitter i skolan just nu som vanligt och ska ha biologi, sen svenska och sen är det slut. Då ska jag kanske åka till handen och köpa en piercing, har tappat min kula och har ingen kvar.. så det måste jag alltså göra!


Åh tack

Men vänta nu, skulle jag inte dött igår också?


iPredict..


I try to convince myself


30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Orkade inte leta efter någon bild..Men det är ju såklart min familj som jag aldrig släppa taget om! Kommer alltid finnas för mig och jag för dom! ♥

Flååt

Flååt,flååt,flåååt! Har inte bloggat nånting idag knappt! Men kom hem sent från skolan och har inte gjort så mycket.. Har inte gjort ett skit om jag ska vara ärlig, hehe har bara inte orkat. Men anywaaay, har precis plattat håret.. ni borde skriva ner det i eran carebox asså, väldigt viktigt att veta! Mohaha! Nej men ska typ fixa ording mig för att hoppa i säng, skola tidigt imorgon med idrott på morgonen, så då måste man ju vara fit for fight!


Godnatt! Igen... Hahaha

Ännu ett fullkomligt onödigt inlägg.


Kvällsprommis


Påväg hem

Så segt att åka hem så här sent. Och så är det mörkt också. Känns som om dagen redan är över...


I centrum

Är i centrum med Sofia och Jessica, Börjar om två timmar.. Kul! Aja, i morse försov jag mig! Vaknade 5 i 10 och vi började 10, fast jag kom typ kvart över så så sent kom jag inte! Har inte så mycket mer att säga! Skriver när jag kommer hem!


Snygga Jessica


Bästa dagen

Fast så var det inte det. Eller den är helt okej. Men lite jobbigt ändå med nästan 4 timmars håltimme. Började 10 med matte och den slutade 11. Nu har jag ingen lektion förns 15.40. Halva klassen har gått hem också, för det är halvklass på sista lektionen.. Så nu sitter jag och Josse och jobbar matte som små töntar mesans vi väntar på att Lisa ska bli klar med sitt franska prov så vi kan gå och äta. Såå, tjadå!


Påväg till skolan


Godnatt!

Ska försöka sova nu! har sovmorgon imorgon, som alltid på tisdagar, så det är skönt. Under kvällen idag har jag bara pluggat, så det finns inte så mycket intressant och berätta.




Godnatt!



.


29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

image description


lazy

Ligger i soffan och tar det lugnt framför tvn, ska alledeles strax börja med Franskan. Weheo! Dagen har varit rätt lugn, har inte hänt så mycket men det har varit skönt. Känner mig inte helt 100, känns som jag börjar bli sjuk, och har kännt så hela dagen. Inte kul!


Hej


Skolan

Sitter i skolan och har tråkigt. Är trött. ZzzZZzzz..
Missade Gossip Girl igår så ska kolla på det idag efter skolan. Längtar, bästa serien.


Allting kan gå itu

Måste bara skriva av mig lite.. Är inte på så jävla bra humör just nu, har fått reda på saker som inte alls känns så jättebra, och alltig kom som ett slag i magen. Har bara lust att dra ett täcke över mig och sova, sova så länge som är möjligt. Komma bort från all drama och all skit helt enkelt. Vill utomlands och bara leva livet. Så fort man lyckats ta sig till toppen, och verkligen känner hur man älskar livet, så faller man tillbaks ner i skiten igen. Just nu känner jag mig bara tom, och ensam, vet inte vad jag ska säga mer än att det är bara så jävla tråkigt. Men det finns inte så mycket att göra åt saken, är väl bara att försöka att släppa taget och försöka gå vidare.


Sötisen


This is for you Dad

This is for you, for the father I love,
for the one who has cared all these years,
but who has never heard enough about
how much I care...

I think you're the best father any child ever had.

Grattis på farsdag pappa, jag älskar dig!

God morgon

Vaknade för ett tag sen och nu sitter jag i soffan och kollar på tv! Ska alldeles strax gå och hämta hundarna och sen ska jag sätta mig med franskan! Sen lite senare ska jag åka hem till farmor och farfar och äta middag, blir nog mysigt!


27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.


Snyggare får man leta efter..


Hemma

Kom precis innanför dörren och nu ska jag sova! Så skriver imorgon!

Bild från spanien!


Hemma

Godnatt alla, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på How I met your mother.


Oh yeah


Hos Jessica

Tjaaa har bara varit hemma och slappat idag så ni vet. Och nu är jag hemma hos Jessica och kör nåt dansspel på Xbox. Kul, men jag är skitdålig hahaha.


Middag

Har precis kommit hem, har somsagt varit i stan idag och sen när jag skulle åka hem åkte jag istället till malmen där Stina och mamma var och stog i kafeterian för Stinas innebandy. Så jag åkte dit, och där var även Elias och Emil så det var kul! Och nu sitter jag här och ska alldeles strax hoppa in i duschen, ska på middag hos Evelina med mina föräldrar och några kompisar till. Blir nog roligt!

image description
Träffade Kenza när jag var i gallerian, hemskt bild på mig men strunt samma!


Hollister Jeggings


Köpte ett par jeansleggings från Hollister, tror det är jeansen som är på bilden. Ser ut som dom iallafall.
Men dom kostade iallafall 500 kronor, så det var inte så farligt. Sitter skitsnyggt på också, ser lite pösiga ut på bilden men det är dom verkligen inte !

Köpte även en farsdag present till papi, men det tänker jag inte säga vad det är.


Lisawesterlund @ instagram

Följ mig på instagram!


/L

Sitter och äter på McDonalds just nu! Är i stan med min kusin och vi har handlat lite! Efter vi har ätit ska vi nog börja dra oss hem! Så nu vet ni vart jag håller hus!


Tråkig tjej

Är trött så jag blir hemma ikväll. Har bakat kladdkaka och kollar på idol. Mysmys.

The perfect moment..


26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.


Heeeelg

Nu har vi äntligen slutat och det är helg. Jippie!!
Här kommer en fin bild efter vi "tränat" på idrotten..

 


11/11-2011 11.11


B to the oring

Har biologi nu. Inte kul.. Ah men det var allt. Hejdå!


...

Vill bara säga att Elias är underbar, han är bäst på alla sätt!


25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

 

 


Wish you were here

Har precis duschat och gjort mig i ordning för att sova! Ska bara läsa kemiboken innan jag ska släcka! Like you gives a shit, fast nääää! Haha!


Godnatt

Från mig och min älskling. Snygg bild tack jag vet hehe..


Hur tjejig är du?


[X] Du har fler än 5 nagellack.
[X] Du har en parfym som kostade mer än 300.
[X] Du har lösnaglar/ haft
[X] Du har användt lösögonfransar
[X] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på mobilen
[X] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[X] Du brukar gå på stan med din mamma.
[] Du har haft rosa på ditt rum.
[X] Du har färgat håret
[X] Du har slingat håret
[X] Du har alltid din mobil med dig.
[X] Du har hål i öronen
[X] Använder platt/locktång nästan varje dag
[/] Du går nästan aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan
[X] Tar kort på dig själv med mobilen/kamran/webbcamen
[] Du älskar att gå till frisören.
[/] Du solar hellre än att bada
[X] Du och dina kompisar tar mycket kort på er själva/varandra
-
Du älskar:
[X] Skor
[] Färgen rosa.
[X] Shopping
[X] Accessoarer
[X] Speglar
[] Att fika på stan
[] Skolan
[] Delfiner
[] Disneyfilmer
[] Ljus
[] Blommor
[] Mjukisdjur
-
Shoppar/shoppat på:
[X] MQ
[X] Scorett
[] Victoria's secret
[X] H&M
[X] Salt
[X] New Yorker
[X] Gina Tricot
[X] NK
[] Top Shop
[X] JC
[X] BIK BOK
[X] Kappahl
[X] CUBUS
[] Sisters
[X] Hollister
-
Du säger ofta:
[] Whatever
[X] Oh my god (omg)
[X] Vet inte
[] Cute
[] Hot
[X]Typ
[X] Visst
[] Säkert
[] Ursäkta?
[X] Ofta
[] Daaah
[] LOL
[X] Jaha
-
Läser/läste när du var yngre:
[X] Frida
[] Cosmopolitan
[] Glamour
[] Elle
[] Gogirl
[X] Solo
[X] Julia
[X] Min Häst
[X] Starlet
[X] Sofie's mode
[X] OKEJ
[] Chic
-
Du gillar dessa filmer:
[] Elizabetown
[] Eva och Adam
[X] Freaky Friday
[X] Twilight/New Moon/Eclipse
[] Walk To Remember
[] Remember me
[X] Mean Girls
[] Just My luck
[X] John Tucker Must Die
[X] Justin Bieber Never Say Never
[X] Another Ciderella story
[X] How To Lose A Guy In 10 Days
[X] Hannah montana the movie
[X] Easy A
[X] Bring it on
-
Du brukar kolla på:
[] Lost
[X] Top modell
[/] Project Runway
[X] Desperate Housewives
[] The Simple Life
[/] Jersey Shore
[X] Grey's Anatomy
[/] The Hills
[] Gilmore Girls
[] One Three Hill
[/] Idol
[X] Gossipgirl
[X] The vampire diaries
-
Svar: 61
-
0-20 Är du egentligen en kille?
21-35 Inte särskilt tjejig
36-50 Vanlig tjej
56-70 Lite extra tjejig
71-90 ÖVERtjejig
91-100 Det blir inte mycket tjejigare än såhär!
-
Beautiful-girl-hair-love-magic-favim.com-199726_large

Hemma

Äter passionsfrukt och dricker nyponsoppa hehe. Och kollar på scrubs. Ska plugga snart, men det tar vi sen. Hejdåååå!


Inte sant!

Vill bara berätta att det var Lisa själv som skrev det där på sin miniräknare. Och först skrev hon mitt namn, men hon ändrade när hon skulle fota. Dålig stil asså...


Vilken snäll vän man har


I skolan

Sitter i skolan och ska ha kemi och sen slutar jag! Då ska jag hem och plugga! Mmmm, vad jag älskar skolan.. Fast nää!

Kunde inte ladda upp nån bild, men ni får klara er utan det..


Icke bloggat

Har haft fullt upp idag med saker jag inte orkar skriva här just nu. Därför blev det ingen bloggnig. Plus jag orkade inte och hade ingen lust.. Men godnatt iaf!


NattiNatti!


Cuteboythings






Right now

Kom hem för en timme sen typ och sen dess har jag inte gjort så mycket. Sitter iallafall just nu i soffan och dricker varm oboy och kollar på tv. Ja, det var typ det! Har inte direkt så mycket och säga, åååh allting känns så trist när det är skola! Måste verkligen börja aktivitera mig mer, vill göra roliga saker! Men känns som skolan tar upp fööör mycket tid. Buhu, men ska inte klaga!


24e bilden: En bild som gör dig glad.


23e bilden: En bild från i somras.


Bild från Gotland, har lagt upp den förut men jaja


22e bilden: En bild på en tid du saknar.


Vet inte vad jag skulle ta, men vill verkligen tillbaka till värmen..


Just nu

Snyggt nagelack, visst?


Forever alone

Har precis lagt mig i sängen och ska kolla på film innan jag somnar!


Skit

Dåligt gick de på provet :(
Nu är vi iaf på väg hem, men jag måste tyvärr fortsätta pluggandet eftersom att vi har engelskaprov på torsdag och natteprov på fredag. Faan, jag behöver redan lov igen..
Men nu ska vi inte klaga mer, bloggar när jag har nåt roligare att skriva om!


I skolan

Skrev aldrig igår, men direkt när jag kom hem från skolan så satte jag mig med läxor och sen somnade jag. Hade sovit två timmar natten innan så var grymt trött! Men idag har jag inte överdrivet mycket plugg, så får se om jag skriver om jag orkar senare!


Biologi

Har prov om en kvart, så jag och Lisa sista minuten pluggar lite. Eller ah, vi försöker iaf. Men det är roligare att spela tempel run på mobilen hahaha! Men nu ska vi plugga. Seriöst. Hejdå!


Påväg till skolan


Godnatt

Älskar när man är skittrött hela dagen och nästan somnar runt 5 på eftermiddagen, och sen när man ska sova på kvällen är man pigg och det går inte. Yes! Godnatt världen hoppas jag.


Sant


Just nu/ L

M&M + EMA


21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.


20e bilden: En bild på dina närmaste.


Länge sen!


19e bilden: En person som är snygg.


Chace Crawford!


Trött

Har precis pluggat lite, känns bra att få nånting gjort iallafall! Inatt har jag som vanligt inte kunna sovit, somnade runt sex.. Asirriterande, men finns inte så mycket och göra åt det. Jaja, snart kommer Niklas och Sandra hit och ska äta här, vi ska äta jättegod mat idag så det blir ett bra avslut på lovet. Får ångest av att tänka att det är skola imorgon, men sen är det bara fyra veckor kvar innan det är lov igen.. Så det är bara att bita ihop!


Dubbelt så kul?

Nja, snarare 10ggr så jobbigt...
Men de är ju iaf söta :)


Tyyyyst

Har huvudvärk och vill bara sova, men av någon anledning är mina kusiners hund här och skäller som en jävla galning. Hon har skällt i en timme nu! Skulle egentligen träffar några kompisar från Malta idag, men jag mår som sagt inte så bra. Dessutom måste jag plugga... Aja, nu ska jag försöka ignorera hunden och sova en stund till. Godnatt!


Kvällen

Har precis kommit hem ifrån Jessica som hade Halloweenfest, var rätt roligt. Först gick vi och käkade, sen gick vi hem igen och då blev det glass! Sen började lite fler folk ramla in, så vi några stycken.


Så här såg jag ut ikväll, hade ett par svarta vingar till också..


Hemma hos Jessica


Idol + kladdkaka

Fick två kladdkakor av lilla mormor, snällt! Så nu sitter jag och Jessica och svullar och kollar på idol!


Fredag

Eftersom det är fredag borde man vara glad för det, men det är ju lov så då får man ju lite ångest för att det är över.. Kändes sön det var söndag nyss lilsom! Aja, är iallafall ute och går med mina snuttisar och ska lämna hem dom till mormor! Sen ska jag hem till Jessica! Hoppas ni får en bra fredagskväll!


HC

Är påväg till centrum nu med min syster, ska möta mamma och Lina där! Ska kolla lite i affärer, måste handla lite grejer tills imorgon också! So you know!


Just ja!

Bussen vi åkte med till Christian tappade nån oljetrattsgrej precis innan vi gick av! Vi såg den ligga mitt på gatan. Det var en stor oljefläck vid busshållplatsen och ett tjockt spår av olja efter bussen när den åkte iväg! Och det kom massa rök från bussen också. Men den kom inte längre än en station, till kulfångsgatan. Den var tvungen att stanna där för den kunde inte köra vidare haha.
-

Inlägg

Här kommer ett inlägg om kvällen eftersom att blogg.se appen som vanligt krånglat ikväll!
-
Åkte hem till Jessica runt åtta och vi fixade till hennes lilla kusin Rebecca lite. Sedan kom Lisa och runt halv tio drog vi till Christian. Där var vi sedan och kollade på film tills strax före tolv. Då åkte Lisa hem och vi gick mot McDonalds. Påvägen mötte vi Jessicas pappa och restan har jag redan berätta om. Här kommer lite pictures :
-

Trött chey säger godnatt

Ser helt skelögd ut på bilden men whatever


Vi åker buss

Vi träffade Jessicas pappa som var ute och körde buss. Han var påväg till bussaraget i jorbro så vi fick åka med. Så nu sitter jag, Jessica, Elias och Emil i en helt mörk buss :)


18e bilden: En bild på din fritid

image description


Give me



Allting är ifrån Hollister


Dagens


Wayne's

Igår så var jag och Jessica hemma hos Christoffer med han och Axel, så hade inte tid att skriva! Iallafall så sitter jag på bussen påväg hem. Har varit i stan och kollat runt lite, mysigt! sen vet jag inte vad jag ska göra, har inga direkta planer. Men ska nog vara med Sofia och Jessica iallafall!


Har inget att skriva

Jag har verkligen inget att skriva, får se när det blir ett blogginlägg nästa gång.
-
I brist på andra bilder.

Nummer 3


Ajaj

Har varit i stan med mamma idag, kul. Jag köpte ett par jeans och lite sminksaker. Sen så tog jag tre hål i örat som jag velat göra skitlänge. Men det tog mycket längre tid än jag trodde och gjorde skitont! Nu gör det inte så ont längre, men det ömmar lite grann. Blev jättenöjd, fast det ser lite roligt ut att stavarna är så långa. Men det är eftersom att det kan svullna upp rätt rejält. Får byta ut dem om drygt en månad.


Nervös, men nu kör jag!


Onsdag

Vaknade för några timmar sen, men det var så kallt uppe så jag låg kvar i sängen ett tag. Inatt har jag inte kunnat sovit som vanligt, somnade runt halv sex! Skitjobbigt! Men jaja, är inte trött nu iallafall så.. Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska sätta mig med lite pluggt så man har fått nånting gjort iallafall.


17e bilden: En ovanlig bild.


HHAHAHA, visste inte vad jag skulle välja och hade den här på datan! Den är ifrån sommaren med Göran!


16e bilden: En bild på dig själv.


15e bilden: En person som du vill vara med.


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


13e bilden: Du och någon klasskompis.


Hemma från en grym kväll

Kom precis hem från Globen! Var somsagt och kollade på Rihannas konsert och det var så sjukt grymt! Var verkligen asmycket drag och låtarna var jättebra! Har alltid gillat Rihanna och gillar typ alla hennes låtar så det var roligt och se henne live!


Tog inte så många bilder!


Taaaggga

Är påväg till Globen nu, ska kolla på Rihanna med Lina och Stina! Kommer bli skitkul!


RSS 2.0